Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sorina sa ia o sarcina usoara

Ilinca nu te lasa, scrie cat de des "scrisori" la barza, cine stie poate vine
si eu gandeam la fel ca si tine cu reintoarcerea graviduta la servici, clar nimeni nu mi-ar da nici un proiect stiind ca in cateva luni dispar iar

Victo ma bucur ca te-ai decis...e grea decizia, la Cluj cred ca munca/stresul vor fi mai amri dar pe de alta parte nu mai pierzi timp cu naveta...sper sa fie bine
ma bucur ca veniti al MI2 pana la urma

Cris ne vedem in sfarsit, abia astept

Citat:
citat din mesajul lui Victo

l-am dat cu nidoflor, cu triderm..niciun efect si n-am mai vrut sa incerc altceva.la homeopata mi-e greu sa ajung (de fapt imposibil, ca Nitu are program pana la 4 si eu nu sunt veci la ora aia in Cj).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

incearca sa dai pe pata cu un betisor de urechi inmuiat in betadina - dezinfecteaza apoi da cu nidoflor, la noi trec si apoi reapar
azi merg la derma cu Matei, sa vedem ce zice
si mie mi-au aparut niste pete pe fata

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Ilinca, lasaa mama, ca vine cand vrea ea. Daca nu e fecioara, o sa fie balanta, sau scorpion, etc. Pana una alta va distrati cu munca...Eu am tot amanat pt problemele pe care le-am tot avut cu Raul si acum iar aman, pt ca nu vreau copil nascut toamna, sau iarna. Am vazut ca Raul a tot fost racit in toamna asta si nu vreau sa stiu cum e cu un copil de 2 ani si unul de 2, 3 luni amandoi raciti. Asa ca mai amanam si noi 3, 4 luni, apoi cine stie ce intervine si uite asa ramane Raul singur la parinti...

Dar m-am hotarat sa-l dau la cresa. Daca saptamana scapam de raceala, sapt viitoare mergem al analize si la vaccin si daca sunt locuri si totul e ok, din februarie incepem cresa. Pai, eu nu l-am dat la cresa, ca mi-era teama de boli, dar si tinut acasa tot a racit..., asa ca macar sa raceasca in colectivitate

Cristina, pai tot cam asa suntem si noi. Doar ca el zice la desene la-la. Si cauta telecomanda si isi pune desene, atata apasa pe butoane pana gaseste desenele. Eu il las cam 30 de min pe zi la desene, in rest tv sta inchis si telecomanda sub cheie

Crissy, voi ce faceti? Bea?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza.
Eu acum am venit de la munca si m-am apucat de gatit. Azi mananc singura la pranz, asa ca nu e stres mare cu gatitul.
Noi ieri i-am facut o gramada de analize Raisei, sange, urina, exudat. Vineri sunt gata. Tot atunci e gata si dublul test.

Sorina, felicitari, sarcina usoara si bun venit in gasca (de gravide).

Paula, abia astept sa fim colegi si la cresa.

Oana, asteptam rezultatul de la derma.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

va foarte salutam si noi

Uite ca am luat raceala de la Rebeca, ea a fost mai bine nitel peste noapte asa ca am amanat cu o zi vizita la medic - sincer imi e groaza de alti virusi care ii poate lua de acolo. Am pus de ciorbita de curcan, acum ma apuc de munca... uf!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Sorina, felicitari!!! Sarcina usoara!!!

Adriana, multa sanatate. Si la noi au durat mucii o vesnicie.

Crissteo, sanatate si voua va doresc. Poate au fost gresite analizele, cele initiale... la noi tot ce-i posibil.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Victo, deci castigator la puncte... Cluj. Sa fie intr-un ceas bun.

Ilinca, spor la treaba!

