Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu nu am mai intrat pe aici,doar am citit.NU am o stare buna de ceva timp,bunicul meu are,pe langa alte boli grave,cancer.Ne asteptam din clipa in clipa...Faza cea mai nasoala este ca mama nu stie si nici nu va afla,caci poate suferi iarasi un atac cerebral,ce-i poate fi fatal.Asa ca stie doar de blocajul renal.
Frumoasa situatie.

Baby mc de intrebare:Paul a reinceput cresa,de racit nu a racit,abia are 3 zile de cand merge,de sapt viitoare va sta la program mai prelungit,chiar daca doamnele stramba din nas.E bine ca mananca usor usor si accepta si lapticul din canuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Deabia acum ni s- a trimis o echipa si asta doar pt ca ne-am pierdut calmul si am apelat la nivele inalte, ca de, doar traim in Romania! Mirific

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

[quote]citat din mesajul lui baby78
Si sotul meu a patit asa de 2 ori nu mai era in baza de date, la noi a rezolvat dr. de familie, s-a deplasat ea.

Baby sa dea Dumnezeu sa-i primesti. Eu am de recuperat din 2009 bani de la stat, mi-am cam luat adio de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare delfinariu,

abia ce am culcat piticul, tot racit rau saracul, are la muci de abia respira. Asa ca i-am pus perne si doarme la 45 de grade, ca altfel nu poate Il incurca si suzeta de numa, dar nu vrea sa o lase Doamne fereste. Am reusit pana la urma sa ii iau temperatura ca am mai cumparat un termometru ce se lauda a fi ultrarapid. L-am dezbracat la piele, pus termometrul sub brat si distras atentia.

Ochidut ce de ghinioane . Sper ca aveti curent la ora asta. Faza cu pierdutul datelor din calculator m-ar fi scos din mintii, eu devin irationala cand pierd/ratacesc ceva important. Of Doamne, ce m-am saturat de incompetenta generala din tara asta. Sa va faceti repede bine, sa fiti pregatiti de concediu!

Crissteo un pup mare pentru tine, sa ajungeti odata "la mal" cu toate imbolnavirile de diverse soiuri.

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ilinca, Cris, Mycya, la voi e Rev azi??? Sa aveti distractie faina, sa aveti un an nou cu tot ce va doriti, cu sanatate, bucurii si multe , multe impliniri alaturi de familie!

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cris, oare m-ai confundat cu Ludmila?

Le dorim si noi mamicilor dragi care petrec azi Revelionul si familiilor lor, un an nou fericit!

Mai fetelor., ref. la spalatul pe dinti la pitici, prietena mea care e medic stomatolog mi-a spus ca, si in cazul in care ni s-ar parea ca ei se spala corect, tot noi ar tb sa ii spalam pana pe la 5-6 ani, pentru ca ei n-au dexteritatea necesara pentru a face miscarile cum trebuie. Adica normal, le explicam - cand vom avea cui - ii lasam sa exerseze dar la sfarsit tot ii periem noi corect.

Btz Doamne da sa fie totul bine cu Paul, iar Doamne-Doamne sa aseze lucrurile asa cum e mai bine pentru bunicul tau

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Citat:
Ilinca, Cris, Mycya, la voi e Rev azi??? Sa aveti distractie faina, sa aveti un an nou cu tot ce va doriti, cu sanatate, bucurii si multe , multe impliniri alaturi de familie!

Si la noi e azi

Mergi la inceput

Off Btz_ovi ce zile grele aveti,sanatate multa bunicului,sa-l mai tina Dzeu in viata si lui Paul multi ca deja e descurcaret!!

Mergi la inceput

Ochidut,mai e putin si trecem de ziua de azi blestemata,off cite ai indurat psihic.(eu,daca nu ma gindesc la ziua de 13,mai ales vineri,nu patesc nimik,iesit din comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Haha, is habauca... Ludmila vroiam sa scriu, nu Ilinca. Dar vroiam sa iti trimit si tie, Ilinca, un puuup mare de tot, si uite ce a iesit.

Asa ca Ilinca, pe tine te pup, sa se faca bine V, sa treaca mucisorii. Ioi greu e acum si cu muci si cu suzeta...

Iar Ludmila, tie iti urez o seara frumoasa, un an cu tot, tot ce iti doresti, mult mai bun decat precedentul.

Sotul acum a plecat la cluj, dupa nasi, la aeroport. Se intoarce pe la 4 dimi. Mai nasol e ca a nins azi la noi, drumul e ud. Sper sa nu inghete.

Eu m-am pus langa V, la nani.

Noapte buna si linistita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

intru si eu la ceas de noapte, am citit prin cate a trecut Ochidut si de necazurile lui Cristeo

si eu am avut o zi ingrozitoare a inceput bine, dar apoi m-a enervat cineva cumplit la serviciu, ca nici acum nu pot sa dorm ca ma tot gandesc, sa gasesc o cale de rezolvare...ufff, uneori ma intreb ce imi trebuie???mama ei de job...

in rest, suntem bine, andrei azi a vrut la baita mai putin cand l-am spalat, ca ii era frica sa nu il spal pe cop, l-am convins sa ma lase sa il spal, apoi mi-a aratat sa stau pe wc, si el s-a jucat jumate de ora cu tati, apoi ne-a udat cu manuta pe fata si pe par pe amandoi dar duminica facem baita pe cap si apoi o luam iar de la capat

am citit tot din urma, as vrea sa zic multe, dar am o stare de toata kkoa...

Ilinca,
sanatate multa lui Victor!

btz sa iasa bine RMN-ul..

Rubia sa va ajute Dumnezeu!

ma duc sa ma uit la un film si sa ma culc, poate maine va fi o zi mai buna...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pt mame si un ceai pt bolnaviori, sa se refaca repede.

rubia, sa intri si tu cu vesti bune.

btz, grea situatie

Pe noi la spalatul pe cap ne salveaza paharelele fisher price si o jucarie de baie care se fixeaza de perete, i-o pun mai sus ca sa ridice capul si sa o pot clati fara sa i se ude fata. Cum ridica capul, hop si eu cu paharul cu apa / dusul.

La Elise facem salcia

Week-end placut, dragelor. La noi se tot screme sa ninga, s-a depus un pic dar acum e soare, sotul racit si care ne va lasa singurele sapt viitoare ca are workshop la Moeciu, 3 zile

Mergi la inceput