Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Venim si noi la MI! din pacate vom lipsi de la ziua cumnatului... Si mai avem un botez in febr la care nu stim data... Sper sa nu coincida. Plus un notez sigur in 5 febr, si unul in 22 ian, la ambele nasim.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Alina, noi avem testoasa. Merci de link
Cristina, ce ma bucur ca veniti si voi la MI2.
Sorina felicitari!!! Si sarcina usoara!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
crispro spune:
Bumblebee, asteptam ziua de vineri sa ne dai o veste buna- ca vii si tu la MI2!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
deci se mareste gasca :)
no, in sfarsit mi-am ales postul..ta/da//ta/daa... dupa indelungi chibzuiri am decis sa vin la Cj.mai avem o colega venita din maternitate, dar nu va sta mult, ca e gravida iar...
prin urmare, acum la serv situatia e destul de...neprietenoasa sa zic..
in rest, baietii bine, sanatosi. Mihai are si el la gurita pete rosii asa, ca la Isa. dar si lui ii ies 4 masele simultan si dau vina pe ele.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, bravo mami! Iti va fi mai usor, fara atatea drumuri, macar! Spor la munca, bafta pe acolo, sa fie acomodarea cat mai usoara!
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Seara buna dragelor,
Sorina felicitari!!! Doamne ajuta sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!
Paula acuma mi-am amintit ca m-ai intrebat cum stam cu bb2...muncim, dar inca nimic. Mai incercam o luna-doua si daca nu iese cred ca amanam, ca eu nu vreau sa stau cateva luni gravida la serviciu sa ma trateze lumea ca pe o roata de rezerva care a venit si pleaca imediat din nou Asa ca de unde eram eu relaxata cu Victor ca va mai bebelusi cu mine in continuare acasa, incep sa ma gandesc la gradinita/bona.
Si noi venim la MI2, sper sa nu se intample Doamne fereste ceva. Cris asa ma bucur si eu ca veniti pana la urma si sper sa vina si Bumble.
Victo deci te-ai hoatarat pentru Cluj. Va fi bine mami, ma bucur pentru tine, macar ai scapat de naveta. Si V are pete rosii pe barbita, de vreo 10 zile si nu stiu ce sa fac. Sa il duc la medicul de familie, sau la derma direct? Si el baleste la greu si ma gandesc ca asta ar fi cauza, dar de ce sa fi aparut tocmai acum, ca baleste demult?!
Crissteo te imbratisez cu drag, tin pumnii sa fie bune analizele!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
ilinca..nici nu stiu ce sa zic, legat de bb2. eu raman la vechea mea convingere ca e mai bine sa fie distanta mica intre copii. acum nu-mi dati in cap ca nu stiu cum e sa cauti de lucru, ca eu am invatat ca sa am de lucru, nu am fost la interviuri.
dar, daca sotul tau are un job bine platit, as suporta cele cateva luni mai putin placute la serviciu..
bine, te poti gandi si la ideea ca s-ar putea peste 2 ani sa nu mai ai de lucru acolo..
si mihai a tot salivat cand au iesit si ceilalti dinti. el are de vreo luna petele. dar le pun pe seama salivatiei, pt ca dimineata sunt f estompate. si o maseluta ce e doar acum la inceput, restul sunt iesite destul de mult.
l-am dat cu nidoflor, cu triderm..niciun efect si n-am mai vrut sa incerc altceva.la homeopata mi-e greu sa ajung (de fapt imposibil, ca Nitu are program pana la 4 si eu nu sunt veci la ora aia in Cj).
aha..de aia nu-mi dai ponturi pt bona :):).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
sunt varza, andrei , cred ca e si un fel de pedeapsa ca e saptamana de lucru, a fost ingrozitor de marait, de dimineata a inceput..
de fapt dimineata ca sa il spal pe maini (eu ma spalam pe dinti) a bagat mainile in WC
in seara asta de cand am ajuns acasa nu m-am inteles cu el deloc a inceput sa tipe, sa urle efectiv si tot ce functioneaza e sa il trimit la el in camera, ii zic hai mai mami, nu tipa, nu plange etc, el mai tare tipa...il trimit la el in camera, se opreste brusc, se duce si se intoarce vesel
o fi de la dinti? o fi de la luna plina? o fi de la faptul ca mergem la serviciu?
dar nu imi place ca mai tip la el , si nu stiu cum sa ma controlez, dar cand vad ca umbla la aragaz si nu intelege nicicum sau ca tipa ca nu i se face pe plac, ii zic pe un ton raspicat "gata" si asta e tot! si se linisteste dar daca asta il va face sa fie nervos cand creste? off...orice ai citi in carti, e greu sa pui in practica...
ma duc sa ma culc ca sunt cam varza in seara asta
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
palomina spune:
Hola, fetelor!
Noi Mai greu cu scrisul.... Antonito nu ma slabeste deloc, plus ca nici eu nu sunt in apele mele. De abia m#259; mobilizez sa fac si altceva. Sunt teleghidata de-a binelea A. nu mai vrea sa manance cu lingurita(vad ca s-a inteles cu feciorul Pufeascai ) asa ca toata ziua stau si inventez tot felul de chiftele, chiftelutze, clatite si budinci bineinteles ca A. ia doua guri si restul mananc eu ca sotzul mai mult plecat e... Deci, peste toate astea se adauga si cateva kilograme in plus ( nu stiu cate, ca A. a stricat printre altele si cantarul )
Victo, multa bafta la noul loc de munca ! Pe mine ma ia cu lesin cand ma gandesc ca Mai e o juma de an si o iau de la capat .....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga La multi ani in 2012!!!!! Bine v-am gasit in noul an! Noi am fost plecati vreo 3 sapt de acasa si abia de 2 zile am poposit si noi acasa!!! Nu am reusit sa citesc ce ati scris zilele astea dar va urez la fiecare un an nou plin de bucurii si impliniri!!!! PS: proba de semnatura!!!! Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0ppy52gxhdqqr.png" target="_blank"> +8 |
hehe.....felicitariiiiiii!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+