Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Si in hipermarketuri cand te duci la casa prioritara se uita chioras la tine. +36 |
Fost-am si eu la Carrefour si aveam o sticla de lapte. Ajung la casa express (mentionez ca s-a intamplat in Ro, in Ajun de Craciun, deci era extra mega full magazinul) si imi spune dna ca s-a inchis. M-am rugat de ea 5 minute sa-mi scaneze si mie amarata aia de sticla de lapte ca fac pisu pe mine si nu mai pot sa stau la o coada kilometrica. Nici nu s-a uitat la mine. Am izbucnit in plans si i-am urat de toate. Noroc cu un domn de la casa vecina care mi-a dat voie sa trec in fata lui. Am ajuns la concluzia ca femeile sunt mai putin sensibile in fata gravidelor..
In rest, eu nu ma pun sa dorm fiindca am tot gasit chestii de ras pe forum. Sper ca rasul in hohote nu dauneaza copilului. De 4 ore nu ma pot opri din ras. Barbatu' zice ca-s nebuna. El in 30 ani de viata n-a vazut om sa rada atat de mult si atat de tare.
Sa aveti nopti linistite, burticutelor
32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
tebligia spune:
si eu treaza de la 2 am frecat menta prin pat k poate o sa adorm dar pas.. piticul agitat asa k stau si ma uit la burta cum face valuri parca as fi pe stadion.
va pup si o noapte cat mai linistita
aerlilian spune:
Matza, chiar te-ai destrabalat cu cozonacul ala...si ciocolata...si cola.... De Craciun dupa cozonac am avut cele mai aprige arsuri...
Lali, asa cred ca voi face cu musafirii nedoriti...cateva aperitive, o friptura la cuptor si un tort de la cofetarie.
M-am trezit un pic mai bine, nu mai am dracaneii de ieri si se pare ca nici usoarele contractii dureroase.Sper sa nu revina pentru ca orice mica durere ma sperie.
+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
ica7 spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit.
Noi am ajuns acasa marti pt ca totul a decurs bine.
De atunci am inceput sa traiesc experienta de a fi mama..sunt ontr-un carusel al emotiilor.
Strumful e bine. A scazut dupa nastere 130 gr si am plecat din spital cu 2.450. Ieri am fost la pediatru si l-am inscris. A fost masurat, cantarit i-a ascultat inimioara, plamanii, a verificat cerul gurii si ne-a dat f milte sfaturi utile. Ne-aplacut tare mult de dna dr chiar daca o vedeam pt prima oara.
Ii dau sa suga la san, dar pt ca e mic oboseste ff repede si adoarme. Il trezesc, mai trage putin si adoarme iar.asa ca ii completez cu laptele muls. Apropo pompa el e ffff utila. Cand nu mai am lapte muls ii dau lp. Mananca cam 40 ml la o masa din 3 in 3 ore. Daca doarme il trezesc pt ca tb sa manance la max 4 h, altfel se dezhidrateaza.Aaa si din bibe oboseste cand trage.am inteles de la dr neonatolog ca prematurii obosesc f repede si e bine sa nu-si consume energia pe tras la san ci sa si-o foloseasca pt crestere.
Eu sunt ok. Azi imi scoate firele. Am inteles ca uterul a inceput sa se retraga. Lohiile nu au fost ceva atat de ingrozitor pe cat m-am asteptat. Op de cez a fost ok si refacerea destul de usoara. Astazi ma mai resimt decat f putin si oricum fac aproape orice. Nu mai am nici dureri.calmante nu am luat decat in prima zi.
M-am obisnuit cu schimbatul scutecului, baita, masajul, imbracatul. Aproape ca vin de la sine tb doar sa ai incredere in instinctele tale.
Sper sa am timp sa intru mai des. Oricum nu am cum sa recuperez ce ati scris in atatea cap.
Mami de strumf Robert Stefan
dr_anca spune:
Neata!
Ica , important este sa creasca bebe mare. Bine ca v-ati acomodat impreuna. Eu nu mi-as trezi bebelusul la 4 ore sa pape pentru ca atunci cand intra in puseele de crestere va dormi mai putin de 2 h si va sta la san ca sa recupereze.
Am aflat si eu ceva vesti de la Cuza is de la o colega care a nascut la jum lui dec. Bebelusii stau separat si te cheama la alaptat pe un scaun de plastic din ala ca la bar. Ea era fericita ca nu a fost foarte rau si a trecut repede. A facut furia laptelui noaptea cand au decis asistentele ca mamele mai bine dorm si probabil le-au dat lapte praf la bebelusi. Asa ca in loc sa-l puna pe bebe la san a stat noaptea sa se mulga
Nu stiu mamicile cu primul copilas cum vor invata sa se ocupe de bebe daca el sta separat. Noi stateam cu ei acum 3 ani jum si asist ne ghidau ce sa facem cu ei. Baita o faceau asist in fata noastra si ne explica cum sa facem.
Doamne ajuta sa fie bebe bine sa plecam cat mai repede acasa. Nu cred ca deschid partea noua a spitalului care acum se renoveaza pana pe 1-3 febr cand nasc.
O zi frumoasa!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 35s cu Alexandra
iulie 2008
aerlilian spune:
Ica, de-ai stii cat am asteptat vestile astea...Si ma bucur din tot sufletul ca e asa, ca bebe e bine si creste...si nici nu-ti imaginezi cat curaj si incredere imi dai...Sa faci tot ce-ti spune medicul si ma bucur ca s-au instalat si instinctele...Doamne, ce mesaj optimist!O sa-l recitesc de nenumarate ori astazi ca sa capat curaj.
+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
georgia_c spune:
ica,ce sa zic , BRAVO mami , vorba lilisoarei , un mesaj optimist si f echilibrat , zici ca esti la bb10
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
georgia_c spune:
aerlilian , de ce nu comanzi tu ceva de pe la un chinezesc sau de undeva asa .. softicel, ca oricum multa lume e ghiftuita ..si scapi de statul in picioare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
dari_nanau spune:
Buna fetelor,
Lali, ai tu numarul de telefon al Luminitei (sophia_m)? Nu a mai dat de multa vreme nici un semn, sper sa fie totul ok cu ea.
Fetele din Tm, mai putem oare organiza o intalnire in formula 2 in 1? Eu sunt pentru
O zi frumoasa va doresc!
Cristina, Altesa si celorlalte fete care urmeaza
Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Am intrebat insa in toate partile si nu a putut nimeni sa ne spuna un nume exact, un pacient care chiar a fost ajutat de asa ceva. |
Pe ZoneReality sunt niste documentare despre copilasi ajutati de celulele stem recoltate la nastere.
Cat despre creme, cele mai bune sunt cele fara miros sau cu miros nu prea ... comercial, adica cele fara adaos de parfum.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu