Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, pai n-am incotro mara are zilnic cate o criza de plans. Din nimic. Ma gandesc ca vede ca il iau pe R in brate cand plange si aplica aceeasi metoda, desi o dragalesc toata ziua, eu o culc, eu ii dau sa manance (nu tot timpul, dar de cele mai multe ori).
Trebuie sa imi comand carti de crescut copii alintati :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

adriana, nu cred ca-i chioraie burtica...nu am auzit... bine, nici nu stau cu urechile langa el, dar o voi face...de o sapt ii dau Nan fara lactoza....dar cum se terminase aseara cutia si am uitat sa cumpar, i-am dat de dimi lapte normal, de 1.5%...nu s-a mai plans, dar cum zcieam, nu se plange mereu....deci de-asta nu sunt sigura ca e totusi ceva de genul...dar vorba aia, nu sunt medic... mai bine ma faceam, la cat citesc zilnic pe tema asta...

am citit ca ar fi un test care se paote face, testul aciditatii scaunului, dar la Synevo nu se face... in Bucuresti am gasit pe net o clinica care face...dar ce folos...

ce analize trebuie sa faceti voi? ca ma intere si pe mine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Cristina, pai n-am incotro mara are zilnic cate o criza de plans. Din nimic. Ma gandesc ca vede ca il iau pe R in brate cand plange si aplica aceeasi metoda, desi o dragalesc toata ziua, eu o culc, eu ii dau sa manance (nu tot timpul, dar de cele mai multe ori).
Trebuie sa imi comand carti de crescut copii alintati :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

saracuta...o inteleg...e gelozia care deja a aparut si la voi...uf...multa putere, rabdare, dragoste...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Crize de urlete, zbierate, ca nici nu stiu cum sa le spun, primim in fiecare zi, si nu numai una. Acum la culcare iar a urlat din toti rarunchii, se musca, ma musca (doar in timpul crizelor, dar de regula nu ma prinde), ma uitam la el, calm, l-as lasat sa-si faca numarul, i-am spus ca e timpul de nani, s-a pus pe burtica si s-a culcat, pana sa adoarma a tot oftat, a mai mieunat.. Ma doare sufletul ca nu inteleg de unde revolta asta, ca asa sunete n-au iesit din gurita aia pana saptamana trecuta.. Poate pt ca nu am mai fost prezenta ca inainte.. cine stie. Culmea e ca sapt asta nu a fost la bunica-sa deloc, sapt trecuta doar de vreo 2 ori. Am invatat sa ne descurcam singurei. Mai greu cu iesitul afara, dar gasesc eu vreun vecin sa mi-l puna in carut, carutul nu e greu, plus ca stau la parter. Oricum, tare naspa e fara el acasa, nu fac absolut nimic productiv, stau cu ochii in pc si obosesc fara sens. Asa, cu sufletelul acasa, timpul trece altfel.

