Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
ludmila_p85 spune:
Salutare
Citat: |
eu azi am facut aprovizionarea pt sapt. viitoare. copiii dorm, eu am facut un pic de ordine prin dulapul din baie, am aruncat cosemticele vechi si am constatat ca nu am niciun ruj :):), nici demachiant, nici solutie de spalat pe fata. (le-am aruncat ca erau vechi de cand lumea). am doar un rimel si un fard, da fara pensula. halal doamna, ce sa zic..ha ha ha auziti, da parfumurile expira? am un Bulgari de 10 ani :):):) |
Si eu am aceiasi cosmetica Victo ,asa ca nu te stresa
ludmila_p85 spune:
Si soacra zice "caca" la mizerie- nu lua aia, ca e caca, pe jos e caca, pe aia nu pune mana ca e caca. Ioiii, si nu stiu cum sa ii spun, sa ii spuna ca e mizerie, nu caca. Caca e cel care il face V in scutec si atat. Oricum, ma gandesc si cu olita- eu nu o sa il pun cand cred eu ca face, ci cand va sti el sa spuna ca a facut caca, si sa imi arate. Apoi cu timpul o sa incerc sa il invat sa spuna inainte de a face caca si eu sa fiu pe faza cu olita. De asta mi se pare important sa stie ca kk e numai cel facut de el, si nu tot ce descrie buni. |
Si Vladut al meu spune la orice caca,pe jos de vede un gunoi-e caca,ca vede glod pe strada-e caca,hainute murdare-e caca, dar si ce face la olita tot e caca,se tine de fundulet si striga- mama,caca! si imi arata olita,adica stie sa faca diferenta si nu ma pacaleste,noi demult facem caca la olita,cam de 4 luni!!!!!! pishu mai face pe el,fuge intr-un colt si se aude cum picura ceva,apoi vine la mine si zice ca a facut caca si-mi arata strampii uzi si se strimba ca nu-i convine
Victo spune:
ludmila, nu ma stresez. numa ma enervez, ca dau banii pe ele si le arunc aproape intacte. mi-e lene sa ma machiez.si sa ma demachiez.tot sper ca macar de manichiura sa ma apuc (adica cu lac transparent, ca cu alte minunatii n-am putut niciodata ).
ooofff..
ludmila_p85 spune:
Victo si mie mii lene de mor,mai ales cind trage feciormiu de mine sa iesim mai repede din casa
Ilinca,cum a fost botezul?
racusor2010 spune:
Cris, nu te stresa...si Andrei zice caca la mizerii, la cosul de gunoi, la inceput si eu credeam ca tine, dar acum pentru ca el asa zice, ne-am obisnuit sa mai zicem si noi asa. de pilda, daca ii zic sa arunce pampersul la caca, el stie sa duca la gunoi, dar cand face kk, zice si aducem repede olita si face kk la olita. deci deosebeste una de alta si Andrei chiar face kk la olita, adica cere si asteapta sa ii aduc olita (bine, mai are si scapari )
eu zic sa nu te stresezi pentru orice! asta cu na-na, nu e prea ok intr-adevar..si pe andrei tot bunica l-a invatat de na-na, il lasam, doar cand se loveste de pereti, ca asa nu mai plange, dar niciodata nu il lasam sa ne faca na-na noua, ii zicem ca la fata trebuie sa se poarte frumos,ca e delicata si tot asa...ca nici el nu ia na-na (desi stie ca bataita e na-na), asa ca nici el nu trebuie sa dea...si andrei e foarte pupacios cu copiii , ii ia in brate si ii pupa
atat timp cat ii explici,o sa vezi ca face clar diferenta...
si in seara asta chiar mi-a venit o prietena foarte buna si draga in vizita, si atat a mai iubit-o si pupat-o (el nu face asta cu oamenii mari, decat daca chiar ii place de ei), a vrut sa se joace cu ea, nu cu mami, nu cu tati , foarte simpatic a fost
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Mycya spune:
salutare!
in sf am reusit sa citesc din urma.
toata lumea e la nani asa ca am pus mana pe laptop si m-am pus pe recuperat. dar nu mai am nimic in cap
Adriana insanatosire grabnica.
si sa ai o nastere mult mai usoara ca prima si rapida
Crispro eu folosesc pasta de la Odol-med, de la 0-6 ani.o poate inghiti si chiar ii place doar spalatul pe dinti nu o incanta deloc ....
problemuta cu Na-na o avea si Andra, dar vad ca incepe incet incet sa nu mai faca asa; inainte daca se lovea de ceva dadea na-na , daca se impiedica de cineva, dadea na-na. dar i-am distras atentia de fiecare data cand stiam ca va face si vad ca incepe sa uite de asta.
Caca la orice.... parintii mei, soacra, sora si pana si cumnatii mei incepuse ai spune, le-am atras atentia ca nu vreau sa o induc in eroare si nu sa mai intamplat. caca spune numa la ce trebuie, cand da de o mizerie ori altceva ce nu e voie ii spun ca e cahh
Cris 2010 ai o printesa superba
Ludmilla dar ziua nu ii mai pui deloc pampers?
