Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

nici Jessamine nu a mai dat niciun semn.icea ca merege la dr ieri parca si ma intreba daca sa ia bagajul cu ea. Eu i-am zis sa-l ia, oare l-a si folosit intre timp? nu are nimeni nr ei?

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ICA bine ati venit acasa imi place ce citesc de la tine , bebe sa cresca mare si sanatos iar tie recuperare rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mrg , noi am recoltat cu cei de la regina maria , si din cordom si celule din sange (e mai scump dar am zis ca nu e ceva pt care sa optez mai tarziu daca ma razgandesc) ;oricum noi spram sa fie cea mai proasta investitie a noastra si sa nu avem vreodata nevoie de ea

mei io nu inteleg ce creier trebuie sa ai sa pui pe lucrusoarele alea de copii niste etichete cat cartea de telefon ; sa zic sa alea de la pantaonas vin pe pampers dar ce facem cu cele de pe caciulite sau de pe picior sau de pe manusele(aia de la next le pun pe piciorusul body-ului) ;io le-am taiat , voi cum procedati cu ele?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io daca dorm noapte , dimineata sunt aici la post ..
danezza mai stii ceva de toni?

capitolul asta e cucu bau nu mai e cu bulgarasi ? imi placea tare cu bulgarasi ca parca impulsiona un picut iarna asta care e ca vara

Albert Einstein

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

In afara de ce ne-a spus Cybele la trombofilie, nu mai stiu nik de Toni ar se pare ca lucrurile merg spre bine.

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

io daca dorm noapte , dimineata sunt aici la post ..
danezza mai stii ceva de toni?
capitolul asta e cucu bau nu mai e cu bulgarasi ? imi placea tare cu bulgarasi ca parca impulsiona un picut iarna asta care e ca vara

Albert Einstein

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata! Azu nu stiu ce am , dar ma simt ingrozitor, ma dor toate articulatiile, capul. Ce de activitate ati avut azi noapte! Si eu am adormit iar pe la 2, m-am trezit pe la 6, ca mi se parea ca aud zgomote in gradina, am adormit iar pe la 7 si m-am trezit pe la 10.Cred ca incep sa resimt oboseala din ultimile nopti de insomnie.
Georgi, da , cel mai bine e sa le tai etichetele de la hainutze, mai ales cele de la bluzite sau body-uir, ii pot si irita pe piele.
Ica , ma bucur ca ne-ai scris, esti o super mami!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

georgiacucu-bau...era pt.Cristina si Altesa.Tot bulgarasi suntem, insa nu ajunge sa trecem si titulatura si "hai cutarica si cutarica", pt. ca in titlu sunt un numar limitat de litere pt.folosit!Si cum acum fiecare capitol e dedicat unei nasteri sau facutului de galerie..mai schimbam si noi titlul...dar in lista de subiecte, in dreptul topicului..tot ian.feb2012 apare

ica7...ce frumos povestesti tu acolo

Iaura, cum mai esti?

Lexi, sper ca ai plecat/ajuns cu bine!

o zi buna fete!azi n-am chef de socializare..sunt prea cufundata in ale mele!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna dimineata!
Ce ma enervati! Eu ma culc mereu dupa 2 noaptea, dar cum de obicei nu era nimeni dupa 1 nu mai intru pe forum asa tarziu. Acum vad ca s-au schimbat datele problemei. Nici eu nu dorm bine, amortesc numai pe o parte, ma trezesc mereu, mult mai des ca inainte.

Lady ai grija cu gandurile sa nu fie mazga pe langa butoi, ca acum nu e de cazut in el

Si eu astept cu nerabdare sa trec de 35 de saptamani

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna dimi fetele!
M-am hotarat de luni nu mai merg la serviciu...il las numai pe sot sa fie stalpul .
Matza,dr meu mi-a recomandat ceza pt ca am obtinut aceasta sarcina dupa ani grei de asteptare,prin fiv si ca ar fi mai sigur asa si pt mine si pt baiat...si mai are si o circulara de cordon...
Lady poatae iti vn cheful mai tarziu sa ne mai scrii cate cv...
Ica mi-a placut tare mult mesajul tau;e plin de optimism si incredere!
Georgia multumesc pt raspuns!Pana la urma fiecare fc cum crede ca-i mai bine...oricum presupun ca stiti ca aceste celule se pot recolta si omului matur dc are nevoie,din orice tesut...chiar stiu pe cineva care s-a tratat in Austria pt o boala grava cu propriile celule stem prelevate atunci...Doamne fereste,sa nu aiba nimeni nevoie!!!
Toni,ce mai fc bebe?
Jessemine esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ce insomniii ticule ca eu acum m-am trezit am dormit ca o valiza in gara.

happymumy nu am unde sa dau cu sapa ca sparg pavelele iar zapada nu avem dar am inteles ca ar ninge maine si la noi si ma gandesc eu asa ca poate bbe vrea sa iasa maine de sf. ion ca o sa-l cheme si Ioan.

Eu am luat pentru bebe klorane de par si corp si lapte de corp dupa baie ,iar ulei de la weleda (de pe aldedra.ro) iar mai tarziu pe la 6 luni o sa-i iau sapunul solid de la klorane ca am inteles ca e foarte bun.

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput