Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
crissy77 spune:
Bea papa kiwi (refuza fructele dulci, bine ca am facut toata vara compoturi), dar ii curat samburii.
Eu nu am avut astfel de incidente, dar ma gandesc ca perioada critica a trecut, bine ca nu a fost grav. Nu mai retin daca erai activa in perioada cand a patit-o bamboletta cu David, de i s-a umflat urechiusa, inrosit fata... In cazurile grave se pot bloca caile respiratorii.
ochidut spune:
Nu cred ca am zis, asa ca macar cateva randuri la subiect
Sorina felicitari, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Sau bebici
Cristteo, sa stii ca printre dracii mei m-am gandit si la tine, sa fie totul bine la doctor si sa iti iasa toate asa cum doresti tu
Ilinca o sa vina si la tine minunea mica, sunt sigura!!!! Mai bine ca n-a iesit fecioara, nu vezi ce stresati suntem noi
Cu MI2 le-am trimis mail alora de la Cheile Cib. da de unde...nici un raspuns pana acum... O prima impresie proasta....de neseriozitate. Mai astept pana luni, sa vedem...
de Larisa Ioana 24.06.2010
crissy77 spune:
Eu am chiropractician in casa, are 24 kg si e perfecta pt cocoasa mea. O pun sa ma mai calce seara, ea se distreaza, eu ma simt mai bine, toata lumea e multumita
adrianaBuc spune:
OCHIDUT, respira adanc. Chiar ca ai avut o perioada grea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Alice Noi lucram mult pe linia limbaj, ca doar trei cuvinte spunea pana acum o saptamana. Am mai adaugat inca doua in palmares. Pur si simplu da din cap ca nu vrea sa le pronunte, desi sunt cuvinte simple, formate din litere pe care le pronunta in celelalte cuvinte. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Nici Larisa nu vroia sa zica multe cuvinte desi intelege absolut tot. Si mai stie sa faca ca toate animalele, dar nu reproduce decat cand vrea ea. Asa si eu lucrez pe partea de limbaj de vreo 2 saptamani.
Ieri am convins-o in sfarsit sa zica "da" cand vrea ceva.....si sa nu mai mataie. Dar sa vedem cat dureaza minunea, probabil va trebuie sa fiu extrem de insistenta. A mai acumulat in ultima saptamana cateva cuvinte, dar tot mi se pare putin.
Zice:mama, tata, baba (asa ii zice bunicii), buu (bunicului)dada(cainelui), ana (o doamna de la pensiune), ia (bonei i se zice "pia" si ea asa poate sa o strige), dida (tot prescurtare de la un nume), "un e" (unde e), "nu tu" (nu stiu), papa (a zis doar odata acu cateva zile), apa, ho ho (lui mos craciun), coco (cocosului)
E adevarat ca in rest vorbeste mult dar nu se intelege nimic si refuza sa repete dupa mine.
E bine ca SN sufla in diferite chestii, am citit ca asa se exerseaza dictia, muschiul limbii..........
crissy77 spune:
crissteo, sanatate la baieti, uf, tot cu febra. Sanatate si tie, be positive, trebuie sa fie bine!
ochidut, sanatate si voua
Eu m-am convins pe pielea mea ca un necaz nu vine niciodata singur.
eladea, ai fost si cu Eric la ctrl?
btz, voi ce mai faceti?
crissteo spune:
Crissy, pai da, asa imi aminteam si eu ceva de soc anafilactic si m-am speriat. Nu mai stiu de bambo, sau oi fi citit dar mi s-a parut ca nu mi se poate intampla. Si eu sper ca atat va fi.
Ochidut, asa-mi merg si mie toate de-an-curulea si asa am zis si io, mama, da ce aveti cu mine, care m-a blestemat? Ei, s-or termina ele? Acum, cat pot sa tina? Dar ce zile ai si tu, fereasca de bucurii de astea. Cu astea cu personalul si incompetenta si neseriozitatea, eu iar mi-am amintit azi ca traiesc in romania. merg la spital dupa rezultatele analizelor, ma trimit intr-o anexa zic io, o cladire mica, jegoasa, plina de femei care asteptau pe hol. Intr-un cabinet, singurul, se radeau unele, doamna doctor cu inca 2 doamne si povesteau de barbatu si copilu si radeau. La usa gravide, etc etc, era ora 9, programul incepea la 8, nu intrase nimeni, abia venisera de vreo jumate de ora zicea cineva si povesteau.
