Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

a avut cumva febra zilele trecute?nu am preacitit asa ca nu stiu.daca e eruptie dupa 2-3 zile cu febra(nu neaparat foarte mare) si muci sansele sa fie roseola sunt mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata dragelor...

am o intrebare pt cine stie...

cum se manifesta intoleranta la lactoza si cum se manifesta alergia la proteina din laptele de vaca?

va intreb pt ca Eric de ceva vreme se plange ca-l doare burtica imediat dupa ce bea o sticla de lapte...e drept ca nu mereu se plange, si nu e o chestie de durata, dupa un minut, doua zice ca nu-l mai doare...dar totusi, oare are sens sa-i fac analiza de intoleranta la lactoza? (sau paote ca bea el laptele asa dintr-o inghititura, repede, repede si se simte balonat imediat dupa?)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

reactiile sunt cumva asemanatoare.
insa testarea la copii sub 2 ani este nerelevanta.
totusi, pt intoleranta, iti recomand un test de intoleranta la proteina din lapte de vaca, la synevo.
tot acolo poti testa si alergia la proteina din laptele de vaca.
una e mecanism mediat IgG4,prima, a doua , IgE.costa,ambele vreun milion si nu se lucreaza in romania,parca.
este important de stiut ce anume e,pt ca difera tratamentul.

pete rosietice pe umeri,gat, burtica, prurit, scaune diareice,varsaturi, respiratie greoaie,balonari.
nu-i musai sa fie toate.
cel mai bine un alergolog te poate ajuta.

lapte de vaca baloneaza si da constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci fetele! Nu a avut nimic altceva, nu muci, nu febra, nu mancarimi. Azi sunt mai linistite bubitele, desi tot prezente.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Nicole, sarumana...stiam ca ma pot baza pe tine...esti doxa in toate...

deci...Eric nu are alte manifestari in afara de durere de burtica, imediat dupa ce bea laptele...nu are niciun fel de alergie, mancarimi, eczeme, etc. si da, a avut o constipatie de pe la vreo 2 ani,pana pe la vreo 3 ani si ceva...dar se pare ca acaum s-a reglat, desi kk tot tare e dar amcar il scoate fara durere si destul de repede...

ufff, zau ca nu stiu care din ele ar fi mai potrivita sa o fac...totusi cred ca cea de intoleranta la lactoza... care e vreo 270 ron la synevo, parca...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu-s doxa.am propus admin sa puna un topic cu alergiile la clubul scutecelor,sus,ca-s multe intrebari si ar fi ok un dr sa raspunda.sa vad ce spune.sper ca n-am sarit calul.

asa scumpa?

crispro,pe la 8 luni strumf a avut febra vreo 2-3 zile, apoi plin d ebubite, rujeola,nu, rubeola nu.cica a fost boala eruptiva 1.
alergologa mea a zis ca a fot o eruptie virala.a trecut de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

dau o cafea de-aia buna, ca demult n-am mai fost pe-aici

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

http://desprejesperjuul.blogspot.com/2011/09/despre-rivalitatea-dintre-frati-despre.html?spref=fb.

N-am apucat sa citesc, deci nu stiu cum e, dar prietenele mele interesate de subiect zic ca e f bun de citit.

Eladea, asa patesc si eu cu Teo, de cateva saptamani. Se vaita de burta dupa ce bea lapte. Si eu m-am gandit la ceva investigatii, dar n-am stiut exact ce.

Anca, cu tot dragul, mai pun cate ceva interesant decate ori gasesc si cand nu uit Ai gasit ceva interesant? Eu n-am mai apucat sa citesc. Vreau sa incep iar.

Fete, vreau sa fac ceva cu teo, adica sa faca cu cineva o zctivitate interesanta pe perioada iernii pentru ca nu mai putem sta asa mult afara, nu pot sa merg cu ei amandoi sa faca un sport, a fost la karate iarna trecuta, dar acum mi-e greu sa astau cu albert afara 2 ore pana termina teo karate, asa ca m-am gandit sa caut pe cineva sa faca o limba straina. El vrea germana ca zicce ca-i palce cum suna, eu oscilez intre germana si engleza, nici unul dintre noi nu stie o boaba de germana. Cum ati face? Germana, engleza? De ce? Sau alte idei? Multumesc mult. Eu sunt suparata ca nu pot face prea multe cu teo acasa, pentru ca e greu sa-i impac pe amandoi, adica daca incepe sa faca picteze teo albert e calare pe el, stiti voi clasica poveste. Si nu-mi place ca el vrea mai mult si nu stiu cum sa fac sa invete mai multe, sa-i diversific un pic activitatile.

Stie cineva unde pot repara un laptop de jucarie?

Histamina, exudat ai idee unde se paote face bine? si analiza pipi si copro? in bucuresti? Multumesc mult.

Am vrut sa mergem la biserica, dar ploua si n-am mai iesit.

Pupam. O zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Rody, da ce cafea buna faci tu!

Eu fac ness dimineata si inca o cafea dupa amiaza, stiu ca e mult dar altfel nu rezist. Voi tot asa de obosite suntei? Nu stiu, ma simt ff obo in ultima vreme si nu mai functionez asa cum mi-as dori. Imi tot propun sa fac multe lucruri intr-o zi si nu reusesc decat pe jumatate. Asa sunteti si voi? Ca nu stiu cum sa ma revigorez sau daca e normal.

Mergi la inceput

Nicole......esti o draguta...multu mult... o sa ma conversez azi si cu dr de fam...sper s-o prind la tel...sa vad ce-mi zice si ea...

crissteo, deci si voi cu pb de-astea??? hmmmm....no, deci paote reusim sa le dam de capat...cu info de la tine, de la mine, din mai multe parti...

cat despre limbi straine - au am optat ca Eric sa faca gradi in germana...m-am gandit asa: engleza stie toata lumea... se invata usor, de oriunde...germana e grea, ar trebui inceputa cand e mic copilul, ca ei invata super rapid... eu am terminat engleza, am afcut si germana cativa ani buni...as putea sa-l ajut in ambele limbi...dar repet, am optat pt germana... si sunt uimita cat de multe a invatat, inclusiv la serbare a spus poezii si au cantat in germana, la gradi vorbeste cu ei mult in germana...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput