Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
ally, ba da am somn, dar daca acum ati aparut mai multe pe aici nu pot sa dispar eu asa repede. plus ca mi-e urat sa dorm singura
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra yvy, nu o poti adormi pe pitica doar la san? fara sa o legeni? Eu asa faceam cu Cata, la noi in dormitor, eu cu ochii in televizor, ea la san, papa, adormea, apoi ii scoteam sanul din guta mai stateam cu ea putin in brate si apoi o puneam dormind in patut. E drept ca era mica si adormea mai repede decat adoarme acum, dar era f ok si pt ea si pt mine. Imi dau si eu cu parerea..ca nu stiu la varsta asta cat sunt de agitati la san Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Am reusit intr-un final!
Madutza asa procedam pana nu demult, papa la san si in maxim 20 de minute era lata! Acum nu stiu ce s-a intamplat ca de o vreme nu mai adoarme la san, dupa ce papa, il rontzaie de zor, il scuipa, iar il ia si il tot molfaie si daca i-l scot incepe sa planga, iar daca ii dau suzeta e jale, nu o mai vrea cu nici un chip, nici macar la somnul de peste zi
Totul a inceput de cand cu dintisorii ca adormea foarte greu si leganata si plimbata cu sanul in gurita, dar acum nu e nici o urma ca i-ar mai da vreun dintisor, insa ea si-a pastrat proastele obiceiuri
Se da militaria jos din pod si de maine sper sa ma tina nervii sa o adorm iar cu suzeta si ziua si noaptea, macar daca se trezeste in cursul noptii vin ii bag suzeta in gurita si plec (ce vremuri!!! si ma plangeam atunci ca trebuie sa ma trezesc pentru un minut doar ca sa-i dau suzeta...acum stau si cate o jumatate de ora sa o legan noaptea ca incepe sa planga cum o pun jos in patut).
Merg la nani! NB mamici!
scrish spune:
ally
mada cu siguranta maine il duc in alta parte sa il vada cineva, sa il vad cum se trezeste...pe langa aerosoli ii dau si sirop sinupret si ieri am terminat si pastilele...dar uite k se pare k nu a fost suficient pentru ca altfel nu imi explic...sunt atat de suparata k vad negru in fata ochilor
yvyana spune:
Ally nici eu nu o leganam pe L ca adormea de obicei la san cand papa lapticul de seara! Dar cand au inceput sa-i iasa dintisorii nu mai dormea ziua si noaptea abia o doboram leganata si plimbata si se pare ca s-a obisnuit asa! Sper sa o dezvat repede!
.
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra ah..si inca un sfat pt metoda de adormit copilasii singuri daca nu sunteti hotarate sa faceti asta, mai bine nu mai incercati. Mai rau ii agitati, iar data urmatoare vor plange si mai mult timp, si din ce in ce mai mult timp. la mine a avut succces cu ambii copilasi. Da, este greu cateva zile, dar apoi cand ii vezi ca adorm atat de linistiti si atat de repede, eu zic ca merita. Perioda tb aleasa bine, sa nu-i doara nimic, sa nu iasa vre-un dintisor, sa scoata aerul afara dupa laptic, etc si evident mai depinde si de firea fiecarui copilas cat de docil sau indaratnic este Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Sincer, eram foarte determinata sa nu cedez azi, dar efectiv incepuse sa se dea cu capul de barile patutului evident ca smulsese si aparatorile si se lovea cu capul de balustrada patutului asa ca eu n-am mai putut rezista si a doua oara nu mai incerc... fata asta a mea e capoasa rau de tot!!!
.
madutza_bra spune:
yvy, of cred ca te-ai dus la ea. a mea doar plangea as de jale, ceva de genul..de ce m-ai lasat, mami, in patut?...aparatori la patut nu avem..asa ca e obisnuita cu barele si nu se loveste de ele. pOate cand se va mari si va intelege din cuvite ca e vremea s adoarma vei avea mult mai mult succes, sau poate ca si acum ii iese vre-un dintisor si din cauza asta plange asa mult. La noi cei 6 dintisori au iesit la intervale destul de scurte de timp, trecea durerea la unul, o lua la altul. Acum parca am vazut ca mai vor s aiasa 2..dar nu sunt sigura..pt ca nu ma pot uita in gurita ei decat cand rade
madutza_bra spune:
scrish, asteptam vesti de maine de la dr
gata, acum fug si eu in pat
apitu nani, fetele!
muah, muah
AllyLaur spune:
Scuze ca am disparut asa dar, ii promisesem sotului ca ii fac un masaj cervical si a vrut fix acum.
Yvy, sper din suflet sa gasesti o solutie de a o a dormii mai repede pe printesica si sa isi mai revina si ea cu somnul.Banuiesc ca esti super epuizata. Dintisorii astia provoaca o asa mare durere cand isi fac aparitia .
Scrish, sa ne tii la curent cu starea lui Luca de sanatate. Dragul de el ,ce rau imi pare ca etse bolnavior.
Madutz, astept poze noi cu iubitii mei. Sunt atat de minunati amandoi si ii iubesc la maxim.
Ma retrag si eu la dus si apoi la somn !!!
Pe maine!
ailed_dota spune:
astept niste pastile de cap de la voi!
tb sa ma duc sa citesc din urma ca pana acum doar am rasfoit!
au plecat socrii, a fost asa bine, am mancat cu totii, soacra m-a ajutat la treaba, ne-am plimbat....S-au minunat de Andra, s-au jucat cu ea..., am avut timp sa stau si eu cu Maria
madutza_bra spune:
neata fetele!
Aseara am adormit greu si acum sunt cheauna de cap ...
Va servesc o cafea tare si fierbinte