Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La Multi Ani Maria Elena!

La Multi Ani Isabella KatY!

La multi ani Erik Nicolas!

La Multi ani Rares!

Sa fiti sanatosi, iubiti si visele sa vi se implineasca!
Toate cele bune voua si familiilor voastre frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
Yaia, da, Briana e dulce si isteata, desi nu vorbeste, sunt si alte modalitati de a-si dovedi istetimea, nu neaparat prin cuvinte sau prin faptul ca face sau nu la olita

Ramy, am scris acum atat de mult timp, incat nu mai stiu la ce mi-ai raspuns. Lasa ca are timp toata viata sa vorbeasca, peste vreo 2 ani o sa te plangi ca nu-i mai tace gura si ca te-a innebunit cu 'de ce'-urile. Alexia face la olita doar pipi si doar dimineata si nu in fiecare dimineata. Dar eu o pun in fiecare dimineata pe olita, ca un ritual. Am descoperit ca la copii totul e un ritual si asa ii putem invatat obiceiurile pe care le consideram noi bune. Repetitia e mama invataturii.
Sa stii ca Tudor a fost mult mai precoce din cate imi amintesc, a mers mai repede sigur si parca a si vorbit mai repede. Dar asta nu inseamna nimic, e doar un criteriu pentru noi, parintii. Nu inseamna ca Alexia ar fi mai prejos decat el, ci doar arata ca fiecare individ e unic. Uite, ea parca gestioneaza mai bine situatia cu cele 2 limbi, parca nu ii vine atat de greu sa invete 2 limbi deodata. Tudor invatase romaneste bine, dar in finlandeza abia daca lega 2 cuvinte intre ele la inceput. Acum e bine si el in ambele limbi si a inceput sa invete engleza din proprie initiativa.
Tu nu trebuie sa-ti faci griji, are timp sa inceapa si cu vorbitul si de obicei odata inceputi, nu ii mai opresti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Fetelor, voi cum va descurcati cu spalatul pe dintisori? Noi spalam de ceva vreme, dar inca nu am trecut la pasta de dinti, ma tot gandesc la un plan, sigur mancaul de Castelan o mananca

Yaia, ai avut dreptate, Castelan a vazut zilele trecute la piscuna cum facea un baietel de 16 luni pipi la copacel si de atunci face si al meu ca Tin Tin ( asa se numeste vecinicul nostru, e vietnamez) a functionat din prima, cum a venit acasa a zis: pipi tin tin...
si gata a si facut ca baietii.

Castelana, vezi ca exista pasta de dinti pentru copii intre 1 si 6 ani care clar mananca pasta. Trebuie sa aiba doar 500 ppm flour si e ok sa o inghita, dar ramane regula ca se pune pasta doar cat un bob de mazare. Eu folosesc asta:
http://www.amazon.com/Elmex-Toothpaste-Children-Years-Gaba/dp/B000BP1UGC

Deci Castelan face pipi ca baietii...cool!
baiatul istet!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Sofia Maria de Kossir
Isabella Katy de 25miky
Eric Nicholas de oanaiacovita
Rares de Irinabobe
Mara Elena de sanzi!

Sa aveti vieti minunate si sa va bucurati din plin de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ERIC, RARES si MARA!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI VIATA PRESARATA NUMAI CU BUCURII, NOROC SI NUMAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor! Va multumesc mult pentru urarile de ziua printesei mele.
Noi suntem bine, ea merge la cresa in continare, iar eu am incept serviciul. Sunt mltumita ca a reusit sa se acomodeze, mai plange numai dimineata, cand o las, apoi e ok, exceptand zilele cand e prea obosita sau mofturoasa. A inceput sa mai si vorbeasca, zice multe cuvinte, unele nu reusim sa le intelegem decat noi, dar ma bucur ca macar incearca sa se faca inteleasa. la olita invatase in vacanta, dar de cand e la cresa, nu mai cere decat pentru caca, pipi face in pampers. Sper sa o obisnuiesc din nou cand voi avea concediu, la cresa nu prea e in elementul ei si nu vrea sa le spuna doamnelor cand are nevoie...
In rest, ma iubeste foarte mult, e extrem de bucuroasa seara cand vin acasa, nu am fost niciodata asteptata cu atata nerabdare . Suge in continuare seara, dimineata si o data sau de doua ori pe noapte, sper ca pana la urmatoarea aniversare sa renuntam la , ca suntem fetite mari .
Va pup, multa sanatate tuturor iepurasilor si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Castelana, vezi ca exista pasta de dinti pentru copii intre 1 si 6 ani care clar mananca pasta. Trebuie sa aiba doar 500 ppm flour si e ok sa o inghita, dar ramane regula ca se pune pasta doar cat un bob de mazare.
Deci Castelan face pipi ca baietii...cool!
baiatul istet!