Bumblebee, eu sunt curioasa ce se intampla la cumetrie?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cris, te inteleg. nici noi nu ii aratam marei sa bata lucrurile in care se loveste. acum cea mai mare oftica a mea e ca nu ma pot ocupa de ea cum trebuie, si e la varsta la care invata o gramada de lucruri, iar soacramea ii zice numai prostii. ma enerveaza ca daca vorbeste mara mai tare sau tipa/plange, ii zice "nu mai tipa mamaie ca il trezesti pe radu". daca nu mai vrea sa manance ii zice "mananca mamaie ca rade radu de tine"
i-am tot zis sa nu se mai raporteze la copil ca s-asa e geloasa, dar vorbesc singura ca de obicei.

dar nu ma mai plang ca devin enervanta.

una peste alta, ieri am reusit sa ii facem si marei ror-ul. a plans putin cand a intepat-o dar atat. s-a si uitat sa vada ce ii face doc. are 79-80 cm si 10,800 gr. e innebunita fimea dupa doctorita asta. a luat-o in brate, se alinta pe langa ea, a dus-o in camera la radu sa i-l arate e mortala

l-a studiat si pe mititel. e bine si el, a luat 500 de grame in doua saptamani. reflexe bune, buric frumos :))

fug sa mananc acum cat dorm ei

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris (2010), veniti la mi2? Ca io parca asa stiam...

Gravidutele, nu va bagati la intalnire? Ca dupa aia va fi mai greu...

Fetele, as vrea sa stiu cum is piticii vostrii.
1. Daca le cititi povesti, stau cuminti la citit??? Lui Vlad ii plac mult cartile, dar nu are rabdare sa ii citesc. Maxim ii zic rapid povestea pe scurt, ii arat imaginile. Stie sa imi arate catelul, pisica, o baba care ii da papa unui ratoi, zice el "papa" si imi arata bolul de mancare. Dar in 2-3 min gata cu cartea. Tot citeam cat e de indicat sa le citim, inainte de culcare. Dar al meu nu sta...
2. Cum ii spalati pe dinti??? Vlad nu sta nici la spalat. Am 3 periute de dinti, el are cate una in fiecare mana, le baga in gura, iar eu cu a treia incerc sa il spal si nu ma lasa, ca vrea el... Am incercat sa ne spalam deodata- stie ce e de facut cu periuta, ca o baga in gurita si mosmondeste ceva cu ea, dar tot nu il pot spala cum trebuie. Mai reusesc dandu-i ceva de lucru/ butonat.
3. Copiii care mananca cu lingura, tin bine lingura? Ca adultii? Al meu o tine ca o lopata( la fel si creioanele), iar lingura in gura si-o intoaece invers, cu adancitura spre limba. Piure poate manca, dar zeama nu :) Si evident ca nu ii place sa il ajut...

No, se vede ca doarme v, ca ma apuca scrisul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bun gasit fete dragi si delfinasi!

Sa zic ca ne-am mai revenit...

Sunt restanta cu multe urari de LA MULTI ANI atat pentru fetele care si-au aniversat ziua de nastere, onomastica(aici si delfinasi, tatici si bunici), cat si pentru inceput de an! Sa fie cu noroc si sanatate, cu sarcini usoare si bebei sanatosi pentru gravidute (Sorina felicitari!!!!) si cu implinirea dorintelor si viata mai buna si mai linistita pentru toata lumea!

de cand ne-am intors de la bunici Raducu e in crize de urlat apoape non-stop, orice nu i se face pe plac genereaza urlete, tipete, batut din picioare, trantit obiecte si muscaturi.

O punem pe seama faptului ca ii ies doua masele odata! La fel si scaunele moi, de care nu mai scapam, unul zilnic sau la 2 zile. Analizele ok. Nu pot fi decat maselele buclucase. Si trezirri noapte de noapte, cu plansete si foiala si adormit greu. Asta-noapte cred ca am stat vreo 2 ore treaza, de obicei doar 1 ora. Uneori adoarme repejor, dar nu mai adorm eu la fel de repede ca pe vremuri...

In rest...bine ca suntem (relativ) sanatosi.

Revin un pic mai tarziu, sper, daca mai am timp, ca am de gatit si apoi Raducu ma acapareaza total.

Va pup cu drag, mi-e dor de voi!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, bine a luat Raducu in greutate, super! Asta cu comparatia intre copii ma omoara. Socrii fac asta cu nepotul, zic uite ca v sta cuminte, uite ca v face nu stiu ce. Si nu e bine. Mereu intervin si le zic ca si stefan( nepotul) e cuminte, ca si el stie face si aialalta. Acum ne potul vrea sa fie si el bebe, tot zice ca e mic, vorbeste bebluseste, zice ca nu poate umbla bine, se lasa sa cada, ca el e bebe, ca nu se poate catra nu stiu unde, etc. Io incerc sa intervin, cat pot, sa il laud si pe el, dar daca parintii nu zic/ fac nimic...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput