Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Nicole am fost la dr in ungaria cu Mateo pt DA si pt mine de altfel. Sti ce mi-a dat? antihistaminice,de ce oare?probl e ca nu inteleg ce scrie pe reteta sa studiez un pic pe net inainte sa iau daca trebuie. Plus protopice care au efecte adverse mai rele ca si cortizonul,nu stiu ce sa fac sunt disperata!!!!lui Mateo i-a iesit langa gurita pe buza de sus si pe obraz,eu pe maini sunt in ultimul hal cu rani.....
am inceput si acupunctura dar acum dr e plecat la ski....lui M doar homeopate ii mai pot da.....

Fete inca ceva,pt cele cu bebei cu DA, trebuie facut tot posibilul sa treaca pana pe la varsta de 7-8 ani ca dupa aceea se cronicizeaza(ca la mine!!!!si nu mai trece in veci)Plus animalele nu sunt recomandate. Dr din ungaria m-a intrebat daca avem animal,noi nu avem dar are maica-mea un labrador si in ultimul timp am fost mai mult pe acolo,i-am si lasat pe pici cateva zile,si iritatia s-a marit in acest timp.....eu de la 10 ani am DA si tot de atunci am avut hamsteri,vreo 10 de-a lungul anilor.Ciudata coincidenta!!!Plus un catel tot de atunci.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da.e ok s aiti dea antihistaminice.probelema e de care si din ce generatie.
una e sa iti dea xyzal,aerius,deci levocetirizina,desloratadina,alta de sa iti dea fenistil,de pe vremea bunicii.
daca mai vri o opinie,zi-mi,ca pot vb la Cluj.
fa-ti niste teste si la Synevo.le lucreaza in germania.
din pacate tratamentul treb inceput.
recomand acelasi gel de dus,surgras de la la roche posay si regim alimentar strict.
fara histamina, cu carne de miel,fara alcool,peste,rosii,vinete,cafea,sucuri carbogazoaseetc.
iti dau schema pe mail,rogu-tte.
am tot fost avertizata pe DC ca sunt obsedata de alergii.ca scriu doar pt a implora mila.unde lumea nu pricepe,in zadar explici ca tu alta realitate n-ai si ca mila e ultimul lucru pe care il ceri.
mi s-a acrit.
raman pe grupul de pe FB.
renunta la catel,purcel,labrador,hamster,pisica,papagal si alte fiinta vetebrate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Nicole nu inteleg de ce ai primit avertisment,nu ma bag. Eu zic ca orice informatie ne este de folos!!
uite ca si mine acum!!!Vaiiiii pestele,rosiile si vinetele sunt parte din viata mea!!!!nu pot sa cred!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am tot fost avertizata pe DC ca sunt obsedata de alergii.ca scriu doar pt a implora mila.unde lumea nu pricepe,in zadar explici ca tu alta realitate n-ai si ca mila e ultimul lucru pe care il ceri.
mi s-a acrit.

no, pana la urma s-a decernat zmeurica? au dat-o altcuiva?

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodiiii, ai primil mail cu linkul de pe transfer. Ro??

, n-am apucat sa-ti raspund ca DA. dar cand l-am pus la descarcat prima data, dupa o ora mi s-a intrerupt . acuma de o ora am 12% , merge greu netul in we dar eu perseverez. multumesc tare tare mult

edit: nici acum n-am reusit , s-a oprit la 147 MB

Mergi la inceput

aseara am fost in oras la... cules bomboane! hihi! ca aici asa e obiceiul, e un alai luung cu masini impodobite cu copii costumati care se plimba prin tot orasul si arunca bomboane! a fost distractie maxima, am pus si poze.

ooana, paula, au inceput reducerile . deci...?

edit: deci ca sa fie clar: e sarbatoarea celor 3 regi magi care au adus daruri lui Iisus la nastere azi. asa ca aseara copilasii aici au primit daruri asa cum primesc ai nostri de Craciun, (fetele mele au iesit in castig ca au fost cadorisite de 2 ori...), ocazie cu care cei rai primesc doar carbune (este si in varianta dulce, de mancat)

Mergi la inceput

numai eu bantui pe-aici?! am mai pus poze de azi, le-am dus pe mama si pe Isa sa vada pestii , am bantuit pe-acolo 4 ore!! noi am mai fost acum 2 ani, dar eu tot fan pisica de mare si meduze am ramas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara delfinariu!!! Eu sint fr racita,am luat de la vladut, iar el de verisorul lui

Citat:
Ludmila, bine ca ati tras doar o spaima! Cum a ajuns la firele de la priza? Sunt convinsa ca sunteti constiente de pericol, dar cu prizele eu zic ca nu poti fi niciodata prea atent.

Nu m-am exprimat corect, el mesterea un bloc bagat in priza,i-a scos capacul deasupra si se minuna de varietatea de culori a firelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Denisa si pentru DA poti merge cu homeopate...stiu ca pediatra mea imi sugerase ceva mai demult pentru copilul prietenei mele...eu stii ca tu mergeau la homeopat, nu are ceva si pentru Mateo? tot de la pediatra, stiu ca histaminicile sunt cam puternice pentru ei acum

Andreea Filip cum mai e?

ADriana imi pare rau de Rebe! am vazut ca fetele ti-au dat multe sfaturi, eu zic sa incerci ce scria pe blogul Cristelei Georgescu cand nasti?

Alice mami frumoasa cu doi pui!!

Cris, ROdi, Bumbleeblee, Ochidut, Oana, Paula

nu mai stiu ce voiam sa zic....am chef de pupat fetele cucuietele ...

am facut in seara asta, sub supravegherea lui Andrei, tiramisu, dupa reteta Oanei. sa vedem maine ce-o iesi

maine trebuie sa fac cinste, pentru cei doi Ioni ai mei

noapte buna!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Sint la zi c cititul,uff,ma relaxasem 2 zile si ati umplut capitolul
Sanatate lui Rebe si sa treaca constipatia dureroasa si chinuitoare.
Paula,bravo ca ai renuntat la fumat! Eu niciodata nu am fumat,sint demodata?
Pufescu si noi am fost cu buzita rupta si ne curgea singe din gurita,aceiasi senzatie ca si-a rupt vreun dinte, pupam delfinasul zbintuit
Alice cum e Raducu noaptea? Te trezeste des? Eu de asta ma tem,ca nu apuc nici acuma sa dorm toata noaptea
Rodi, am vazut pozele!!! Si mai ziceti ca e criza? aruncati cu bomboane si pe la noi,macar cu carbuni

NB delfinariu

Mergi la inceput