Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
palomina spune:
Racusor, si mie imi pare rau cand il pun la punct pe A. dar chiar nu avem ce face, trebuie sa-i Facem sa inteleaga ca nu au voie diverse lucruri periculoase. Al meu, cand ii zic ceva, face bot si i se inunda ochii in lacrimi, nu ma priveste si pleaca de langa mine. Mi se face atat de mila de el.... Dupa care avem o "discutie serioasa" care se termina cu pupaceli
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo Mihai are si el la gurita pete rosii asa, ca la Isa. |
asa deci... Isa merge in 4 labe sontac asa ca Mihai, Mihai face pete rosii pe obraz ca Isa... noua asa ne-a spus pediatrul, ca e de la saliva care e mai acida in perioada cat ies dinti, plus ca probabil se va irita si la fundulet...
ma bucur intr-un fel ca ai ales Clujul, asa scapi de naveta. plus ca ai invatat pe rupte pentru un loc mai bun, il meriti din plin
ilinca, profitati din plin de zilele "bune" si sa dea DD sa vina bb2 si la voi curand, sa nu-si iasa din mana motatele
asa deci, ati facut o gasca mare si la MI2, hmmm, oare eu o sa prind macar o MI 4 sau 5 sau 10??
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga La multi ani in 2012!!!!! Bine v-am gasit in noul an! Noi am fost plecati vreo 3 sapt de acasa si abia de 2 zile am poposit si noi acasa!!! Nu am reusit sa citesc ce ati scris zilele astea dar va urez la fiecare un an nou plin de bucurii si impliniri!!!! PS: proba de semnatura!!!! Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0ppy52gxhdqqr.png" target="_blank"> +8 |
BRAVOOOOOOO!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Multumesc fetelor!!! Sa dea DD! Astept cu nerabdare urmatorul eco, exact ca si la sarcina cu Bogdan mi s-a spus ca am sarcina gemelara! Am mers la 3 medici diferiti! Bine, la unul am auzit inimioara la unul nu prea se vede. Doctorul meu mi-a spus ca sunt 2 posibilitati: fie unul se absoarbe (cum a fost si la Bogdan), fie pana la urmatorul eco o sa se dezvolte suficient de mult sa vedem ceva (dar tinand cont ca eu am deja o cezariana e de preferat sa am doar un bebe). Eu sincer simt ca o sa fie doar unul dar e super ciudat ca la ambele sarcini am plecat din sarcina gemelara. Ma rog sa fie bine ca am niste emotii.... mi-e tare frica de sarcina oprita din evolutie.... am mai trecut prin asta. Pana luna viitoare mai avem de asteptat! PS: pt listuta dnp-ul e 20 aug 2012 Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0ppy52gxhdqqr.png" target="_blank"> +8 |
O asa fim colege de nastere!!Mi se pare foarte tare ca ai gemenasi deocamdata!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+
ciristina_serban spune:
Buna fete dragi...
LA MULTI ANI PE 2012! Sa aveti un an bun, cu sanatate, cu impliniri, cu satisfactii, cu dragoste si intelegere si cu tot ce va mai doriti voi in plus. Va pup pe toate!
Noi am lipsit in mare parte motivat... Am foast plecati de dinainte de Craciun si pana in sapt trecuta. Am petrecut Craciunul la Bran, si apoi la Lepsa la casuta unor prieteni. Nu am avut net, asa ca nu am putut sa mai intru sa va salut si sa va pupicesc de an nou.
Am prins din scurt ca se materializeaza si MI2, si va felicit pentru asta... Tare as fi vrut sa venim si noi sa ne cunoastem, dar noi suntem prinsi intre doua botezuri si nu ne descurcam. Pe 18 febr chiar o sa-l botezam pe cel de-al treilea finut al nostru.
Sorina, am citit de sarcina.. Felicitari!!! Ce super ca se mareste gasca de copii..
va pup ca se descarca laptopul si nu-i in priiizaaa...
histamina spune:
neata,
strumf a dormit.
de dimineata,pe la 5 l-am pus in pat cu noi.nu a vrut sa pape d ela mami,asa ca i-am facut cereale.
il pune pe taie(tataie) sa deschida ziarul si spune:teste,teste(citeste),iar tata spune cate o poezioara,poveste scurta la fiecare pagina.imi vine sa-l mananc,atat e de dulce.
am facut pizza aseara si am pus ciuperci d ela borcan.
nimeni nu a avut nimic.eu vomit intr-una si sunt plina de bubite.
nu voi sta la job.in idiotenia mea am crezut ca pot tot,dar nu pot chiar tot.
ma duc sa ma branulez si sa mananc,ca-n vremurile bune, niste ser fiziologic,ca am vreo 12 ore de cand vomit si nu pot bea nimic.
nu dati cu pietre.
mama ma trimitea la scoala cu 39 de grade.
am ramas defecta.
Victo spune:
neata
cafea nu da nimeni?pt oamenii muncii
sorina, felicitari pt bebe!
Alina, Stefan al meu incepand cu varsta de 2 ani facea niste isterii..tipete..plansete..aruncat pe jos..se invartea in cerc minute in sir plangand..oofff..tare dificil mi s-a parut. dupa ce iesea de la gradi, in fiec zi juma de ora nu ne puteam intelege cu el. De-abia acum cat de cat reusim sa nu mai avem zilnic plansete pe diverse chestii.
e f frustrant, stiu...eu stiti ca nu mai puteam..n-am crezut veci ca voi ajunge sa urlu efectiv la copilul meu, dar asa ajunsesem. cand il vedeam ca incepe sa tipe, deja eram si eu gata.
ieri am avut o zi buna cu ei, fara incidente :)
e liber in 24 ian, stie cineva?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
Sorina, felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Mi s-a facut un gol in stomac cand am vazut 20 august
Rodica, la asta ma gandeam si eu. Cand voi putea ajunge la o intalnire cu voi toate :(
Gina, multumesc
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
crissteo spune:
Neata.
Cafeaaaaaa multa dau eu! Victo, dau pentru toti oamenii muncii, eu nu-mi mai amintesc cume e sa mergi la serviciu dupa ce ai tot felul de programe artistice acasa.
Albert tot are febra, s-a trezit de multe ori, saracu azi noapte, imi vajaie capu.
Si teo a facut asa cum povestesti tu victo, de pe la 1 an jumate incolo.
Am gasit o scapare, de azi dimineata le pun un cantecel, suntatat de bucurosi si merg si alearga ca si calutii din poza. Am zis ca asta e cantecul lui teo. http://www.youtube.com/watch?v=W7w01EobK1M&feature=player_embedded
Sorina, felicitari multe! Sarcina usoara!
O zi usoara tuturor!
crispro spune:
Neata!
KRYS, bine ai revenit!!!
Crissteo, sanatate multa lui Albert! Pupam copiii scumpi si mamica atat de atenta si implicata!
Victo, eu stiu ca 24 ian nu e zi libera, s-a propu asta, dar inca nu s-a aprobat.
Vlad loveste in orice cand se enerveaza, in perete, mobila, zice "na-na". Ioi, ce nu imi place. Asta de la soacra-mea a invatat, ca ea mereu ii arata sa faca "na-na" la mobila/scaun daca vlad se loveste de ele. Nu ma deranjeaza sa faca "na-na" la obiecte, dar ma tem sa nu faca spre copii, oameni. Au fost socrii mei acasa mult timp, de la craciun pana in 9 ian. Abia am asteptat sa isi reia toata lumea lucrul. Io nu zic, ca ajuta mult sa ia cineva copilul cateva ore, dar nu imi place ca il rasfata maxim!!! Inca pot zice ca e destul de intelegator V. Cu desenele- e jale. Desene, muzica, orice, dr sa fie ceva. Cum se trezeste zice "laila", adica muzica. Daca vede un telefon laila, orice vede numai laila are in cap. Cat timp e muzica nu mai are nervi... Dr nu sta numai sa se uite la desene, ci mai face alte lucruri in acelasi timp.
Sa-l ajutam pe Alex