La Multi Ani Fluturasi !!! (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

MARIA DE MOLINETAALEXANDRA DE ALEHIAMPETRA ADRIANA DE CAMI ANTONIA

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Din pacate cu alaptarea nu prea mai am ce face pentru ca nu prea mai am nici eu lapte. Acum ii mai dau dimineata tzitzi iar seara i-am bagat doar lapte praf.
Ce-i drept am fost gand la gand cu dr. pediatru pentru ca si eu imi cam propusesem in ianuarie sa ii scot tzitzi pentru ca as vrea sa imi mai revin putin cu resursele ca sa incercam bebe 2.

STRUMPH unde esti mami?

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

marym asa e. i-am dat lapte de vaca cu gris si iaurt de vaca.ii dau de mult iaurt si lapte de gris. ma gandeam si la asta darr... de ce abea acum?eu ii dau dimi intr-o dim lape cu gris,a doua zi iaurt si a treia zi cereale humana. si le tot invart

Mergi la inceput

Dya la fel si la mine ii dau de mult dar acum a avut o reactie la lapte cu gris, iaurt ii dau in continuare si nu are nimic, laptele e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

aha. ok ms mary. o sa fac o pauza la laptele cu gris. dar branzica facuta din lapte de vaca cu zeama de lamaie oare e ok sa ii dau?

Mergi la inceput

da nu e nici o problema cu branzica,laptele cu gris, orez nu e bun. Te sfatuesc sa faci o pauza si vezi daca e de la lapte. si sanatate la bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Madutza, tu aveai o reteta de ciocolata de casa? Am pofta . Da' nu stiu de unde pofta asta ca n-am mai mancat de vreo 10-12 ani. Nici nu mai stiu ce gust are, dar poftesc . Am in cap un gust, dar cine stie daca are vreo legatura . Stiu ca e cu lapte praf. Ce fel de lapte praf? Pe unde se gaseste, adica la ce raion? Ca banuiesc ca nu e lapte praf din asta de papa Luca

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alina, revista e pe Decembrie. reteta de cioco de casa e aici: http://www.retetecalamama.ro/2009/10/ciocolata-de-casa-batonul-copilariei.html. laptele praf in Cora il au langa cacao, piscoturi, blaturi, vanilie etc
are pofta micuta ta de niste cioco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici si pitici!
Intru pe fuga ca ma asteapta la bucatarie intr-un castron cateva vinete gata coapte, sa le curat si sa le pregatesc pentru o salata gata de sacrificat. Mai am de bagat la spalat o singura masina cu rufe si gata, am terminat imensul teanc cu haine si hainute. Maine este Boboteaza fetelor si am profitat din plin astazi pentru a mai face cate ceva prin casa iar sambata este ziua de nume a sotului...Laurentiu-Ionut ...deci, maine am sa fac un tort mai special (inca nu stiu de care) pentru ca cel egiptean de revelion a dat gres...mi-a iesit o mare porcarie la gust.Mie nu mi-a placut.Cam atat momentan, poate intru mai tarziu dar nu promit.

Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori
si la multe lunite si ani sarbatoritilor de astazi si nu numai !
Va puuupam pe toate si pe toti!

Mergi la inceput

miki, eu in locul tau as inclina catre varianta cu gips ...nu as suporta sa stau 1 luna internata si sa nu vad celalalt copilas. Oricum tu sti cel mai bine ce trebuie facut. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de operatie. Totusi de la ce s-a ajuns la asta? a fost predispus..sa zicem genetic sau doar din joaca a mers pe varfuri si s-a ajuns aici? imi pare tare rau. Pe el il doare piciorusul cand calca cu toata talpa?
..iar bona tanara si interna nu-mi suna nici mie bine...

strumph, chiar asa mami, pe unde umblii???????

fug sa fac cap nou

Mergi la inceput

cap nou

Mergi la inceput