Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

porumb dulce da,i-am dat(rar ca are zahar) blenduit(intreg a bagat cateva boabe si l-a scos pe partea ailalta intreg).Amidon de porumb natural=faina de porumb, tehnic e malai macinat fin. Facuta in casa prajitura e ok,cumparata nu i-as da in caz ca porumbul a fost modificat genetic.La noi in top 10 la prefernte(bubu+tati) sunt turtitele de malai cu porumb dulce : 1 conserva porumb scursa si blenduita cu o ceapa rosie,amestecata cu malai astfel incat sa se poata face niste 'chiftele' plate(ceva mai apoase,ca sa aiba de unde trage malaiul ceva lichis),sare optional(eu nu pun),pulpa de soia optional(foarte rar pun),lapte de soia optional(eu nu pun pt ca oricum bea dimineata si seara si ce-i prea mult strica). Se coc in tigaia de teflon si se servesc calde(merg super cu guacamole=avocado+usturoi+rosie+ulei masline).Ar manca fara numar,fara numar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

noi suntem la Turda, la ai mei de luni...ramanem aici pana sambata...

Nicole, si Filip e super mamos...deja imi vine sa fug in lume...daca nu sunt eu acasa e bine si fara mine, ma striga de cateva ori dar nu plange...in scimb cand vin, mamaaaaaa....calare pe mine ca maimuta...

bambo, uffff, mami...sanatate la pui...si ai mei tusesc, dar curios ca noaptea doar...ziua mai deloc...asa ca bagam suc de ridiche neagra cu miere si mai dam si stodal...

michelle, vazut pozicile...tare dulce Biencuta cu rochita aia alba....si faina ideea cu anuntul sarcinii...

vazut si pe Vladut...tare dulcic e cu freza lui...

bumble, cum mai esti?

si eu am oaresce pb cu raceala...de fapt eu am o rinita mai veche...care cand si cand imi da de furca....

no...va tzuc si o noapte usoara...ca noi in ultimele nopti mai mult am tusit si am tras de tzitzi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

s-a culcat andrei la 9 jumate, dar cand sa il adorm, s-au apucat aia de deasupra sa bata mingea asa ca le-am batut in teava (ca babutele ) si s-au linistit

a papat puiul meu si azi, si seara supa crema de legume cu 3 fire de snitel de pui, ca a cersit de la mine si i-am dat puiul dinauntru

inca mai tuseste si are muci, ne-a dat pediatra alt siropel, sa trecem si de faza asta si daca nici acum nu ii trece, nu stiu ce ma mai fac...el e bine, doar ca il mai apuca tusea cand alearga sau uneori asa pe nepusa masa, si ii curg mucisorii...dar imediat avem 10 zile de cand ne-am pricopsit cu bronsita asta urata

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Acum se vede ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara dragelor!

Michelle am vazut si eu pozele sunteti f frumoase cum au reactionat ceilalti la aflarea vestii prin intermediul Biancai??

Nicole si Andra a mancat porumb in vara , fiert, dar nu din comert ci de la tara , bio.
pana sa citesc la tine nu am stiut ce e acela biftec tartar am vazut pe internet astazi... totul crud, ou crud, carne cruda...chiar te-ai riscat in timpul sarcinii sa mananci asa ceva.

Nina nu te uitam noi asa repede, cum sa crezi asa ceva??!! bineinteles ca vrem poze sa va vedem noul cuibusor

Crisproooo , KFC!!!! vreau si eu !!! sosul ala de usturoi, ma termina pe mine!

Bumblee te ...doar asa, fara motiv dar te ...

Andruca mea doarme de o ora, sotul la servici iar eu astept sa mi se incarce un film sa ma uit....pana atunci fug sa scot crema de zahar ars din cuptor si sa ma infrupt bine din ea,asa poate imi trece pofta de KFC

sa nu plec pana nu ma fac putin de rusine
iar am fost o mama rea azi si am tipat la Andruca mea mi-a dat cu palma peste castronul ei cu ciorbita, intentionat bineinteles, mie mi sa aprins un beculet in momentul cand m-am trezit cu ciorba in brate si nu am putut sa ma stapanesc
nu stiu cum sa fac sa nu imi mai pierd rabdarea....probabil ca maine imi voi lipi biletele in care voi scrie mare "NU MAI TIPA"), in toata casa pe pereti, poate asa imi vine mintea la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Acum se vede ?

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

nu imi vine sa cred chiar dormea ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara!
Ducu, e comod locusorul ???
AM vazuto si eu pe Biancuta cea balaioara

Sa va zic ce patanie a fost azi la noi, copilasul meu sfint si cuminte a reparat o priza si normal ca o fost electrocutat sau piscat un pic,nustiu ca plingea fr fr tare,normal ca nu eram in camera la el.Tremuram ambii,v mai tare se speriase cred eu, ca o fost scuturat ,acuma in schimb nici in gind sa se bage la priza,buna lectie dar fr periculosel a desfacut o priza si umblase la fire,cind l-am vazut...in fine,sa vedem cum va dormi la noapte,sper sa nu avem urmari grave

SI eu am patit cu ciorba varsata peste mine si nu numai o data, tip si eu ca inebunesc de prostioarele lui fiumiu si recunosc ca nu ma pot abtine! imi revin in 2 min si-mi cer scuze si-l pup,el zimbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matusaaa, sa nu zici ca dormea!