Si eu tot germana l-as invata, din acelasi motiv, engleza se invata f usor. Engleza stiu si eu f bine, dar cica incerc sa invat germana. Cica, pt ca mai mult citesc alte tampenii in loc sa-mi folosesc timpul si pt asta. Mi se pare mai grea decat engleza, dar nu inabordabila (asta de la o persoana care ar muri de foame in Germania) .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Crissteo, la ce biserica mergeti de obicei??? cumva sf andrei?
Adriana, imi pare tare rau ca rebe e bolnavioara, ii doresc sanatate multa
Crispro, aerius si advantan ii dadeam si eu lui tudor cand facea alergie, dar am descoperit o mixtura mentolata care ii facea bine la bubite, sper sa ii treaca repejor
am vazut-o pe bianca cea scumpa si pe michelle, care arata tare binesexy mamy:), dar si pe ducu cum dormea, cred si eu ca de la atata citit l-a pocnit somnul, dragul de el.
ludmila, cred ca ati tras o ditai sperietura, bine ca ati scapat.
bumb, sa nu uitati sa bagati la loto, aveti sanse mari de castig
si eu l-am prins pe tudor azi la punga de medicamente, mi-a stat inima, doar le scosese si le admira, le-am luat si le-am pus la loc mai sigur.
si eu uneori mai tip la tudor, eu am o problema cu el mai veche care nu reusesc sa o rezolv: ma trage de par, ma smotoce, cand adoarme, ma smotoce ca altfel nu doarme, nopatea daca nu simte parul meu se trezeste, ziua cand stam in pat ma smotoce, deja e un obicei tare prost, l-am tras si eu de par, l-am certat, dar se calmeaza pe mom, apoi o ia de la capat, si dupa ce ramane cu fire de par printre degetele, mai imi cade si parul in ultimul hal, cred ca o sa chelesc pana la urma, sau o sa-mi iau o peruca ca alta solutie nu vad!
palomina, si noi suntem certati rau de tot cu mancarea, sper si eu sa treaca, hai ca am scris ditai pomelnicul...va pup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Eladeea-La David alergia la proteina din laptele de vaca a aparut prima data cu dermatita atopica f pronuntata...era rosu si plin de bubite,apoi cand i-am dat cereale cu lapte milupa...a inceput sa se inece..s-a umflat pe fata urechi si au aparut pete rosii...am facut la synevo analiza igE si a iesit alergie destul de mare...daca Eric avea alergie la proteina din laptele de vaca ai fi stiut deja de mult timp...poate bea prea repede laptele...va

Crispo-David a avut roseola...dar dupa 2-3 zile de febra mare...poate lui Vladutz i-a fost cald in sacul de dormit si a transpirat si a facut bubite...zic si eu

Rody- tare buna cafeaua

Crissteo-f interesant blogul...multumim
si eu vreau sa o duc pe Antonia la dansuri sau balet...de mult ne tot bate la cap ca vrea sa mearga...asa isi mai consuma si ea energia si invata ceva nou
si eu tot germana as alege...

Pufescu-bubuta sa treaca repede...si David mai mereu se loveste la gura...cade da cu gura de masa,de pat

dorm amandoi de 1 ora jumate sa avd cat mai dorm..parca vad dupa ce termin de scris face vreo unul ochi

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

adriana,la ce dr ati fost?
ce analize?

cum se simte strumfita?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Rebe are abonament la Medicover, deci am fost acolo. Analize, sunt mai multe, toate incep cu copro... nici nu m-am uitat pe ele. De simtit e la fel, nici o modificare; mai rau e ca am senzatia ca ii e frica sa mai faca kk, ca se pune pe urlat cu mult inainte sa faca ceva. Azi a fost mai rau ca ieri - la urlete ma refer.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

bambo, asa ma gadneam si eu, adica am exclus alergia la proteina din lapte...totusi ramane varianta intoleranta la lactoza...dar parca si aici am dubii, dupa ce am tot citit si citit despre asta...ufffff...acum suntem pe o schema cu probiotice cu colostru si baby's jarro dophilus fos...oricum dupa o luna mergem la control si vedem daca e vreo schimbare...

adriana, o inteleg perfect pe Rebe, si mi se rupe sufletul cand aud de pb de-astea...sunt ingrozitoare, bietii pui... eu zic sa apelezi totusi la microclismele cu glicerina si musetel, pe o perioada scurta de timp, pana isi face efectul tratamentul...pui microclisma, si in 10-15 minute sau mai repede iasa mai usor kk...fara dureri, pt ca asta inmoaie kk...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

hello fete,

vreau sa va povestesc despre noi. Stiti minunata soacra care ne toca creierii si din pricina careia ne certam des. Nah am scos-o din ecuatie,ma descurc solo,si mi=-e muuuult mai bine fara ea. Mi-am dat seama ca ma descurc mai bine asa decat cu cineva in spatele meu care sa ma verifice si sa ma streseze cum spal pe jos sau cum fac mancarea. Asa copiii asculta de mine,ne jucam impreuna,ii pun la punct cand fac prostii,ii pun in tarc cand aspir,fac dus cand dorm ei...etc....doar ca mi-a luat 1 an si ceva sa imi dau seama ca nu am nevoie de ea

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput