Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Btz, sper sa vii cu vesti bune dupa RMN!
Liniste sufleteasca si putere iti doresc.

Rubia, sa fie cu ochi!

Despre MI2. Venim, dar putem ramane doar vineri seara, adica sa intram cu cina si a doua zi, in principiu, dupa micul dejun plecam.. Daca se poate, evident, daca nu, nu-i bai, prindem MI3.
Vreau sa vin sa va vad, dar nu putem sa ne lasam nici prietenii, ca o data fac cumetrie pt puiul lor.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Noi am fost ieri la alergolog cu Sahsa pt bronsitele lui repetate, a spus ca pe piele nu se vad semne de atopie (doar f putin in obrajori) dar mi-a dat un pomelnic de analize, i-au luat dimineata trei eprubete. Acasa imi tot arata ca il doare manuta din care i-au luat sange…
Adriana, pe mine m-a intrebat ieri dr alergolog de cate ori i-am facut aerosoli…vrand sa-si dea seama cat de grave au fost bronsitele (dupa parerea ei, daca era grav, trebuia prescrisa substanta pt nebulizator, daca nu, nu era cazul…) I-am explicat ca mai nou pediatrii dau substante gen flixotide si adrenalina etc doar pt muci sau tuse usoara. A ramas un pic mirata…E la moda acum…Sanatate Rebecai!
Cris2010 noi suntem bine deocamdata, de aia am si reusit sa-i fac analizele lui Sasha (daca e racit ii ies unee valori modificate si raman cu indoieli), dar de luni incepe Bogdan iar gradinita si vom vedea ce crocobauri ii va mai adduce lui Sashi…
Nici Sasha nu zice decat trei cuvinte…mama, tati si papa. Ce-i drept, papa zice si cand e sa plece si cand sa manance, deci pot sa numar ca zice 4 cuvinte …Eu nu stiu cum sa lucrez la partea de limbaj, Bogdan a vorbit tarziu, pe la 2 ani si 3 luni. Nu am reusit sa-l fac sa vb mai devreme, depinde de copil, intelegea tot si se facea inteles dar nu prin cuvinte … Asa si Sashi

Mergi la inceput

Michelle, eu ii dau cereale (musli) de adulti, stafidele am vazut ca nu le digera, restul nu se mai vad in kk.
Saddie, sa stii ca eu imi salvez toate ponturile tale cu privire la mancarea Medeei, sper sa le pun si in aplicare. Deocamdata trebuie sa-mi iau rasnita, ca n-am cu ce sa macin
Paula, o sa zici iar ca-s Gica contra , dar tocmai vroiam sa povestesc cum i-am pus si eu spuma lui Sasha in cadita,noi toti eram fericiti ca e multa spuma si ca o sa se joace (mai) frumos S (el plangea pana acum ca vroia baita mereu, nu numai seara) si cum l-am pus in cada a urlat pana l-am scos. Ziceai ca-l tai…So, la mine nu a fost o idee buna spuma de baie (pentru copii, am luat-o de la DM), acum astept cu interes sa vad daca a prins frica de cadita/apa/spuma, sper sa nu…
Cristeo, prietena mea s-a umflat de la un kiwi cand avea 23 de ani si normal ca mai mancase kiwi. A ajuns la urgent, parea desfigurata, asa arata. De atunci nu a mai pus gura...
Ochidut of cate ti s-au mai intamplat!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Azi e zi de 'destrabalare' pe forum.
Am pus si eu pozici.
Am admirat si eu pe toti delfinasii in poze sau filmulete. Am vazut si mamici tare frumoase si cochete.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Cris2010 ai o fetita SUPERBA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Multumesc de urari!
Am ciocnit si noi un pahar de sampanie la 12 noaptea in cinstea noului an (pe vechi) si in cinstea lui SN ca ieri a facut un an si jumatate, in rest smotru si bucatareala pt ca astazi trebuia sa avem invitati la masa, invitati care n-am mai venit.