Mycya, si mie imi place sosul de usturoi, e musai la orice meniu kfc.

Legt de strigat la copil- si eu incerc sa ma stapanesc. Este cand se enerveaza si loveste ( de 2 ori s-a intamplat) si am tipat la el. Desi trebuia sa procedez altfel. Putin am tipat, mi-am dat seama si am incercat sa ii spun frumos ca nu ne lovim, ca doare, sa imi spuna ce vrea si vedem cum rezolvam. E greu camd stai toata ziua cu copilul, ca iti pierzi rabdarea. Azi a stat cu soacra-mea si mi-a zis ca e asa cuminte. Desi nu sta locului un pic si nu poate nici ea nici sa respire. No, e cuminte, asa e, ca nu urla, nu plange, nu tranteste, dar nu e usor.., si uneori ne mai iesim din pepeni. E bine totusi ca ne dam seama de asta si incercam sa remediem..

Vlad e obsedat de platouri cu mancare. De sarbatori nu il puteam dezlipi de ele. La un moment dat avea in fata un platou de covrigei si unul de cozonac, ii sunt atat de dragi, ca nu i le pot lua din fata. Nu gusta deloc din ele, doar se uita si face " uaaauuuu", foarte fascinat si apoi zice "titi" - adica frumos. La fel cand ma imbrac, imi pun ceva accesorii, vine la mine si zice " titi". Cand a vazut un bebe, la fel a zis, ca e titi. Deocamdata toata lumea e frumoasa.

Tare figura e! Ii e tot mai drag nepotul meu, azi l-a pupat de numa, i-a facut " draga-draga". Vad ca si nepotul e tot mai interesat de vlad.

Adriana, nu merge sa ii mai pui lui Rebe alte inhrediente pe langa cele de pa acum in mancarurile preferate?

Histamina, si al meu e mamos si timid de numa. Asa am fost si eu. Nu le consider defecte, nici faptul cs e timid, sau mai sfios sau mai putin sociabil. Il iau asa cum e si incerc sa ii prezint lumea in ritmul lui. Nu e musai sa sara la necunoscuti in brate, cum cer ei, ci o va face el cand si daca simte. Spre ex, de cumnata/mea nu e prea atasat, e singura din fam la care nu vrea, nu sta deloc in brate, incepe sa planga. Nici nu o vrede asa des, iar cand o vede interactioneaza prea putin ea cu el. Ei, de sarbatori a fost si ea mai mult acasa, a cunoscut/o mai bine. Iar azi s/a dus la ea, a pupat-o si a mangaiat/o, fara sa ii spunem nou ceva. Peste 2 zile cumnata nu mai lucreaza ( si-a dat demisia)- avea un job f solicitant, cu multe delegatii, cu program f incarcat si cu timp f putin pt copil. Plus multe probleme de sanatate( aprinderi de plaman, lesinuri, dureri de spate de nu se putea misca deloc- o imbraca sotul ei si o ducea la munca, a fost si internata. Acum i/au gasit un nodul la san, urmeaza sa faca eco). Situatia financiara a familiei lor le permite sa stea acasa, asa ca a luat decizia sa nu mai lucreze un timp. No, ideea e ca va fi acasa cu nepotul( nu il mai da la camin) si vor petrece piticii mai mult timp impreuna. Va trece mai usor timpul pt toti. Si mai frumos.

Ma duc la nani, adica is deja in pat. Noapte buna, mamici frumoase!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am revenit! Am culcat copilul bolnavior....de ieri a inceput cu o tuse productiva, nu i a curs nasul, nu febra, nu rosu in gat. Am sunat azi pediatra nu era la spital si mi a fost rusine sa o sun acasa, ca nu are tel mobil.
Daca n am dat de ea i am inceput tratamentul de capul meu cu Isoprinosin, Erdomed si Oscilo.

Mie mi a fost frica caR sa nu raceasca cat timp ne am mutat, am facut curat....

Fetelor in casa mea e cel mai frumos, e cald si bine, e liniste si voie buna, plec oriunde si stau cat vreau fara sa dau explicatii, mancam ce vrem si cat avem....vb vine! Nu tb sa fiu protocolara cu nimeni, ma plimb in chiloti prin casa,etc.

Vestea cea buna este ca R doarme singur toata noaptea la el in camera, in patutul lui de jr. L a atras camera lui din prima zi, am avut grija sa aiba tot ce i tb sa fie aranjata pana la cel mai mic detaliu. I am luat si jucarii noi si l au atras f mult, i am despachetat cateva, restul si acum sunt bine puse si nu a mblat deloc la ele. ....chiar daca la noi in dormitor nu avem covoare, in sufrageriela fel, nici corpuri de iluminat, am spus sa ii facem o surpriza frumoasa.
Cumnatul meu, un prieten si sotul montau la mobila(toata e de la ikea si le a luat 24 ore sa o monteze) iar eu umblam prin magazine sa i cumpar lui R tot ce i tb pt camera lui.am facut si perdeaua cu draperiile la urgenta, etc....a trecut dar a fost frumos

Am sa incerc zilele astea sa fac poze

In SUA plec pe 30 ian. Am mari emotii ma gandesc numai la zbor si la fusul orar....dar zic eu ca o safie bine, atfel nu are cum

Va pup cu drag, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Acum se vede ?

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

incredibil ....

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput