Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
lalely07 spune:
Alexina,am vazut mami si raspunsul tau si iti multumesc acum caci atunci nu am facut-o..
Alehiam..si eu am un raspuns oficial de la Ministerul Muncii!!Mi s-a specificat ca ma pot intorce cel mai tarziu cu o zi inainte de a face bebelul 1 an.Parca v-ampus si voua raspunsul.Maine caut si postez iar.'
Miki..eu cred ca poti face cerere mai devreme la serviciu ca te vei intoarce cu data respectiva.Stiu ca la mine la serviciu se poate.Eu am de gand sa fac mai devreme si sa duc decizia la primarie.
De cand nu mai alaptez am luat 1,2 kg..asa din senin.
Urat moment!Cred ca este timpul sa ma limitez si sa tin un pic de cura...
Ma ingrozesc inca ca trebuie sa ma reintorc la serviciu.Teoretic sta soacra cu David,practic nu amvb inca caci vrea sa discutam cand este si socrul de fata..Ar fi o treaba sa raman in aer...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
aZaZ spune:
Buna seara mamici si bebici. In primul rand LA MULTI ANI!!! spre rusinea mea nu am apucat sa intru anul acesta . Am intrat sa vad ce mai face lumea si sa o felicit pe Alina. Iti doresc sarcina usoara si princhindei sanatosi.
Ultimele noastre noutati sunt: bb Stefan merge in patru labe si de 2 zile incearca sa se ridice la pat singurel. Am inceput cam greu , dar totul are un inceput. Iar eu ma apuc de cura de slabire ca nu se mai poate cu atatea kg pe mine. Apropo de asta stie cineva de cura de slabire atkins? pare cdestul de interesanta si cica slabesti destul de mult cu ea. iar am inceput sa vb cam mult si asa ca mai bine ma duc sa mai rasfoiesc un pic din urma ca am ramas cu mult in urma.
madutza_bra spune:
yvy, nu o poti adormi pe pitica doar la san? fara sa o legeni? Eu asa faceam cu Cata, la noi in dormitor, eu cu ochii in televizor, ea la san, papa, adormea, apoi ii scoteam sanul din guta mai stateam cu ea putin in brate si apoi o puneam dormind in patut. E drept ca era mica si adormea mai repede decat adoarme acum, dar era f ok si pt ea si pt mine. Imi dau si eu cu parerea..ca nu stiu la varsta asta cat sunt de agitati la san
aZaZ spune:
yvy poate o dor dintisorii. Exact asa facea si Stefan al meu, iar dupa ce au spart dintisorii s-a calmat. De trezit noaptea nu se mai trezeste asa de des pt ca de o sapt papam lapte praf ( in sfarsit) si doarme mult mai bine. Poate reusim si noi intarcatul mai rrepede.
Miki dar ce ai patit cu puiutul tau. Pentru ce faci recuperare, ca eu am pierdut sirul si nu stiu spre rusinea mea. Este atat de grav?
scrish spune:
miki multumesc mult k mi-ai spus si tu de medicamente
sunt neagra de suparare pentru ca astazi luca a tusit mai mult decat in ultimele zile si mai "productiv". am sunat o de 3 ori pe pediatra sa ii spun, sa o intreb daca sa continui tratamentul sau sa vin cu luca la un control, pentru ca dupa 5 zile de tratament, daca nu vad o ameliorare macar sa nu se inrautateasca situatia nu? si nici nu mi-a raspuns, desi i am lasat vorba si la asistenta sunt cu copilul intr-o situatie dificila si doctorita lui nu imi raspunde la telefon mi s-a pus pata atat de tare pe ea incat la controlul de 10 luni, dupa ce ii face vaccinul, o sa ii si spun ca renunt la serviciile ei. nu sunt genul de om care sa streseze doctorul aiurea cu telefoane, slava domnului ca pana la tusea asta timp de 9 luni nu am dat nici un tlf la pediatru, dar si cand am o problema mi se pare normal sa pot sa dau de ea. daca doamne fereste avea copilul 40 febra si eu nu stiam ce sa fac?
in fine...partea buna cu luca e ca in seara asta i am aspirat nasucul si nu mai avea muci, sa il vad maine dimi...
si sa ma apuc sa caut un pediatru nou...
va
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aZaZ Buna seara mamici si bebici. In primul rand LA MULTI ANI!!! spre rusinea mea nu am apucat sa intru anul acesta . Am intrat sa vad ce mai face lumea si sa o felicit pe Alina. Iti doresc sarcina usoara si princhindei sanatosi. Ultimele noastre noutati sunt: bb Stefan merge in patru labe si de 2 zile incearca sa se ridice la pat singurel. Am inceput cam greu , dar totul are un inceput. Iar eu ma apuc de cura de slabire ca nu se mai poate cu atatea kg pe mine. Apropo de asta stie cineva de cura de slabire atkins? pare cdestul de interesanta si cica slabesti destul de mult cu ea. iar am inceput sa vb cam mult si asa ca mai bine ma duc sa mai rasfoiesc un pic din urma ca am ramas cu mult in urma. de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011 |
madutza_bra spune:
ah..si inca un sfat pt metoda de adormit copilasii singuri daca nu sunteti hotarate sa faceti asta, mai bine nu mai incercati. Mai rau ii agitati, iar data urmatoare vor plange si mai mult timp, si din ce in ce mai mult timp. la mine a avut succces cu ambii copilasi. Da, este greu cateva zile, dar apoi cand ii vezi ca adorm atat de linistiti si atat de repede, eu zic ca merita. Perioda tb aleasa bine, sa nu-i doara nimic, sa nu iasa vre-un dintisor, sa scoata aerul afara dupa laptic, etc si evident mai depinde si de firea fiecarui copilas cat de docil sau indaratnic este
AllyLaur spune:
Yvy,imi dau si eu cu parerea acum, sper sa nu te superi . Eu nu l-am leganat niciodata pe Eduard sau mai stiu eu alte metode de adormit. Intotdeauna cand il vad mai marait si stiu ca este ora de somnic il pun in patut sa adoarma singurel. De cele mai multe ori adoarme imediat, alteori se agita acolo in patut pana isi consuma energia de tot si apoi adoarme. Un mare pt voi!!!
madutza_bra spune:
scrish, imi pare rau ca Luca inca tuseste. Cauta un nou pediatru si mergi maine cu el la un spital de copii sa il consulte un alt dr. Nu e deloc normal ca in timpul tratam sa se inrautateasca tusea, iar tratam doar cu aerosoli (dupa parerea mea total neavizata) este sunt insuficienti.
Cat despre sunatul dr pt febra mare..raspunsul este mereu acelasi(din experienta proprie) paracetamol sup alternat cu nurofen la 4 ore si dimineata urmatoare ,mers la dr. am citit pe blogul unei dr-ite pediatru care este si mama ca in primele ore de febra doctorii nu-si pot da seama ce are copilul pt ca daca de ex a racit, imediat cum apare febra nu se vede nici rosu in gat, nici nu cureg inca nasul si abia la 24 de ore dupa aparitia febrei se poate spune de la ce este... uite aici: http://www.pediatricblog.info/2011/01/febra-la-copil.html