Ochidut! Doamne ce de ghinioane ati avut.
Sanatate multa va doresc si spor la facut bagajul. Am vazut ca a inceput festivalul de shopping in Dubai.
Da vad ca Larisa are ceva vocabular.

Liudmila, legat de 13, eu nu sunt deloc superstitioasa defel, asa ca am nascut foarte linistita intr-o marti, pe 13. Cand s-a dus sotul s-o declare pe SN la spital, zici ca era doliu national la registratura, toti taticii morcoviti ca odraslele le vor fi ghinioniste. Sotul, optimist din fire, le-a zis ca o sa fie cei mai norocosi copii cei nascuti pe 13... 'sa vezi ce s-au inseninat toti la fata' imi povestea sotul.

Adriana, multa sanatate si voua. Si lui Victoras de Ilinca, la fel. Am uitat vreun bolnavior?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Azi e zi de 'destrabalare' pe forum.
Am pus si eu pozici.
Am admirat si eu pe toti delfinasii in poze sau filmulete. Am vazut si mamici tare frumoase si cochete.

Cris2010 ai o fetita SUPERBA!!!

Multumim!
Va trecem pe lista la petitori? Cap de lista e David de Bamboleta.

Ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Btz, te asteptam cu vesti bune! Un pt amandoi!

Fetelor care aveti delfinasi la cresa, vrem sa mergem sa vedem doua cat de curand. In afara de curatenie, personal, program si mancare, ar trebui sa ma mai uit si dupa altceva sau ce sa mai intreb???

De luni sunt in concediu doua saptamani. Mama a plecat acasa, asa ca suntem pe cont propriu, ca in CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna ziua si de la noi

azi e o zi mai buna, andrei doarme un pic (de la 3), e foarte fericit ca e weekend si mami si tati NUU merg la serviciu , si stau acasa cu DEEI :)) asa zice el

de cuvinte...uff, ca zice multe, dar asa, pe jumate mama, mami, tata, tati, ma (bonei), apa, papa, pa-pa, ham (catelul), aca (geaca), acu (ceasul), bum bum (asa face inima), brrrum (masina), nana, unde-i, nu-i, du-te ma (asta zice cu intonatie, nu stiu de unde stie si ce inseamna la el asta ), tete (verde), totu (rosu), mooo (mov), la alb, albastru si galben nu prea m-am prins cum le zice, le zice el intr-un fel, tei (trei), unu, dei (andrei), papu (papucei), mo mo (mor mor,asa face ursul adica), altu, alta, alte , mm (zice la metrou), ampa (lampa), cucu , baaau, am (geam), mo (mosul), na-na, na (luna), caca, pipi, mi mi (mic mic), maaa (mare), gooo (gol)...nu mai stiu, tre sa mi le notez, ca el se exprima in legea lui, uneori imita ce zicem noi, alteori nu, nu prea sa lege mai multe cuvinte, cum am vazut ca face Mara, daca il trimit sa il cheme pe tati la nana sau la baita, el zice numai tata, nu mai zice si restul (adica macar nana, apa, papa etc)...

vad ca e in etapa cand ii place lego mult si jucariile alea gen un bat, pe care se pun cerculete, patrate etc. de lemn. plus creioanele

eu m-am apucat de citit o carte, seven habits of highly effective people. vreau sa citesc ceva carti motivationale, sa imi mai schimb modul de a privi lucrurile, in bine ma refer

o zi frumoasa in continuare

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce m-am distrat alina..eu ma plictisesc de mor la carti motivationale :):)
am fost azi la zapada cu piti...nu i-a placut deloc. noroc ca nu m-am aventurat si pe partia de sanius, ca aveam de facut supa si am iesit doar noi 2, prin cartier, dar doar in plimbare.:):) n-a vrut sanie, nici imbulgareala..de-abia de punea manuta pe zapada.:)

in rest n-am noutati deloc. o lene mare si-o apatie si mai mare. pupici si sanatate multa bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hai ca am vazut-o pe solnuska dansand..mai, da ea danseaza serios, al meu bataie fundicul :):)

de unde a furat ochii aia albastri albastri? cu zambetele tot retinuta e??:):)

Mergi la inceput