Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata dragelor!

sunt asa de adormita!!! aseara am adormti la 1 jumate, pana la 12 m-am uitat la un film si apoi m-am tot uitat pe pereti pana li s-a facut mila ochilor de mine

sotul a ajuns la 3 jumate de la servici si a facut el lapte fetei dar cum nu stie a tot fatait-o ca se misca, ba in pat ba in patut , ei si mi sa miscat intr-una pana la 9 cand a dat trezirea de tot.

acu ma chinui sa o hranesc...am niste nervi----GATA MA CALMEZZZZZ!!!!!-----nu vrea domle sa manance, ca ea vrea pa, a si bocit ca i-am zis ca pa mergem doar daca manca.
i-am bagat printre lacrimi o bucata de painita cu unt in gura si a facut si mai urat nu ii mai dau eu nimic pana nu imi va cere...
A, si pa voi merge singura, pe ea o las cu sotul ca de nu ma tin de cuvant o sa mi se urce in cap cand o mai creste nu zic ca se urca deja....

Crispro si eu ma bucur ca acum pot sta zilnic de vorba cu voi

Bumblee deci sotul e cel norocos

Georgia insanatosire grabnica si rabdare la fel de multa ca si mie iti doresc

Nicole, eu stiu ca la preot trebuie un prosop si un sapun, lumanarea, hainutele pentru copilas- in care trebuie sa ai si chilotel si maietut, un prosop pt copilut , crasma,o paturica care sa o pui sub crasma in caz ca va fi frig si dupa il vei inveli in ea....si cam atat imi aduc eu aminte...

acu plec sa iau niste formulare de la primarie.

pana sa termin de scris, a mai mancat 2 biscuiti Andra asa ca acu e mancata si pot sa o si iau cu mine

va , sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam mult fetelor.
am facut listuta.
lumanare o sa iau de la Biserica Rusa sau de la Patriarhie,ca e din ceara curata.

ludmila, acum am citit ,Doamne,cred ca lesinam.cand i se intampla ceva strumfului sunt prima care plang.sunt aparatoare pt prize.

strumf e innebunit acum sa ia totul de pe masa, aragaz.
cand iau banii voi cumpara un suport aparatoare pentru aragaz. e vreo 250,se pune de jur imprejur, sus, si nu mai poate trage oalele.
sunt crizata si noaptea-n somn ma gandesc la asta. am luat-o razna, stiu.

ma duc la invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari mamici

Azi am o stare tare tare rea. Am plans toata dimineata de mila Rebecai care efectiv urla cand face kk, are funduletul varza, sangereaza la fie care kk. Nu mai pot! Nimic nu merge! Maine merg iar cu ea la medic sa vedem ce facem. Si cel mai rau e ca nu inteleg de ce e atat de constipata ca nu ii dau nimic care sa constipe, absolut nimic, mananca fructe si legume multe, cereale integrale in iaurt, nu ii dau orez, nu paine alba (rar cate putina paine neagra sau integrala), nu branza. Cu carnita mai putina... Nu mai stiu ce sa ii fac.

Si normal ca de la atata suparare m-au luat si contractiile nasoale. Uf! Si mititica cand ma vede ca plang vine la mine si imi face mai-mai pe fata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

adriana,
fa-i,rogu-te o ecografie abdominala .cea mai buna e dr diana stanescu de la budimex sau pooti la dr ulmeanu la sanador.
am mai postat eu cam ce trebuie impotriva constipatiei.
in solutii d emaxima durere,incearca microclismele cu musetel.costa 2,5 lei bucata.
scoti urgent:bananele, orezul,branza veche,biscutii,covrigeii,cartoful(baloneaza),mazarea,morcovul fiert.
ai grija ca sucurile de la hipp au solutie d eorez la baza. au insa si d eprune.
iei prune uscate fara fum din piata,le pui la rehidratare 3 ore si i le dai.
sucuri din fructele cu P:pere,prune,piersici,portocale,dar si mere cu morcov crud.adugi miere.e f bun laxativ.
scoti pastele faionoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

histamina, respect intocmai ce ai scris tu. Deja are 1 luna de cand e la un astfel de regim si nu da rezultate. Singurul lucru pe care nu i l-am scos sunt morvocii de la masa de pranz - dar discutam de 1 lingurita de morvoci, deci nu mult. Am zis ca ma duc azi sa ii iau struguri si ii dau 1 kg la o masa - strugurii o ajuta tare la kk.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

o lingurita de morcovi fierti e mult pt stomacelul ei.
ii dai LP?
e posibil sa fie si de acolo.poti schimba formula de LP.
hai,fa-i un eco si vezi clar.

da,strugurii sunt f buni.
imi pare rau.
crede-ma,te inteleg ff bine.strumf urla pana nu mai poate, se zvarcoleste de durere, cand tataie scapa cate un covrigel.
il tin in brate, iar eu plang in hohote.nu ma pot abtine.
stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Raspund si eu, ca mi-e rusine de Bumblebee care a strigat catalogul
Noi suntem tot certati rau cu somnul, se cula dup-amiaza dupa 4 si doarme cam o ora Apoi seara abia vrea sa doarma la 10-11 si e super agitat, cu n treziri. Stiu ca nu-i chiar un program neobisnuit, doar ca pentru el care dormea de la 12 la pranz si seara la 8:30 e o schimbare cam mare...om vedea cum va fi de saptamana viitoare cand pleaca tati la serviciu si ne reluam programul in 2. In rest ma tot minunez de el ca in fiecare zi mai invata cate un cuvintel nou

Adriana, of, ce rau imi pare de voi ca va chinuiti cu constipatia. Iti dau mai jos reteta naturista de pe blogul Cristelei Georgescu pe care eu o apreciez mult:

RETETA PENTRU CONSTIPATIE BEBICI (de la dl. dr. Laza)
4 prune uscate
2 lingurite de tarate macinate pana devin faina
2 lingurite seminte de in intregi
toate de mai sus se pun la inmuiat in 1/2 cana apa, de dimineata pana seara.
Seara le pui la blender pana devin nectar. I-l servesti ca atare (poti sa nu ii mai dai alta masa, pt ca e f consistent si are mai toti nutrientii).
Dimineata pe stomacul gol, 250 ml ceai de musetel (din planta, nu la pliculet, te rog, gasesti la Plafar)
+ masaj abdominal
+ 1 rugaciune, Dumnezeu rasplateste intotdeauna truda unei mame pentru copiii ei

Si noi vom boteza un baietel pe 14 ianuarie. Lista de la preot suna asa:
- cana de sticla de 1 litru
- lumanare
- prosop mare alb
- prosop mic alb
- panglica de 1 m
- plic pentru parutul taiat
- paturica/plapumita groasa
Pe lana astea: costumasul de botez, inclusiv ciorapei, body, pampers, caciulite (subtire + groasa), salopeta groasa + alte hainute + bani

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

adriana,ce fel de lapte ii dai? Lactatele constipa foarte tare,inclusiv laptele praf si branza de casa.Incearca sa ii dai cateva zile lapte de seminte(migdale,nuca,canepa,susan) si vezi poate se rezolva. La nepotica mea dupa ce i-au scos lactatele (temporar) s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

si de pe blogul cristelei georgescu, testata cu succes maxim pe copii fratelui meu( 2 si 4 ani) un remediu naturist home made pt constipatie:
RETETA PENTRU CONSTIPATIE BEBICI (de la dl. dr. Laza)
4 prune uscate
2 lingurite de tarate macinate pana devin faina
2 lingurite seminte de in intregi
toate de mai sus se pun la inmuiat in 1/2 cana apa, de dimineata pana seara.
Seara le pui la blender pana devin nectar. I-l servesti ca atare (poti sa nu ii mai dai alta masa, pt ca e f consistent si are mai toti nutrientii).
Dimineata pe stomacul gol, 250 ml ceai de musetel (din planta, nu la pliculet, gasesti la Plafar)
+ masaj abdominal(ca cel pt colici)

Daca nu trece dupa o saptamana trebuie investigatii medicale. E posibil sa aiba si o fisura anala daca sangereaza.
Uns fundicul preventiv cu crema de galbenele,o sa o ajute cand scoate obiectul muncii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

adriana, cu probiotice ai incercat? Si eu stiu ca laptele gras poate constipa.

Mergi la inceput