Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Matusa-hahahah ce tare e Ducucum doarme el acolo ghemuit

Eladeea-multa sanatate

Crispo-dupa reteta asta am facut curcanul a iesit f bun

Michelle-ce frumoase sunteti si ce cadouri frumoase a adus mosul...mai rezista bradul?vad ca e cam smotocit

Btz_ovi-ce mai faceti?

si eu mai tip la copii si cam des in ultimul timp (imi pare tare rau)ma gandesc sa imi iau magne b6 sau sedatif pc e greu cu doi zi de zi...fara ajutor

fug si eu la somnic...n buna

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, merci de reteta! Am salvat-o, sa vad cand o fac...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
ma gandesc sa imi iau magne b6 sau sedatif pc e greu cu doi zi de zi...fara ajutor

pt ce sunt? vreau si eu atat timp cat voi fi mai calma

problema e ca Andra incepe sa ma copie, tipa imediat cand nu ii convine ceva dar a inceput si sa loveasca chiar daca asta nu a vazut la nimeni ...cand nu ii dai ceva vine si da nana sa nu mai zic ca izbeste...daca vede ca te apropii de ea sa ii iei un lucru din mana, care tu ii explici ca nu are voie cu el( mai ia pahare de pe masa de ex...care le uita sotul bineintele) il izbeste imediat...mai bine izbit bine decat sa il iau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele, recomand din inima MAGNEZIU FORTE ROMANESC, e magneziu cu B6, costa 17,5 lei 50 de pastile la Beladona, 18 lei in rest.
e super bun.

e oficial! PE 29 IAN VOI BOTEZA!

fiti misericordioase, ca am botezatara baietii pana cum(fetele botezate au fost tigancuse mari din ghetouri),ce trebuie sa ia nasa la o fetita?
sarutmana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele.

Si eu am botez pe 22 ian, am trimis tatal copilului la preot sa il intrebe de ce e nevoie, ca fiecare preot sau biserica cere altceva. Eu cumpar un prosop mare, unul mic ( probabil), material din ala simplu alb, busuioc, vin, si ce mai zice preotul. Costumasul il ia mama( asa am facut si eu). Mai luam lumanarea. Si ii dam bani la cheful de dupa, fra daruri, asa ca isi cumpara ei ce vor.

Mycya, ce-mi place ca esti activa pe forum. Ca multe vreme ne-ai lipsit!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Gagici, pe unde umblati? Va mai las cateva zile si de saptamana viitoare strig catalogul!

L-am vazut si eu pe scumpelul Ducu! Prea tare pozitia de somn. O fi meditat iubiricul si l-a palit somnelul.

Mycya, buna ideea cu lipitul post-it-urilor cu 'NU TIPA!' . Imi ies destul de rar din fire, dar chiar si atunci poate fi evitat.
In schimb sotul e mai vulcanic, ufff..

Ludmila, bine ca ati tras doar o spaima! Cum a ajuns la firele de la priza? Sunt convinsa ca sunteti constiente de pericol, dar cu prizele eu zic ca nu poti fi niciodata prea atent.

Eu sunt bine, V sta mai mult pe-acasa, nu ma mai plictisesc, vine tati la pranz si-l adoarme. Operatia e ok, doare f putin si doar cand ma smuncesc, stranut sau f rar fara motiv.

L-am lasat pe asta micu in funduletul gol si s-a placintit in casa, tati a calcat si a intins norocul , ne-am apucat de aspirat si spalat pe jos, ca e un miros pe-aici de-ti vine sa fugi!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Noi inca cu muci...deja avem aproape 2 sapt...nu mai curg asa tare dar sunt acolo...o aspir cand e nevoie plus apa de mare...pt gat ne/a dat homeogene 9...offf macar sa treaca ....plus ca facut si febra 2 zile la rand...acum de ieri nu mai face

Matusa hahaha ce loc si/a gasit

Mycya si eu mai tip la Antonia...mai ales acum ma enervez cand vad ca nu vrea sa manance...apoi imi pare rau

Ludmila mare grija la prize...bine ca nu a patit nimic

Tina normal ca nu v/am uitat...sa stapaniti sanatosi noua casuta

Bambo ce bine arati...si curcanul ala

Bumblebee hahaha ...bagati la loto

Va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, mamici!

La multi ani!!!

Cine da o cafeluta?
M-am intors si eu pe baricade (la serviciu). Sper ca ati petrecut pe cinste de Revelion . (n-am citit decat ultima pagina). Gravidutele sunt bine?

Georgia, sanatate multa la pui!
Si noi continuam cu mucii. Dupa doua saptamani de muci si trei zile de pauza, ieri iar a inceput sa i se infunde nasul.
Noi luna asta trebuie sa facem infanrixul de 1 an... sper sa reusim sa-l facem, asta daca scapam de muci...

Bumblebee, ce norocos e sotul tau!

Bamboletta, Ce bine arata curcanul.

Noi pe 7 sarbatorim Nasterea Domnului. Asa ca maine, toata ziua bucatareala.

O zi faina s-aveti!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

histamina, cel mai bine o intrebi pe mama si preotul bisericii in care va fi botezata. La noi in zona e aceeasi traditie si pt baieti si pt fete, difera doar culorile la textile.

Pt bebe la biserica:
- crisma
- fasa (cu tiv roz )
- paturica mai groasa
- un rand haine de schimb
- scutecel
- lumanare

Pt preot:
- prosop
- sapun
- onorariu

Pt bb acasa, dupa scaldatoare:
- inca un rand de haine
- cele trebuincioase pt baita: sapun lichid, sampon, betisoare ureche, prosop baie
- pt pus in apa de la scaldatoare: orez, zahar, sare, miere de albine, ou, pana, monede, petale de flori, busuioc

Cam atat imi amintesc, asta e traditia in Bucovina. In Moldova se mai obisnuia sa se duca mamei un material din care sa-si faca ceva, dar s-a pierdut traditia. In Bucovina se gasesc crisme care ulterior se pot folosi ca fata de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ziua buna! Va mai iamintiti de noi? N-am mai intrat....de anul trecut.

Fete dragi, La multi ani! Sa aveti un an extraordinar, cu sanatate, voiosie si multa dragoste!

Noi am stat acasa de sarbatori, dar nu stiu de ce, am 2 doi copii din ce in ce mai atomici si n-am avut nici un minut pentru nimic. De azi am reconsiderat programul ca nu se mai poate. S-au alergat si impins si trantit si ciupit in ultimele 2 zile.

De azi au activitati multe multe. Si pentru ca totul a fost atat de palpitant si nervii mei au luat-o razna si tipetele au ajuns un fel de normal. Ei bine, de azi toti suntem cuminti. Acum am cerut 10 minute pentru mine, le-am explicat ca stau la calculator sa spun la multi ani unor prietene cu copii de varsta lor si e atat de liniste. Dupa astea 10 minute tre sa ma tin de cuvant si sa merg la ei, Teo mi-a dat tarcoale de cateva ori dar i-am spus 10 minute si a mers. Mai stam un pic si iesim afara, daca tot e cald vreau sa-i scot in 2 reprize si acum si dupa amiaza.

Azi se tine post pentru cine e interesat. Maine e sarbatoare.

Multa sanatate celor bolnaviori si noi mucim si tusim un pic, nu cine stie ce, dar cat sa fie sacaitor.

Am vazut niste poze cu niste copii si niste mamaci, maiculita toti atat de frumosi. Pun si eu poze sper in pauza pe care o sa o am mai pe seara.

Gata, mi-a expirat timpul. Pup mamici si copii frumosi. Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput