*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 18
monicus spune:
Manumanu nici noi nu avem nici o problema.. pur si simplu am vrut sa ii fac analize.. am vrut pentru mine initial si in gand am spus ca vom face amandoua analize... sa nu fie singura la intepat.... si a fost incantata sa mergem amandoua....
Si noi anul trecut tot de 1000 am luat dar le-am intrerupt...
a
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Noi din septembrie pana in aprilie le-am dat Vigantoletten de 1000 (pastilute, se dizolva in gurita). O sa le dam si anul asta tot asa. Monicus, ai dreptate cu analizele, dar ma mobilizez greu sa ma duc sa-i intep, mai ales daca nu au o problema aparenta. Sa vad ce zice si doctorita... |
madutza_bra spune:
manu, felicitari pentru bursa! Sper sa va acomodati usor acolo Cat despre mersul pe tricicleta si eu imi luasem gandul sa-l vad mergand vara asta, dar uite ca m-a surprins placut.
Cristi ma termina cu energia lui. Pana acum vre-o cateva sapt ma gandeam ce cuminte a fost si acum iar a inceput sa fie nazdravan. Ai vostrii cand mergeti pe strada merg langa voi? Eu cand ne intoarcem d ela gradi tb sa fiu numai cu gura pe el. Incepe sa alerge in fata caruciorului si nu se mai opreste. Ma aude toata strada pana il conving sa stea mai pe langa mine.
La Zoo a fost f incantat, dar din pacate preferatul lui, tigru, dormea
bravegirl, distractie placuta la mare
monicus, analizele au fost recomandate de dr? Eu nu i-am facut pana acum nici o analiza
eliza, bafta la titularizare! Sanatate multa soacrei!
monicus spune:
madutza_bra analizele mi le-a recomandat dr.. i-am spus cam ce doresc sa aflu. sa vad daca organismul are vreun deficit, mai ales ca nu i-am mai facut de mult.. si dupa analize organismului ii lipseste o vitamina ... plus consultatie ... si bine am facut... numai asa am putu afla dupa analize daca are vreun deficit. Singurul deficit depistat este cea de vitamina D.
Si fimea este nazdravana... nu de fiecare data ma tine de mana si mereu pentru asta ma determina sa ii explic de nenumerate ori ca atata timp cat sunt masini langa noi trebuie sa ma tina de mana. Mai trebuei sa lucrez la partea asta... cu tinutul de mana.
Succes Eli.. tinem pumnii. Am vazut copii minunati.. si ce mari s-au facut.. mama cetrece timpul.. si mezina ce a crescut si frumoasa ca mami. Sa va traiasca si sa fie sanatosi minunile.
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra monicus, analizele au fost recomandate de dr? Eu nu i-am facut pana acum nici o analiza eliza, bafta la titularizare! Sanatate multa soacrei! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
eliza_cri spune:
a venit rezultatul e unul trist -tumora phyllodis maligna cu grad inalt de malignitate
deocamdata e in stadiul de negare , nu numai ea ci si noi
nici nu stiu ce sa va mai scriu dupa asa ceva
maine aflu si eu cand am inspectia speciala la clasa probabil saptamana viitoare
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
manumanu spune:
Eli, trebuie sa fiti voi tari, pentru ea... imi pare tare rau, din pacate stiu cum e sa afli un astfel de rezultat al unui apropiat...sa va dea Dumnezeu putere...
madutza_bra spune:
Off Eli...nici nu stiu ca zic..imi pare as de rau ... Va doresc sa aveti putere multa pentru perioada care va urma
eliza_cri spune:
buna fetele
am aflat cand o sa sustin inspectia pe data de 16 mai...off emotii.
ieri a fost ionu la tg-mures cu a batrana i-a scos drenul si e ok. acum s speram ca o va duce mult si bine . Dumnezeu e mare va spun eu
noi suntem ok si pe 18 asteptam vizita fetelor din barlogul lui Anto la gorj
voi cum mai sunteti ? ce mai spuneti?
va pupam
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
madutza_bra spune:
Eli imi place starea ta de spirit
Maine e inchisa gradinita lui Cristi ca e aproape de stadion si din cauza meciului nu se tin cursuri la gradinitele si scolile din zona; asa ca vrem sa mergem la dr la control dupa operatie si apoi pe seara la un gratar la prieteni
Lui cristi i-au facut niste sandalute o batatura in lateral spre interior si de atunci merge schiopatat I-am dat numai adidasi pana ii trece dar ma dispera cu mersul...si cand e descult tot schiopatat merge..zice ca merge as apt ca il doare bubita Mi-e sa nu se obisnuiasca cu mersul asta...si sa nu fie si imitatie. Sotul meu s-a lovit la un picior si a mers mai "intr-o parte" o perioada..si cum tot ce face tati e minunat, ma gandesc ca e si imitatie...
Voi unde mergeti cu cozonaceii in vara asta? Noi ne-am luat bilete in Albena dar imi doresc tare, tare mult si un concediu in doi
monicus spune:
Ce mai fac mamicile?
Sunt multe mamici care nu au mai intrat de mult.
madutza_braCum a fost la gratar?
Cred ca s-au distrat pe cinste copii.
Cum mai sete cozonacelul cu piciorusul? A trecut batatura?
O sa vina si perioada mamicuta cand o sa mergeti si in doi.. mai trebuie sa aveti rabdare pana vor mai creste piticii voinicii.
Tinem pumnii pentru inspectia cea mare eliza_cri. Bafta.... succes... suntem alaturi de tine.
Pupici