La Multi Ani Fluturasi !!! (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna seara,

intru shi eu sa va shi sa multumesc fetelor (wmagnolia si irinuca05) care mi-au raspuns in legatura cu problemuta mea. Eu nu cred ca este mastita. Am avut un inceput de mastita mai inainte shi stiu sa fac diferenta. Sunt sanii un pic mai nodurosi ca de obicei, ambii. Voi merge saptamana viitoare la doctor...sper sa nu fie locul care ma doare ceva mai grav, Doamne fereshte!

Jasmi !
Strumpf nu crede ca n-am vazut ca ti-ai adus aminte de noi shi ne-ai strigat. Si tie multi shi mai multe ginduri bune. In vara ne gindeam cu sotul sa mergem iarasi in vizita la sora lui care locuieshte in UK pe linga Birmingham. De data asta vrem neaparat sa ajungem shi la Londra. Ar fi super sa te vad cu un ochi :).

Fetelor, ce va invidiez cum povestiti voi cum papa bb-ii vostri iaurt shi brinza!!! J. din cauza alergiei n-a gustat inca, cu toate ca pofteshte de numa! Am zis ca voi incepe sa-i da cite putin sa vedem cum reactioneaza, sau poate ar fi bine sa ashtept sa faca macar un an?

Eu am observat ca daca-i dau lui Julius cite ceva sa roada intre mese, nu maninca asa bine la masa ca in zilele cind nu-i dau nimic. Iar prima masa dimineata o accepta abia pe la 11.00-12.00. Mie mi se pare cam tirziu, dar pe de alta parte noaptea se trezeshte de 3-4 ori si papa sin. M-ar interesa cum papa bebeii fetelor care se trezesc shi noaptea de doua-trei ori pentru papa? Ma intereseaza in special cind maninca prima masa dimineata?

Va doresc o noapte linishtita shi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, eu in locul tau as inclina catre varianta cu gips ...nu as suporta sa stau 1 luna internata si sa nu vad celalalt copilas. Oricum tu sti cel mai bine ce trebuie facut. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de operatie. Totusi de la ce s-a ajuns la asta? a fost predispus..sa zicem genetic sau doar din joaca a mers pe varfuri si s-a ajuns aici? imi pare tare rau. Pe el il doare piciorusul cand calca cu toata talpa?
..iar bona tanara si interna nu-mi suna nici mie bine...

strumph, chiar asa mami, pe unde umblii???????

fug sa fac cap nou

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

madutza, nu se stie de ce are tendonul mai scurt, cert e ca nu are legatura cu mersul lui pe varfuri..mersul e una, tendonul alta si dr zice ca n-au legatura..se pare ca doar daca ar merge corect mai sunt sanse de alungire naturala a tendonului pt ca e in perioada de crestere..eu personal nu suport sa-l vad imobilizat la pat o luna, mi-e imposibil sa-mi imaginez macar, el care nu sta o secunda..cica 2 sapt cu genunchiul indoit si nu se poate deplasa deloc deloc si inca 2 sapt cu el lung pe tot piciorul si poate merge pana l;a toaleta sprijinit..ca poate face basici si alte chestii plus pe sistem nervos..deci cred ca ne-am duce amandoi cu capul
partea cu internatul e de luni pana vineri, daca reusesc in bucuresti desi cred ca nu mai am cum pt ca se fac programarile cu 2 luni inainte si eu din februarie nu mai pot, s-ar fi putut si ambulatoriu..dincolo la gura ocnitei langa moreni pot pleca in weekenduri acasa, iar acolo e curte mare, regim de gradi, atmosfera am inteles ca e deprimanta ptr ca sunt cazuri f f grave dar asta e, om trece amandoi peste..mie nu mi se pare infricosatoare aceasta varianta mai ales daca e unica sansa..iar cu cel lasat acasa, sicer parca nu ma doare sufletul chiar asa, pt ca stiu ca unul e sanatos acasa si bine si altul fac ce se mai poate pt sanatatea lui..daca ramane cu tendonul asa, in curand nu va mai putea calca efectiv cu calcaiul pe pamant iar de sport nici nu se pune problema..acum sa vedem, saptamana viitoare mai am o programare de data asta la un doctor de recuperare, sa vedem ce zice ca parca vad ca iar alte idei,,am citit si pe net o multime de cazuri cu mers la n doctori si n pareri, gipsari si protezari degeaba si tot asa..
cu bona interna, sincer ca e tanara e ultimul lucru la care ma gandesc. nu-mi fac nici un fel de probleme ca doar stiu ce am langa mine, poate sa vina si mis univers ca tot nu-mi fac griji in schimb ma gandesc la nevoile noastre, ca vom ajunge tarziu de la birou, eu in inchidere de luna ajungeam noaptea si cele care sunt de prin zona cu venit cu ziua comenteaza si la cele 12 ore de care am nevoie minim, nu mai zic ca te pot lasa balta, ca intarzie, ca poate pleca si eu n-am ajuns sau mai stiu eu ce..nu stiu, ma mai gandesc dar inclin pt cea interna momentan..sotul chiar se gandise la o filipineza din aceea, dar am inteles ca dureaza ca e cu dosar aprobat de statul lor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Madutza cred ca ti-a fost dor de piticii tai dar mai cred ca ti-a prins bine si cateva zile fara ei, doar tu cu sotul! eu sint singura in orasul asta, facem cu randul eu si sotul, de Craciun a stat doar la noi in brate, s-a rusinat de toata lumea!

Pisuc felicitari lui Petru pentru mersul in 4 labute! spor la treaba!

Ioanna bine ca au trecut febra si bubitele! am inteles ca este epidemie in toata tara de rubeola si rujeola! Rebeca este o frumusete atat de expresiva cu ochisori stralucitori!

Roxi am vazut poze cu Anastasia: o dulceata de printesa! imi place cum cerceteaza cadourile si globurile!

Alina e tare poza cu Luca pe porc calare! trebuie sa fie bine cu burtica!

Simonacip va doresc sa rezolvati toate problemele!

Persi cum mai este Raducu? a trecut raguseala?

Mergi la inceput

am inceput mesajul acum vreo 4 ore si vad ca acusi se trece la alt caitol asa ca am dat repede send; am adormit copilul, s-a trezit, iar a adormit, iar s-a trezit, pe la 10 ne-am alergat prin casa, am dansat, acum doarme dar se trezeste din 10 in 10 min...cred ca sint ceva dintisori pe drum

Mergi la inceput

ma pun sa citesc ce ati scis in timpul asta

Mergi la inceput