*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Adevarat s-a inaltat!
Va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

o poezie pentru pici

Puii

Are closca noua pui
Niciodata nu-s satui
Piri,piri pui frumosi
O sa fiti si voi cocosi
Sa paziti gainile
Prin toate gradinile.

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Dragi mamici de prichindute si prichindei, va invitam cu drag sa ne vizitati la 2prichindei...sunt sigura ca veti gasi ceva care sa fie pe placul vostru:)

Urmeaza multe noutati in curand...:)

O zi superba sa aveti!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

La mult ani copilasi frumosi si cuminit. Sa fiti sanatosi, voiosi si sa ii ascultati pe parintii vostrii care va iubesc f mult.

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!
dragi copii mari si mici, sa fiti sanatosi si apreciati!
pupam copilasii

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va ocroteasca !

Mergi la inceput

Sofi are de 3 zile febra 39-40 fara alte simptome , a mai facut careva asa .Am fost la dr.pediatru la 40,2 (cand am crezut ca lesin vazand termometru ), cu o zi inainte nu avusese nimic , cu cateva zile inainte avusese muci si tusa si chiar crezusem ca i-a trecut cand ne-am pomeni cu febra asta mace ce nu cedeaza .Ii dau nurofen cu panadol si seara supozitor novocalmin .Ea zice ca n-o doare nimic dar nu mananca nimic si de baut iar destul de slab , i-am facut impachetari cu prosop cu apa cand frigea prea tare . Medicul pediatru nu a depistat nimic in neregula : gatul putin inflamat , la plamani nimic , a zis sa fie o posibila eruptie dupa febra asta , ceva boala a copilariei sau roseola am mai citit eu .De roseola stiu ca mai vb. voi mai demult , asa se manifesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Criss, sanatate multa Paulei!
Posibil sa fie 1-2-3 zile de febra mare, si pe urma ceva eruptie, trebuia urmarit clar. Posibil sa nu apara nimic.
Am mai patit si noi.

O data am patit cu Andreea, pe la 2 ani, cu vreo 2 zile febra mare, si apoi niste bubite pe tot corpul.... Dar nu stiu ce a fost exact, am fost atunci la medic, care a zis ca nu i se pare rubeola, sau alta boala a copilariei, a catalogat-o "exantem viral". A trecut in vreo 2-3 zile.

Noi joi avem serbare, Ana Maria va fi Scufita Rosie
Andreea va f si ea o floare, in serbarea ei. Ambele sarbari sunt in aceiasi zi, una dimineata - cei mici, cealalta dupaamiaza.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monicabo asteptam impresii -poze de la cele 2 serbari ...ce zi plina aveti !
Si Sofi tot joi ar trebui sa mearga la serbare dar cum inca nu stim ce are nu cred ca o sa mearga si e tare necajita .
Inca nu a aparut nici o eruptie si febra e tot mare la 39 .
Azi am fost la ORL si i-a gasit polipii inflamati cu secretii albicioase pe ei (posibil puroi ?!) dimineata mergem la exudat , bine ca nu i-am dat inca antibiotic ca nu-l mai puteam face .
De polipi i-a mai zis de la ORL ca sunt cam mari , de altfel si sforaie ca un tractoras , probabil ca v-a trebui sa-i scoatem mai devreme decat ne gandeam , a mai scos careva polipii la copii ?

Mergi la inceput

criss sigur are vreun virusel in gatulet.. temperaturile mari se datoreasza unei infectii in gat... sa se mai uite mai bine dr.. sa nu aibe amigdalele cu puroi...
f bine ca faceti exudat.... la temperaturi mari si cu gautuletul imflamat.. eu as merge pe cartof ras intr-o batista si stropit cu spirt sau otet.. si vei vedea ca intr=o zi mai scade temperatura si gatul nu o sa mai fie imflamat... garantez 100%...
Imi pare rau ca este bolnavioara.. cred ca astepta cu sufletul la gura serbarea. Poate pana la serbare se va face bine..
Insanatosire grabnica si trimitem de aici pupici dulci pentru o printesa dulce.

monicabo petrecere frumoasa joi.. si noi vom avea joia cealalta serbare.
O seara placuta.

Mergi la inceput