Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
histamina spune:
neata delfinariu!
facut york test!
am negociat un sfert d eora cu tanti de acolo,ca nu vreau sa fac apoi si kit-ul tot ,nu ca ar costa 460 de euro, ci pt ca 80% din alimentele de acolo sunt interzise ,pt ca au histamina.sa dau 460 de euro ca sa aflu ca un aliment imi e interzis de doua ori?din aceasta dilema nu m-a putut scoate!
strumf a zis patul aseara si a aratat sa-i fac patul ca ii e somn.
a reusit sa stea cam 15 min cuminte si sa tot mestereasca forme din lego.
am zis ca nu e copilul meu.
a recuperat dupa.
slana afumata?
fetele, va da mama cata vreti,ca fac in 4 feluri de baitz, dupa o reteta secuiasca ce mi-a tradus-o socrul meu,veche, veche si nu e egalata.
e super.
la intalneala viitoare din Bucuresti aduc, pt confirmare.
in sarcina o data am putut manca si eu,imi aduc aminte,ca era primavara si cand am vazut ca nu am greturi am facut ceva strict interzis.chiar de tot, dar nu m-am putut abtine:biftec tartar!
histamina spune:
a mai dat cineva strumfilor prajitura facut cu amidon natural, din porumb?
dar porumb dulce?
multam fain
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina a mai dat cineva strumfilor prajitura facut cu amidon natural, din porumb? dar porumb dulce? multam fain http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
bobite de porumb fiert a mai ciugilit. amidon nu, n-am folosit niciodata.
pana acum a gustat din anumite chestii care contineau zahar brun, fructoza, miere.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
histamina spune:
multam fain.
blumbeeble, cum te mai simti?
am urmatoarele doua probleme:
e mama timiditatii
e super super mamos.
tina_80 spune:
citat din mesajul lui rodyka btz, pufescu, roxana, tina, palomina, parca nu v-am mai vazut in ultima vreme |
La multi ani delfinariu!
Noul an sa va aduca multa sanatate, fericire si impliniri
Noi suntem bine, ne am mutat din saptamana mare a Craciunului (Marti) si nu am avut net dar nici timp disponibil.
Ajutor la curatenia n am avut pt ca sotul femeii care ma ajuta a paralizat si totul am facut singurica, nu credeam ca reusesc ....m am uimit pe mine insami
As avea multe de povestit dar au trecut.......
Tb sa va soun ca mi ati lipsit, enorm de mult, mi a fost dor de voi de sfaturile si parerile voastre
Daca nu am mai fost activa iar m am razgandit si nu mai vreau nici un fecior....daca o sa mi intru in normal, si am sa va citesc zilnic iar ma faceti sa mi doresc"...offff....e greu si doar o viata avem
Alice!!!!! Felicitari mami! Esti tare! Multa sananate la puiuti, ai o pereche minunata
Nu credeam sa va ma aduceti aminte de mine. Va puuup
Rody
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Eu am facut o gafa, am mancat gorgonzola ca imi era pofta si apoi mi-am dat seama ca nu trebuia :( ooof A mai mancat cineva in sarcina gorgonzola? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Esti insarcinataaaa!!! Felicitari mami, sa fie intr un ceas bun si sarcina usoara!...stiu ca ti doreai
crispro spune:
Tina, bine ai revenit! Ma gandeam ca nu aveti net, ca ziceai ca de sarbatori va muati in noua casuta. Cum e Raducu, s-a bucurat de brad?
Ludmila, poza cu Bambo am vazut-o pe picasa, dar poate o pune si pe fb sau aici.
Noi suntem in cluj, fara pitic, am mancat biiiine, kfc si chinezi. Plesnesc. acum mergem spre casa, ne mai oprim pe la niste prieteni la iesire din cj( baciu). Vlada ramas cu soacra, cica m-a strigat de cateva ori... Dragul de el!
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
mamicile si delfinasii
Noi tot cu muci...de fapt David...bagam apa de mare si coryzalia...nu tuseste,de mancat mananca e vioi doar muci curgatori
Antonia are vacanta pana pe 16 ianuarie...imi scot peri albi amandoi...se urca pe spatarul canapelei si sar amandoi si cate si mai cate.....
Crispo- m-am facut si eu frumoasa de revelion sa astept anul nou...daca tot nu am fost nicaieri macar acasa sa fiu frumoasa...sa va fie de bine plimbarea...si eu vreau la chinezi...yammy...yammy nu am mai fost de mult...
Tina- bine ati revenit cum sa va uitam asa ceva nu se poate...cand plecati in Usa?poze cu casuta nou?
Voi trimite poze pe e-mail sa ne vedeti...
seara frumoasa
Sarbatori Fericite !!!
crispro spune:
Matusaaa, nu se vde poza. Probabil ca e pusa pe privat. Tb sa modifici din setari- intri pe albumul resp, iar in partea dreapta ai setarile- cine iti poate vedea acel album- si dai fie oricine are linkul, fie public pe net. Apoi salvezi si ne anunti.
Sa-l ajutam pe Alex