Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
ochidut spune:
Sa va mai adaug inca ceva la lista mea de intamplari?
De pe la 11 nu avem curent datorita unei defectiuni culmea doar la apart nostru
Am chemat Enelul care evident ca nu a venit desi le-am zis ca avem un copil mic.... bla bla. Avand in ved ca nu e o defectiune majora poate nici nu se deranjeaza sa vina si raman eu singura, copilul si intunericul
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Oana, ce de ghinioane!!!! Lasa ca se rupe acum lantul asta...Dar cum naiba stati fara curent?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 btz, voi ce mai faceti? Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Bine,multam de intrebare.Tocmai ce ne pregatim pt un RMN cat de curand
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Bine,multam de intrebare.Tocmai ce ne pregatim pt un RMN cat de curand |
cine si pentru ce anume RMN?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Cu spalatul pe dinti chiar cred ca sunt prea mici ca sa se spele corect singuri. In primul rand ca la 1 an jumate nu au dexteritatea necesara pentru asta, ca si pentru mancatul fara ajutor.
cred ca nu trebuie sa avem asteptari nerealiste, totusi sunt inca mici...
crissteo, off...prin cate mai treci cu analizele astea...cred ca stai ca pe ghimpi, draga de tine! Tinem pumnii sa iasa bine la final!
Ilinca, Rubia succes si sa vi se realizeze dorintele!
ochidut, nu stiu cum sa te mai incurajez si eu...respira adanc si gandeste-te ca dupa ploaie apare si soarele!
12.08.2010
puiutz_mic spune:
fete dragi, ati dat gutuie la copii? oare o fi laxativa? Pe google am cautat si se pare ca e usor laxativa...
Nu mai stiu ce fructe sa-i dau lui Raducu, mititelul cred ca s-a saturat de banane si mere coapte. Tot are zilnic cate un scaun moale, aproape diareic. Oare asa ne chinuim pana ies maselele complet?
12.08.2010
crispro spune:
Puiutz, eu i-am dat gutuie, coapta in cuptor. nu s-a omorat dupa ea. i-am dat de mai multe ori.
Ochidut, sper sa treaca ghinioanele astea... am zis eu de dimineata ca e vineri, 13.
Adriana, multa putere si tie, mami!
Crissteo, da, pe tine te intrebam de analize. Iti doresc sa iti faca bine tratamentul! Am o finuta tot asa cu probleme la pap, acum a schimbat si ea antibioticele, are 2 sapt de tratament, si apoi spera tare sa fie in regula, ca vor sa faca un bb.
Bumblebee, stiti ceva de Mi? Ca e vineri.
Ilinca, Cris, Mycya, la voi e Rev azi??? Sa aveti distractie faina, sa aveti un an nou cu tot ce va doriti, cu sanatate, bucurii si multe , multe impliniri alaturi de familie!
Eu nu ma astept sa stie la varsta asta spalatul pe dinti singur, cred ca abia pe la 3 ani ar reusi. Dar de m-ar lasa pe mine sa il spal, tare bine ar fi..
Mi-e foame de mor, nu am nimic de papa, asa ca mananc pufuleti.
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
cine si pentru ce anume RMN? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Pt Paul trebuie sa facem un RMN cranio-cerebral pt a verifica daca nu sunt leziuni la creier in urma diagnosticului primit la nastere.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Pt Paul trebuie sa facem un RMN cranio-cerebral pt a verifica daca nu sunt leziuni la creier in urma diagnosticului primit la nastere. |
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine sa va luati de grija asta. Cum merge cu cresa? Ii place lui Paul? A mai racit?
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+
baby78 spune:
Sa vedeti ce am patit...Am fost la medicul de familie sa imi iau o reteta si nu m-a gasit asigurata...Asa ca m-am dus la casa de sanatate unde mi s-a spus ca se intampla frecvent si ca trebuie sa le aduc o adeverinta cum ca sunt in cresterea copilului si se rezolva...
Bun ..doar ca atunci cand am luat adeverinta am constatat ca acolo scrie ca primesc o suma mai mare cu 32 de lei decat cea care mi se vireaza lunar....Eu cand mi-am facut initial calculele imi iesea suma mai mare dar acolo m-au ametit asia si am lasat-o asa ca ei...Doar ca acum daca este asa m-au furat cu 17 luni *32 lei inseamna 544 lei
Acum o sa ma duc luni sa vad cum apar acolo si voi face o cerere sa imi vireze suma integrala
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+