*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

de azi am trecut si cu odiseea Catalinei la Scutece Deja ma gandesc ca o sa treaca asa repede timpul si ca maine ne vom muta cu cozonaceii la un alt capitol.
Parca toata coliparia lor trece prea repede..imi doresc sa cat de mult timp pot cu ei si parca tot nu e destul, parca tot nu ma satur sa-i pup si sa-i dragalesc. Asta acum..cat inca mai vor tone de pupici

In sfarsit a inceput si Cristi sa mearga pe tricicleta..de fapt el stia de mult dar nu a vrut...imi tot cere bicicleta si azi i-am spus ca daca vrea bicicleta tb sa-mi arate ca stie sa mearga pe tricicleta. Imediat s-a urcat pe ea si a inceput sa faca ture
Parca si la vorba a mai facut progrese, si ceea ce m-a mirat cel mai tare este ca a inceput sa deseneze. Nu stiu cand au inceput ai vostrii sa deseneze, dar pe mi s-a umnflat inima-n piept cand l-am vazut ca-mi deseneaza o masina, un caine, pe mama si tata...evident grosolan desenate dar nu era numai mazgaleli

Azi mergem la zoo..revin cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

madutza_bra...intr-adevar timpul trece fenomenal de repede. Felicitari pentru progrese reusita cu bicicleta si cu placerea de a desena.
Si noi am trecut la faza cu bicicleta. Deja tricicleta este la trecut.
Pupam cozonaceii.
O zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, si eu as vrea sa fie tricicleta la trecut, cred ca o sa le vand doar ca sa nu le mai vad aici si sa ma oftic... Mi se pare nu numai ca nu vor sa pedaleze, dar si ca nu pot... Oricum, sunt intr-o faza destul de depresiva din cauza asta, am constatat ca Radu a slabit, are sub 14 kg (sau asa arata cantarul de la cabinetul pediatrei), normal ca nu pot misca din loc magaoaia aia de tricicleta... La bicicleta fara pedale nici nu se uita macar, a cumparat sotul meu una si sta acolo noua-nouta... ce sa mai vorbim de bicicleta. Anastasia arata destul de bine, dar nu am indraznit sa o mai pun pe cantar. Acum, inainte de 1 mai, mi-a facut o faringita, de aseara e pe antibiotic... asta inseamna ca nu prea mananca si ca va slabi si ea... I-as pune pe amandoi pe un tratament, dar nu stiu ce, sa vad ce zice si doctorita lor, sa se mai puna pe picioare cat de cat.... Voi ce le-ati mai dat cozonaceilor?

Noi in iulie plecam o luna din tara, cu ei cu tot, avem o bursa de cercetare in Germania si am hotarat sa mergem cu totii, am inchiriat un apartament la universitate. Sa vedem cat de "traumatizant" va fi, si de asta as vrea sa-i "ingras"/intaresc un pic astea doua luni, sa fie mai pregatiti acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, Sper ca esti mai bine cu moralul.
Noi am fost cu P la controlul de 3 luni d ela operatie si totul e bine, nu mai are nevoie de nicio interventie. asa ca ieri ne-am urcat ia masina si am venit la mare. Nu-mi vine sa cred ce vreme frumoasa e. Stau la plaja in body, ca eu nu m-am gandit sa le iau costumele de soare...le-am luat trening Anul trecut in iunie stateam cumaneca lunga la plaja. Ii tin cel putin pana pe 15 aici.
Manu, nu te mai stresa cu bicicleta. Eu nu am inteles dc ai incercat sa-i pui pe bicicleta? Arianna are de f mult timp...cred ca din primavara trecuta. la inceput a cam zacut pt ca noi am gresit si am luat una care merge fff greu. Dar dupa ce a vazut la alti copilasi s-a ambitionat si a inceput sa mearga cu ea. Dc nu aveau ceilalti copii, ea nu ar fi mers.
Acum am luat o masinuta din aia electrica cu 2 locuri. Se plimba tare mandra cu P in dreapta ei si ii place la nebunie sa schimbe viteza
Eu tot zic sa-i masor si sa-i cantaresc. Mi-e jena sa va spun de cd n-am mai facut-o. P mai are putin si o ajunge ca si greutate, si e si mai inaltut decat era ea. dar el mananca de ma sperii. Plange cd se termina mancarea cu capul in castron. Jeleste de zici ca e nemancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu te stresa manumanuo sa doreasca si ei.. dar nu cand doresti tu.. ci cand vor ei.. asa am observat eu la fimea.. pana acum nu era f interesata.. a vazut si ea la altii copii si de la inceputul primaverii s-a ambitionat si acum... s-a nu ii mai este asa greu sa pedaleze.... ii place.. vazand ce usor poate fi.