Victo eu am o geanta de cosmetice si degeaba... am o lene sa ma curat seara incat renunt la machiat oje la fel , imi place sa le cumpar dar nu le folosesc mai deloc mai bine stii c anu dai bani pe ele ca sa le arunci si gata.
Ilinca sa va traiasca finutu si distractie placuta!!
Alice ma bucur ca te-ai recuperat mult mai repede la a doua ceza decat prima.
mie mi-a lasat sechele la creieras doar una
sper sa nu mai fiu nevoita sa repet experienta
Vineri am fost la gine si am vb despre posibilitatile de a naste natural la urmatoarea sarcina.a spus ca asta se si recomanda daca nu intervine nimic .sansele de a face iar Sindrom Help iar cica ar fi f mici (nu facusem preeclampsie cum stiam eu) si oricum se vor face niste analize speciale dupa 25 de spatamani de sarcina. cica la o analiza simpla de sange cum se face in timpul sarcinii, nu se detecta acest sindrom ci e nevoie de niste analize speciale care aici se fac inainte de a naste , in caz ca vei ajunge la cezariana.
si aceasta complicatie poate aparea si in timpul nasterii si inainte cu o ora sau o saptamana sau dupa 25 de saptamani de sarcina.
mi-a povestit de o biata mamica din Africa ce a facut aceasta complicatie la 3 zile dupa nastere ( totul a inceput cu o hemoragie) si de fapt cica acest sindrom se face din cauza sarcinii dar la ea a fost ciudat ca sarcina nu mai era, nascuse...s-au chinuit medicii 8 luni de zile( copilul a stat cu ea in spital in tot acest timp ) sa o puna pe picioare. a fost asa grav incat ficatu ajunsese sa se descompuna :(:(:(.
nu am putut sa nu ma intreb daca nu cumva la noi in Romania au si murit mamici din aceasta cauza si medici nici nu au stiut diagnosticul
si ca vb de Germania....aici se fac si cate 5 cezariene
doctorita mea a avut o mamica care a facut 5 cezariene si la a 6-a sarcina i-a recomandat sa nasca natural ca e mult mai in siguranta asa .
pai de ce aici si dupa 2-3-4 cezariene e mai ok sa nasti natural iar la noi dupa o singura cezariana se stie sigur ca tot la taiat ajungi si la urmatoarele 2( daca vor fi 2si nu 1)
m-am intins cam mult cu povestile mele
pun sa imi fac un ceai si apoi la nani ca maine e iar o zi plina!
nbuna
racusor2010 spune:
Bianca ai dreptate de ce povestesti de cezariana si nastere naturala. dr meu lucrase in africa, si in germania. el a plecat din Romania, tocmai ca aia de la CMU nu prea erau de acord cu modul lui de a face lucrurile, considerau ca e periculos pentru un spital privat. dr meu nu era pro cezariana, el pana in ultima clipa a vrut sa ma lase sa nasc natural, desi era foarte bun la asta! si daca nasteai la el prin cezariana in mod sigur la urmatoarea nastere ar fi incercat sa nasti natural...sau daca aveai cezariana, si el spunea ca poti face pana la 5...din pacate dr meu acum a plecat in germania :(( si nu cred ca in RO sunt multi doctori care vad asa lucrurile asa
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ludmila_p85 spune:
Mucya,deloc ziua pampers,doar daca mergem afara sau in vizita la cineva,in rest doar noaptea la nani si rar de tot cind face cite un pishu in el,asteapta desteptarea si atunci face totul(asa ii place lui fara pampers,cind vreau sa i-l pun plinge si fuge de mine)
Pe mine ma apuca groaza de a a doua nastere(prima am nascut natural si am urlat 12 ore continuu,bebe vreau,dar sa nasc mii frica)
Fetelor voi ati dat cu palma la fundulet celor mici? ca eu deja am facuto,nu tare,dar ma scoatea din sarite deja, plus ca am vrut sa-i vad reactia: si ce credeti ca facea vlad al meu? ridea in hohote si eu ma enervam si mai tare
Mycya spune:
citat din mesajul lui ludmila_p85 Mucya,deloc ziua pampers,doar daca mergem afara sau in vizita la cineva,in rest doar noaptea la nani si rar de tot cind face cite un pishu in el,asteapta desteptarea si atunci face totul(asa ii place lui fara pampers,cind vreau sa i-l pun plinge si fuge de mine) Ludmila,mamica lui Vladut |
e super daca asa sa obisnuit el si asa se simte bine.
atat m-am intins cu ceaiul asta ca nu am mai plecat la nani
carla_2008 spune:
Hello fete,
am vazut ca discutati de olita,cuvinte prost alese de bunici etc...
noi avem o mare problema,daca de la 7 luni la 12 luni Mateo imi facea in olita kk de fiecare data si Carla doar cand avea chef,acum nu mai vrea nici unul,dar deloc!!!isi fac cumva greata si nu vor sa stea jos. Am incercat cu reductor ,cu puterea exemplului,cu descriere detaliata etc...nu vor si punct. Dar ei stiu sa imi spuna ca fac kk,ca vin si imi arata funduletul,daca ii intreb imediat imi raspund ca da au facut....off nu stiu cum sa procedez
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar