Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

are dreptate pufescu, uitasem de in.
nu i-l dai direct.pui semnitele in apa de seara pana dimineata si ii daia cea apa sau cateva picaturi de ulei d ein.

nu uita cerealele BIO-GETREIDEBREI MILCH FREI,de la Milupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ilinca,gand la gand cu bucurie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ii dau LP, acelasi dintotdeauna, aceleasi cantitati de luni de zile.

pufescu, o sa incerc si reteta ta, sa vedem daca merge. Doar sa o conving sa manance; ca sucurile nu le bea decat din pahar dupa multe insistente.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

histamina, respect intocmai ce ai scris tu. Deja are 1 luna de cand e la un astfel de regim si nu da rezultate. Singurul lucru pe care nu i l-am scos sunt morvocii de la masa de pranz - dar discutam de 1 lingurita de morvoci, deci nu mult. Am zis ca ma duc azi sa ii iau struguri si ii dau 1 kg la o masa - strugurii o ajuta tare la kk.

La noi functioneaza f bine sucul de mar proaspt stors. Si fructele pe stomacul gol, dar presupun ca asta ai incercat deja.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

histamina, respect intocmai ce ai scris tu. Deja are 1 luna de cand e la un astfel de regim si nu da rezultate. Singurul lucru pe care nu i l-am scos sunt morvocii de la masa de pranz - dar discutam de 1 lingurita de morvoci, deci nu mult. Am zis ca ma duc azi sa ii iau struguri si ii dau 1 kg la o masa - strugurii o ajuta tare la kk.

La noi functioneaza f bine sucul de mar proaspt stors. Si fructele pe stomacul gol, dar presupun ca asta ai incercat deja.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

am incercat si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Adriana, ce bine te inteleg si eu...cu Eric 1 an si ceva de zile ne-am chinuit cu cosntipatia...groaznic...nimic din ce am incercat n-a dat rezultate decat pe termen scurt... facea kk la 3-4 zile(ca nu-l lasam mai mult)...si bagam o microclisma cu glicerina, musetel si nalba...urla si facea kk tare ca piatra...plageam langa el...

la noi s-a rezolvat dupa ce a inceput sa faca kk la olita, dupa indeluuuuungi insistente...ca nu vroia bietul nici sa ma apropii de el cand se chinuia sa faca kk... si acum face kk tare, dar macar nu-l mai doare si nu se mai chinuie...

la noi cred ca e si pb la colon...asa incat niste investigatii trebuie facute daca persista constipatia...sanatate multa va doresc...sper sa-si revina mititica...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

mitica face zilnic, dar e beton ... A! Si lichide bea de rupe si le pipileste, deci nu e deficit nici aici.

tarata de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai stiam si de o lingurita de magiun (din prune) pe stomacul gol dimineata...sau miere cu putina apa calduta, tot pe stomacul gol...tarate si seminte in in iaurt...si hrisca ajuta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

adriana,esti din bucuresti.
hai sa ne vedem cumva,sa iti dau magiun facut d emine,pt strumfita.
e f bun pt consipatie.

acum nu dati cu pietre, strumf mai iese afara si cand ii dau zeama de varza sau varza acra.le adora.

investigatiile trebuie facute urgent pt colon,pt ca,altfel se pot complica lucrurile.daca nu aflam ca strumf are megacolon fiziologic, nu ii faceam regim si ajungeam la invaginatie.dupa 3 eco,ne-am dat seama.nu am mai facut irigografie.

mai e utila o proba de digestie din fecale.costa 32 de lei.
am mai spus-o.asa vedeti ce digera, ce nu digera,ce e in exces in alimentatie.se recolteaza din 5 locuri diferite din scaunul strumfului.
in Bucuresti se face f bine la Medsana Cotroceni.

Mergi la inceput

am magiun de prune facut de mama, cu foarte putin zahar, ca asa imi place mie. O sa incerc si cu magiun. Mierea am incercat-o, a mers o singura data.

Mergi la inceput