Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Copro se face f bine la medsana cotroceni.
pipi se face f bine la regina maria/romgermed
exudat e ok la synevo.
acum le poti combina.
daca tot faci copro,32 de lei, mai da 32 de lei si pt proba de digestie.si vezi exact ce nu digera strumful.
analize de sange,de departe regina maria/romgermed.
exclus MEDLIFE-UL!
nu numai mie mi-au gresit analizele(Hg d ela 11,5 la 8........cat era reala),dar si baietelului verisoarei mele si unei prietene.asta e experienta mea.

Mergi la inceput

eladea,geniala ideea cu germana.
nu uitati ca e motorul economic al europei!

m-am trezit la 3 si jumatate.acelasi cosmar ca in primele luni:cineva il rapeste pe strumf.am readormit la 5.
strumf a dormit toata noaptea.

avem o afta la buzita.
la farmacia de la Gr Alex e o solutie f buna pt afte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am gasit info interesante despre intoleranta la lactoza versus alergii la copii, inclusiv la proteina laptelui de vaca

poate ajuta pe cineva...

vad ca nu-mi da linkurile mai sus...gasiti aici:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Alergiile/alergiile-copiilor-nostri-cauze-simptome-tratament-si-profilaxie_843

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Tulburari-de-tranzit--diareea-si-constipatia-/intoleranta-la-lactoza_539

crissteo, si eu ma simt mai mereu obosita, rupta, fara chef si vlaga... nu esti singura...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

andreea, mie imi suna a intoleranta la lactoza. Burtica ii forfaie dupa ce papa lapte? Eu am intoleranta (usoara) la lactoza in sensul ca nu pot consuma lapte, in rest pot consuma orice alt produs lactat. Poti face proba daca e vorba de intoleranta la lactoza daca ii dai sa bea lapte de la Dorna -Dimineti Lejere (nu are lactoza) si vezi daca se mai plange de burtik.

Am fost la medic, ne-au dat o tona de analize copro (nu am auzit de unele dintre ele), probiotic, duphalac si regim cu multe fibre si fructe. Mai mergem peste 2 saptamani.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

adriana,la ce dr ati fost?
ce analize?

cum se simte strumfita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

al meu ca bradul si-a spart buza azi..alerga ca zevzecul prin sufragerie si s-a impiedicat de scaunelul lui(pe care el personal il carase in locul respectiv).lacrimi,sange,drama...ma rog,eu dupa ce l-am sters si am vazut ca e buza si nu si-a rupt un dinte(ca vara-sa) m-am calmat si l-am linistit si pe el.pana sa ma duc sa iau o carpa el se pusese in fund si intindea cu degetul sangele pe parchet zambind angelic cu buza cat o aluna =))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

http://desprejesperjuul.blogspot.com/2011/09/despre-rivalitatea-dintre-frati-despre.html?spref=fb.

N-am apucat sa citesc, deci nu stiu cum e, dar prietenele mele interesate de subiect zic ca e f bun de citit.

Eladea, asa patesc si eu cu Teo, de cateva saptamani. Se vaita de burta dupa ce bea lapte. Si eu m-am gandit la ceva investigatii, dar n-am stiut exact ce.

Anca, cu tot dragul, mai pun cate ceva interesant decate ori gasesc si cand nu uit Ai gasit ceva interesant? Eu n-am mai apucat sa citesc. Vreau sa incep iar.

Fete, vreau sa fac ceva cu teo, adica sa faca cu cineva o zctivitate interesanta pe perioada iernii pentru ca nu mai putem sta asa mult afara, nu pot sa merg cu ei amandoi sa faca un sport, a fost la karate iarna trecuta, dar acum mi-e greu sa astau cu albert afara 2 ore pana termina teo karate, asa ca m-am gandit sa caut pe cineva sa faca o limba straina. El vrea germana ca zicce ca-i palce cum suna, eu oscilez intre germana si engleza, nici unul dintre noi nu stie o boaba de germana. Cum ati face? Germana, engleza? De ce? Sau alte idei? Multumesc mult. Eu sunt suparata ca nu pot face prea multe cu teo acasa, pentru ca e greu sa-i impac pe amandoi, adica daca incepe sa faca picteze teo albert e calare pe el, stiti voi clasica poveste. Si nu-mi place ca el vrea mai mult si nu stiu cum sa fac sa invete mai multe, sa-i diversific un pic activitatile.

Stie cineva unde pot repara un laptop de jucarie?

Histamina, exudat ai idee unde se paote face bine? si analiza pipi si copro? in bucuresti? Multumesc mult.

Am vrut sa mergem la biserica, dar ploua si n-am mai iesit.

Pupam. O zi excelenta!

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

GERMANA clar!!
engleza o va invata mult mai usor si mai incolo plus ca o aude peste tot tv, radio, filme, muzica etc
germana e grea - eu rup cate ceva, mi-ar fi placut sa stiu mai mult
engleza vorbesc foarte bine ca sa nu zic la perfectie...eu una nu cred in "la perfectie" mi se pare stereotip

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodiiii, ai primil mail cu linkul de pe transfer. Ro??

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristeo, si eu mai citesc bolgul acela. chiar am pus si intrebari pe blog.si mi s/a raspuns f prompt

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

imi pare rau de delfinas cu buzisoara ranita!
la noi cucuiele cred ca vor ramane in frunte pana la adanci batraneti.oricum,la cum arata, nu-i fac poze,ca le vede cineva si ma reclama la protectia copilului,atatea vanatai ce poate sa aiba pe frunte!

oana, stii cat de cat germana?
nu o credeti fetelor,ca vb f bine!
daca tu stii cat de cat,eu nu am descoperit-o inca!

pupam tot delfinariu.
ma retrag in vastele apartamente, vorba tatianei.
sunt zombie.

Mergi la inceput