Si iese o acritura ii spun ce vreau si merge fara sa-mi raspunda, io draguta merg dupa ea si ridic tonul. Isi da ochii peste cap si-mi raspunde- buletinu- si pleaca. Duap 5 minute de hlizeala comuna iese si intinde mana, ii intind buletinu. Intre timp o mai intreaba o tinerica ceva si raspunde,aci sunt chiuretajele, astea intra acu! Tocmai iesea primu chiuretaj din cabinet si intra al doilea! Vai de capu si de tara noastra!
In alta ordine de idei, ochidut, hai mama ca se termina ele astea rele si multumesc ca te-ai gandit la mine! Ma gandesc si eu la tine, ca macar gandurile noastre bune sa ne schimbe zilele, ca vad ca e cam nasol.
Ilinca, eu tot cred ca Doamne-Doamne are el niste socoteli bune pentru fiecare dintre noi, nu cand vrem noi, ci cand ne e mai bine, ne da cate ceva, ce avem nevoie!
ochidut spune:
A daa, mi-am mai adus aminte cateva: tuuutuu (e trenul), gata si hade (haide - introdus nou saptamana asta). Tot saptamana asta s-a indragostit de Cartea Junglei si face ssssttttt cand vede sarpele si uuuuuu - pe un ton ascutit cand vede elefantii
Lgeat de ce intrebai Crispo
1. cartile ii plac foarte mult, inca parca era mai pasionata , acum de la Craciun parca i-a mai scazut interesul. Nu are rabdare sa ii citesc textele se uita la poze, imi arata cu degetul obiectele pe care le recunoaste sau care i se par interesante si eu trebuie sa ii zic ce e. Intr-o vreme era tare simpatica, facea ca o profesoara. asa f serioasa. Si eventual daca o impresioneaza ceva retine onomatopee: in alba ca zapada mama vitrega a spart ogllinda care a facut "poc"; murdarici a cazut in apa si a facut "pleosc"; vanatorul din scufita rosie a tras cu pusca si a facut "puuuuf" - asta nu prea o zice cand il vede, cred ca nu prea ii place. Daca nu zice, oricum imi arata vanatorul cu degetul. Si mama cand a regasit-o pe scufita a facut "muuuaaaa" - adica a pupat-o. Preferata ei. clar in top, care o zice de cele mai multe ori e punguta cu 2 bani, noi ii spunem ca baba avea gaina si mosul cocos......si mosul ia cerut si babei un ou, si intindem asa plam catre ea si o intrebam "si baba ce a zis"? La care ea cu o fata asa complice parca, da din cap si zice "nuu nuu nu"
2. nu mananca singura tot timpul, doar cateodata, ara pana la sfarsit. Incepe sa manace singura si apoi se plictiseset de multe ori si se joaca cu lingura in mancare, asa ca trebuie sa preiau controlul. Tot asa tine ligura si daca e mai pastos, o parte din continut cade. Lichid nu a mancat niciodata singura
3. Cu periuta, la inceput a avut o mare pasiune. Si acum cand o vede o cere, dar nu stie sa spele bine dintii, cam tot asa cum ziceati voi mai mult suge pasta. Din cand in cand o mai motivez ca ii zic ca trebuie sa se auda soriceii in gura ei si ma prostesc imi frec dintii si isi plimba si ea periuta pret de 10 secunde prin gura. Tot pentru 10 secunde sta sa ii frec eu dintii
bumblebee spune:
Crissteo, pe Teo, si eu m-as fi speriat. si pe tine, mami, sa mearga tratamentul asta.
Eu de la kiwi ii dau doar partea aia verde mai inchis, pana sa intru la seminte.
Ochidut, ce distractiv Lasa ca mai e putin si plecati in concediu!! Insanatosire grabnica!!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
baby78 spune:
Rubia.... sa dea DD sa fie luna norocoasa! Ne gandim la tine
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+