*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Madutza, cam toate scolile si gradinitele de stat au fost inchise de ziua finalei. Ca noi de ex. stam intr-o zona care e departe de stadion si tot ne-au tinut acasa. S-o scoateti la capat cu piciorusul!

Noi suntem bine, in programul obisnuit, gradi, apoi iesiri prin parc, le-am luat biciclete noi de Pasti (Andreei una mai mare, Anei Maria una noua) si merg prin parcuri de n-au treaba, si eu dupa ele, de pic seara lata. In rest, cu munca, proiecte etc

Eu ma bucur ca mai scrieti si aici, pe DC, la Cozonacei, in ciuda FB-ului. Ca celalalt subiect la care scriam a murit de tot, nu mai scrie nimeni nimic, toate fetele sunt pe FB Tare rau imi pare!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetele, chiar azi dimineata ma uitam ca ultimul mesaj era al meu, din 8...

La gratar nu am mai ajuns ca a fost frig si urat afara, dar pana la urma a fost deschisa gradinita in ziua cu meciul, doar scolile si liceele au fost inchise.
Inca nu i-a trecut de tot bubita lui cristi de la picior pt ca se "zgarmana" mereu la ea, sa-mi arata ca inca o mai are

In schimb am si niste vesti bune, am fost cu Cristi la controlul de dupa operatie, si la urechea stanga nu mai are otita, e vindecata complet, iar cea dreapa e "in curs" de vindecare. Ne-a dat niste picaturi de pus in nas care sa ajute si ne mai asteapta peste inca o luna, aproximativ, la inca un control. Ne-a spus ca nu tb sa fie fix o luna, dar sa fie intr-o perioada fara muci

Acum tb sa ma canalizez pe mers la logoped cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eli, bafta maine la inspectie! Cum mai sunteti?

madutza, ma bucur ca e bine Cristi, ca aproape ati scapat de problemele cu urechile! Si ma bucur si eu ca mai gasim ragaz sa mai scriem aici

Eu sunt tot intre plecari si intre lucrari Dar om scoate-o noi la capat cumva, sanatosi sa fim! Copiii sunt un pic "piscati", cu schimbarile astea de temperatura, nici nu stiu de unde, dar nu rau, fff putini muci si un piculet de tuse, ii tratam si mergem inainte (pe la gradi toti erau cam la fel ieri dimineata). Important e ca sunt veseli si au un tonus excelent. Aseara m-am bucurat pentru ca au mancat cu pofta paste (farfalle) cu smantana/crema de branza si sunculita. M-am bucurat pentru ca e a treia oara cand le fac si le mananca foarte bine, deci nu a fost moft. In sfarsit inca un fel de mancare nou care sa le placa! Mi-am facut un caiet in care imi notez unele idei de feluri de mancare, mai ales pt cina, si le incerc pe rand.

Gata, back to work, azi am de terminat o prezentare pentru saptamana viitoare, ca restul saptamanii nu prea mai am timp sa stau de ea.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani Loryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

am avut inspectia miercuri dsi fusese planificata la orele 08 cand am a ajuns la scoala mi-am pregatit toate cele a venit profa la clasa unde fusesem repartizata si mi-a zis ca cei din comisie vin la orele 10 bon stat asteptata , stresul aferent asteptarii, vine ora 10...a nu ca vin la orele 12 ca se duc la alte clasa pana atunci.
draci, enervare, o durere de masea ca ma chinuia de 2 zile desi fuseem la dentist facut film, evident nu a avut ce sa ii faca antibiotic.mi-a trecut durerea tocmai ieri de dimineata .
in fine au venit s-au asezat in spatele clasei...si dai si lupta m-au trecut toate apele, dar clasa a mers bine m-am integrat in timpul cerut de lectie.acum nota o aflu la nspectie tocmai pe 9 iunie...numai pe 9 iunie .pana pe 8 sunt inspectii si pe 9 termen final de afisare a rezultatelor.

soacra a plecat la tara dupa o recuperare 100% acum sa speram ca se va pastra si nu va face exces de sanatate.

deseara ma intanesc cu fetele din generatia lui antonia care vin in gorj...hihi am emotii , abia astept sa le cunosc

va pup

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce cadouri le dati cozonaceilor de ziua lor, 1 iunie?
O zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eli tinem pumnii sa fie bine! Cum a fost intalnirea cu fetele?

Monicus, eu am comandat o "completare" la o jucarie pe care o au deja (un soricel simpatic care face tot felul de chestii dragute - merge intr-o bila, merge pe o rotita, impinge un carucior etc.), adica inca 2 soricei, unul dansator si unul care sa fie "surioara" primului .

Mergi la inceput

manumanu a fost super la intalniri multi copii si mamicile cu taticii aferenti .
acum ne incearca o senzatie de dor de clipele acelea si de persoanele pe care le-am cunoscut.
cine stie userul si parla de pe webshots gaseste niste poze acolo la noi in album.

a scapan si ion de inspectia de grad acum mai are la anul care vine sustinerea lucrarii si gata.

copii cuminti si noi ok.

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Hristos s-a inaltat!

stelele mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Adevarat s-a inaltat!

eliza, imi pare bine ca a fost ok inspectia

monicus, habar nu am ce sa le iau de 1 iunie...poate lui Cristi sa-i iau niste role...dar Catalinei chiar nu stiu...ca are de toate de la fra-su

La noi nimic nou...sapt asta tb sa mergem la logoped dar am taraganat-o aiurea..si sper ca sapt viitoare sa ajungem.
In rest...asteptam zile insorite ...

Va pup

Mergi la inceput