Merci Yaia, am luat pasta de copii de mai mult timp, pentru copii 1-3 ani am gasit, cu flor sub 500ppm, dar sincer nu am inceput sa folosim, spar cat de curand, Castelan o va manca sigur.
La piscina avem o problema, bea apa ca un catelush, uneori se distreaza cand o scuipa, alteori greseste si o inghite zicand: oho, ups!
Cu pip ma bucur si eu mult de tot ca asa putem face si in alte locuri, devenise o problema, nu se aseza nicaieri, acum chiar se distreaza cu "jetul sau" si da din fund...udand chiloteii e copil si el.
Chiar daca a mai gresit cu pipilica, la locurile de joaca spune uneori tarziu, pana ajungem la baie...se intampla deja, noi il incurajam si nu-l certam, saracutul apoi vb cu chiloteii facandu-le cu degetul nu pipi
Cu sotul meu de ex la inceput nici nu voia sa faca pipi, acum il cheama si pe el, daca suntem plecati de acasa se duc la wc de baieti, cred ca-i place mai mult acolo ce vede

Sunt de acord 100% cu ce spui tu de ritualuri/repetitii/reguli, al meu acum inainte de culcare, inainte de masa, inainte de a pleca undeva isi duce lucrurile la loc, jucariile in camera sa, stinge aerul cond ( bine uneori doar apasa pe butuoane si schimba temp), ma intreaba de telefon, chei ( eei, alo) si iesim pe usa. Cand vrea un alt joc stie ca trebuie sa-l tranga pe cel dinainte altfel facem bua ( a cazut odata calcand pe jucariile imprastiate si de atunci stie) nu face curat luna dar are intentie, uneori ma cheama sa facem impreuna.

Toti copii sunt speciali, au potentialul propriu si fiecare are ritmul sau, noi parintii doar coordonam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Buna, fetelor! Va multumesc mult pentru urarile de ziua printesei mele.
Noi suntem bine, ea merge la cresa in continare, iar eu am incept serviciul. Sunt mltumita ca a reusit sa se acomodeze, mai plange numai dimineata, cand o las, apoi e ok, exceptand zilele cand e prea obosita sau mofturoasa. A inceput sa mai si vorbeasca, zice multe cuvinte, unele nu reusim sa le intelegem decat noi, dar ma bucur ca macar incearca sa se faca inteleasa. la olita invatase in vacanta, dar de cand e la cresa, nu mai cere decat pentru caca, pipi face in pampers. Sper sa o obisnuiesc din nou cand voi avea concediu, la cresa nu prea e in elementul ei si nu vrea sa le spuna doamnelor cand are nevoie...
In rest, ma iubeste foarte mult, e extrem de bucuroasa seara cand vin acasa, nu am fost niciodata asteptata cu atata nerabdare . Suge in continuare seara, dimineata si o data sau de doua ori pe noapte, sper ca pana la urmatoarea aniversare sa renuntam la , ca suntem fetite mari .
Va pup, multa sanatate tuturor iepurasilor si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

pupam fetele, ce dragut povestesti de frumusica ta!
Bravo ca inca mai alaptezi!
O sa renunte ea si la scutec, trebuie sa aiba incredere si in educatoare, e f adevarat, oricum e un semn bun ca spune de caca, pentru pipilica sigur va fi usor, in cateva zile va va invata, doar ca trebuie sa stai 100% cu ea, deci cum spuneai in vacanta!
Sanatate si toate cele bune!
pentru Mara de la castelan

Mergi la inceput

Buna dimineata de dragobete fetelor!

Azi avem 3 sarbatoriti

La Multi Ani Petru-Gabriel de Greenfrog!!!

La Multi Ani Victor Andrei de Loriangi!!!

La Multi Ani Daniel de Miruna79 !!!!!!

Sa fiti sanatosi, norocosi, inconjurati de iubire, dragoste, oameni buni si visele sa vi se implineasca!!!!!
Mamicilor voastre multe
Chiar asa ce mai faceti mamicilor? Mirunanu te-am mai "vazut" de mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :

Petru-Gabriel de Greenfrog

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput