Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Sunt alaturi de voi.taman eu sa lipsesc de la apel? nicieu nu pot dormi scri greu pe tel.dar imi este greu sa merg la pc.asa ca stau cu ochii pe voi.Aerlilian , naspa cu musafirii...eu zic sa faci atat cat poti, conteazaca tu si bebe sa fiti ok mai multdecat parerea unora. un aperitiv si ceva la cuptor este suficient ...acum tu decizi......Zuziq upic de sommnic ne-ar prinde bine...Lexi drum bunsi sa ajungeti cu bine in tara..pupici la toate fetele

38+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna dimineata!

Danezza inca nu am nascut.Trebuia sa merg ieri la medic dar sotul nu s-a putut invoi de la servici asa ca o sa incercam azi.Ieri am asteptat toata ziua sa scape dar nu s-a putut si colac peste pupaza vecinul de peste strada s-a gandit sa se rebranseze la canblu ,ilegal, si mi-a taiat fibra optica asa ca ma-m trezit si cu aia de la cablu (ii chemase socru) si daca tot au venit au cablat si dormitoarele pt oaspeti.Dupa ce au plecat am gatit cartofi cu cascaval si muschi de porc impanat cu sunca si usturoi la cuptor.

Sa va povestesc ce am patit am fost ieri cu verisoara mea la Carrefour am gasit loc de parcare la gravide si cand sa parcam a aparut unul cu un jeep si nu ca sa scoatem masina si sa il lasam pe el ca el a vazut locul inaintea noastra vara-mea i-a spus ca este loc pt gravide si ca el nu pare gravid atunci s-a uitat la mine si mi- a zis "ce fa te-am f...eu " am zis ca mor a intervenit si desteptu' de la paza (cei doi mitocani se cunosteau)si ne-a zis sa luam masina ca acolo parcheaza femeile gravide care conduc bine inteles ca nu am mutat masina dar mi-a stricat ziua.

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu stiam ca exista loc de parcare pentru gravide la Carrefour.
In locul tau ii luam numarul de la masina si sunam la politie si-l reclamam si pe cel de la paza. M-ar fi vazut toate cunostintele la stirile de la ora 5.
Glumeam, oricum cred ca in cazuri d-astea ar trebui implicata politia sau ar trebui luata atitudine.
Mai ales la vanzatoarele nesimtite.
Jessamine, serios, la ce Carrefour ai fost? Fa o reclamatie si fa scandal cat cuprinde.

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Jessamine niste badarani eu una chemama politia sa-i dea amenda si maduceam sa vb si cu firma de paza sa-l sanctioneze pe pandar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Porumbita e la odiseea de iulie-august 2012!!eu una ma bucur enorm pentru ea!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jessamine, ce sa zic de povestea de la Carrefour decat...MI-E SCARBA!
Georgia, eu am taiat etichetele, dar am avut grija sa le tai cat mai aproape de cusatura, ca sa nu zgarie ce ramane acolo.La caciulite initial am incercat sa descos eticheta si s-a descusut cu tot cu caciulita, deci tot taiata trebuie...Desi ma tem ca taiate zgarie mai tare decat netaiate

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

jessamine,mie replica "dl" cu jeep imi trezeste multe raspunsuri , doar ca la o asa mitocanie nu merita raspuns decat cu multumesc lui Dumnezeu ca nu m-ai f.. tu ,cum ar fi sa am asemenea "gusturi" (oricum el n-ar intelege mai mult)
cat despre agentul de paza , da trebuie reclamat , cum adica femeile gravide care conduc , alea care nu conduc zboara pana in magazin sau cum ..fa-i mocofanului o reclamatie

am patit-o si eu nu o data ci de 2 ori si nu la magazin ci la coada la analize ..o data mi s-a zis ca fac acte de caritate ca las parintii cu copii in fata-desi asa e regula laboratorului- (nenea care a fost un "finut" nu-mi vazuse bultica) sau se facuse ca nu o vede, iar alta data la o coada imensa la care am stat vreo 2 ore i s-a zis unei alte gravidute ca pt analize trebuie sa se vada burta, ca sa intri in fata (culmea a mea se vedea si tot nu am putut intra) ... al meu atunci a rupt un afis de pe perete cu prioritate pt copii si gravide , si a trimis si un email usturator (desi e de un calm cum rar intalnesti)
eu am renuntat de multa vreme sa cred ca poporul asta se va schimba .. in bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna dimineata asa pe la pranz...am reusit sa dorm ceva mai bine azi noapte .... oare de la somnicul trimis de Suziq?
Dari -nu am numarul Sophiei.. si eu imi fac griji ca nu a mai intrat de mult ..
Fetele din Timisoara si eu sunt ptr intalnirea 2in 1 si asta cat mai repede ca s-ar putea sa ratez intalnirea daca o sa amanam deci suntem doua pentru asteptam si celelalte fete sa isi spuna parerea
Aerlilian ideea Georgiei este super .... asa chiar te scapi de stat in picioare te ptotejezi si pe tine si pe bebelus asta daca agreeezi ideea de catering -oricum lumea-i ghiftuita dupa atatea mese intinse peste tot ...
Si eu am taiat etichetele la hainute acolo unde se impunea ...este mai bine decat sa il zgaraie pe bebelus .
Ca tot vorbeati de tampoanele ptr lehuze , din cate am inteles cele de la DM sunt ok si calitativ si ca pret, doar ca nu se prea lipesc pe chiloteii de unica folosinta pe cei din bumbac sunt ok .

38+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Incidentul a fost la Carrefour Pitesti si nu este prima data alta data mi-au spus ca la gravide parcheaza doar cele in luna mare cu o burtica foarte vizibila de si eu eream gravida in 5 luni si chiar aveam burtica (am poze pe FB din vacanta la 16 sapt).Nr masinii il are vara-mea si ne gandim serios sa il dam la politie .

Ma pregatesc sa plec la dr dar pt prima data nu am chef cred ca de frica ca ma opreste si tot de frica nu mi-as lua nici bagajul (sa vad daca il conving pe sot).

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Eu sunt pro intalnire, cand vreti voi. Cred ca toate suntem in concediu acum si ar fi mai usor in timpul zilei, nu? Oricum de Luminita nu stiu cum dam.

MTHFR C677T Homozigot
+34

Mergi la inceput