Legat de ce le mai dam cozonaceilor. Manumanu eu cred ca dupa ce termina cozonacica tratamentul este bine sa le faci analize.. se vezi de ce au nevoie cozonaceii. Numai asa vei stii cum sa ii "intaresti" pentru plecare n Germania.
Insanatosire grabnica cozonacicai si sa aveti o sedere placuta in Germania.

Eu de curand i-am facut analize... nu ii mai facusem de ceva vreme.. cred ca de peste un an si bine am facut.. eram curioasa sa vad daca are vreun deficit de vitamine.
Analizele au iesit bune mai putin cea cu vitamina D. Eu nu i-am mai dat vitamina D de aproape un an de zile si s-a vazut.. un deficit de aceasta vitamina.
Intrebare voi le dati vigantol in continuare? De care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

corina ce frumos mare . o baie si pentru noi, da

madutza
felicitari

legat de triciclete nici dimi nu prea pedaleaza numai daca are timp si il lasa anto care acuma e la etapa trici. mi-ar placea sa putem sa ii luam lui dimi bicicleta insa nu e prevazuta in calcule prea devreme.
am aflat si cati suntem pe loc la ex de titularizare 65 pe 7 locuri si pe 4 mai aflu la c o sa sustin inspectia speciala la clasa.

ionu mai lucreaza la lucrare ca melcul beat, da e bine si asa.

maine aflam rezultatul de la biopsie. pana una alta am aflat ce tip de tumoara are tumora phyllodes. ma intreba cineva de ce atat de tarziu ei bine ea tot duce tumora asta de 17 ani, ins a a crecut in volum in ultima vreme. momentan e ok azi a fost de a scos primul rand de ate, altul peste cateva zile . mai ramane de scos drenul, dren pe care nu poate sa il scoata decat dupa scaderea cantitatii de lichid eliminata sub 12 ml. e ok copii sunt cuminti si au grija sa nu o streseze sau sa o loveasca.

si cam atat

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

criss am vazt si pozele tale ce frumosi sunteti toti 3 si ouale si iepurasii . pupam familia crestina frumoasa

am pus si eu poze aici cu zuzi ca nu i-ati mai vazut demult
http://family.webshots.com/album/582075541eGWxVh

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Noi din septembrie pana in aprilie le-am dat Vigantoletten de 1000 (pastilute, se dizolva in gurita). O sa le dam si anul asta tot asa.

Monicus, ai dreptate cu analizele, dar ma mobilizez greu sa ma duc sa-i intep, mai ales daca nu au o problema aparenta. Sa vad ce zice si doctorita...

Mult succes la examenul de titularizare, Eli draga si sa rezolvati cu bine problema de sanatate a soacrei...

Brave, nu am incercat cu bicicleta, doar cu una fara pedale, din aia pentru echilibru. Ei au mers mai mult cu triciclete (fara sa pedaleze, doar Anastasia a mai avut niste tentative de a pedala singura) si cu "motociclete" din alea fara pedale, cu 4 roti.

Nah, daca nu sunt buni la "sport", vad ca se descurca tot mai bine la desen si constructii. Anastasia a inceput sa coloreze foarte frumos (si original), iar Radu e tot mai pasionat de Lego, dar de data asta de constructii, le tot intoarce, le potriveste, inventeaza tot felul de forme, are o imaginatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Manu, te intrebasem pt ca nici Arianna nu a pedalat niciodata pe tricicleta. Dar cd s-a urcat pe bicicleta a incercat, desi nu prea putea. Dar macar incerca.
Felicitari pt bursa!

Mergi la inceput