*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 16
monicus spune:
Frumoase poze... le-am vazut impreuna cu Ana.. intreba cine este papusa cu ousoare? Mi-a spus ce ousoare frumoase are.
Este o scumpa cozonacica... ce frumos ca ati fost la slijba de inviere... Voiam si noi sa mergem, dar ploua cu galeata la noi ca mergeam si noi daca nu ploua, macar sa luam lumina. A stat mult la slujba cozonacica? Ce cocheta este.. ca mami si ca tati. Imi place cum ii sta parul cozonacicai...
Ce ousoare frumoase ati vopsit.. ce bogat a fost iepurasul.. ce incantata este... va pupam dulce.
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 http://family.webshots.com/photo/2675594560104281140ixrWnb |
monicus spune:
Sa fie cu bafta... si sa reusiti in tot ce va propuneti. Spune-ne cand ai examenul ca sa iti tinem pumnii.
Cum ati petrecut de Pasti?
citat din mesajul lui eliza_cri am depus dosarul pentru titularizare,sa vedem ce o fi in toamna insa pana atunci inspectia speciala la clasa.ionu s-a apucat si el de lucrarea de grad. zuzi sunt ok. curatenie, nebunie si mai ales dor de voi va pup pe toate si pe pici |
manumanu spune:
Criss, ce domnisoara ai tu acolo! Ma surprinde de fiecare data cand vad ce mult s-au schimbat cozonaceii nostri!! Fetitele sunt adevarate domnisoare, iar baietii niste voinici
criss703 spune:
Monicus , multumim , sa sti ca si noi ne mai uitam impreuna la poze si ma intreaba cine e in ele , ii place sa vada copilasi de varsta ei .A stat cu noi la toata slujba de Inviere ...oricum ea se culca de obicei pe la 12 noaptea iar atunci mai si dormise "de amiaz'" de la 4 la 8 seara , deci nu ia fost prea greu .Cat despre freza tocmai fusese cu tati la tuns , tot el o duce si se tund in acelasi timp , pe ea o incanta chestea asta si e f. cuminte .
Manumanu esti restanta cu poze , cred ca nici nu-i mai recunosc pe smecherasi . Bine , cand vei avea timp , am inteles ca esti cam ocupata acum .
V-am pupat , ne intoarcem la " plastinat "
monicus spune:
Salutare mamici...
Ce mai faceti? Nu mai spuneti nimic? Ce mai fac cozonaceii?
O zi frumoasa sa aveti.
eliza_cri spune:
buna fetele
eu nici nu mai imi vine sa mai fac nimic.
s-a operat soacra de tumora gigant de la san avea cca 2 kg si diametrul de 15 cm. rezultatele la biopsie saptamana viitoare . din pacate i-a prins si ganglionii limfatici din acea zona, ganglioni care au fost si ei extirpati. e taiat de sub san [in fine sanul i l-a taiat de tot] pane pe spate.m-am uitat pe biletele de iesire din spital si am vazut ca s-a extins si la nivelul rinichiului si a ovarului stang. va puteti imagina ca ionul e terminat.
ea habar nu are ca mai are si in alta parte ''buba''.
mi-a frant inima nu alta. acum sta cu noi ca e terminata, efectiv zace.
ionutu plange ce sa mai o situatie grea.ziceam ca nu va spun da nu mai poci vorba aceea.
cu ocazia asta ii multumesc lui anca inca odata ca l-a cazat pe ionu la ea pana a fost operatia si toata nebunia. mai imi vine si sa rad ca zice soacra ca a terminat banii de inmormantare cu spitalul,Doamne ce iti este viata asta.
ma induioseaza ionutu si ma doare durerea lui daca ma intelegeti. sper totusi sa fie bine si sa nu fie de natura rea la biopsie.
va anunt cum mai aflu ceva.
copii sunt ok, ieri a plans zuza dupa mine [au ramas copii cu mama mea] cat am fost sa ii iau eu de la valcea ca pana colo au gasit autocar si asa suspina cand m-am dus acasa, de azi-noapte se ridica in fund ii ziceam ca sunt eu si se uita fix la mine si apoi se culca linistita.
dimi e bine si el fericit ca merge la gradi iarasi.
si cam atat.
va pupam
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
monicus spune:
Sanatate multa soacrei tale. Dar, pana acum nu si-a dat seama ce are? Sau a amanat? Deja mi s-a facut pielea gainii... sanatate multa ii doresc si putere in tot. Trebuie sa o sprijiniti din toate puncetele. Moralul ridicat face mult. Ma rog pentru ea sa fie mai bine. Sunt alaturi de voi cu gandul.
Pupam minunile zambarete, dulci si cuminti.
Te pupam mamica draga
citat din mesajul lui eliza_cri eu nici nu mai imi vine sa mai fac nimic. s-a operat soacra de tumora gigant de la san avea cca 2 kg si diametrul de 15 cm. rezultatele la biopsie saptamana viitoare . din pacate i-a prins si ganglionii limfatici din acea zona, ganglioni care au fost si ei extirpati. e taiat de sub san [in fine sanul i l-a taiat de tot] pane pe spate.m-am uitat pe biletele de iesire din spital si am vazut ca s-a extins si la nivelul rinichiului si a ovarului stang. va puteti imagina ca ionul e terminat. ea habar nu are ca mai are si in alta parte ''buba''. mi-a frant inima nu alta. acum sta cu noi ca e terminata, efectiv zace. ionutu plange ce sa mai o situatie grea.ziceam ca nu va spun da nu mai poci vorba aceea. cu ocazia asta ii multumesc lui anca inca odata ca l-a cazat pe ionu la ea pana a fost operatia si toata nebunia. mai imi vine si sa rad ca zice soacra ca a terminat banii de inmormantare cu spitalul,Doamne ce iti este viata asta. ma induioseaza ionutu si ma doare durerea lui daca ma intelegeti. sper totusi sa fie bine si sa nu fie de natura rea la biopsie. va anunt cum mai aflu ceva. copii sunt ok, ieri a plans zuza dupa mine [au ramas copii cu mama mea] cat am fost sa ii iau eu de la valcea ca pana colo au gasit autocar si asa suspina cand m-am dus acasa, de azi-noapte se ridica in fund ii ziceam ca sunt eu si se uita fix la mine si apoi se culca linistita. dimi e bine si el fericit ca merge la gradi iarasi. si cam atat. |
manumanu spune:
Off, Eli, cate si pe capul vostru... sa treceti cu bine peste toate, sunt alaturi de tine...
manumanu spune:
Sa mai scriu si cate ceva despre noi, desi nu avem multe noutati. Eu sunt foarte ocupata in continuare, incepe luna mai in care am vreo 4-5 deplasari. Copiii progreseaza pe zi ce trece. De vinerea trecuta nu mai fac la olita, ci doar pe WC (stiu ca pentru altii asta nu pare cine stie ce progres, dar ei au refuzat sa faca acasa la WC, pe reductor, desi la gradi fac pe WC-uri din acelea mini), ceea ce e o mare usurare pentru noi, am scapat de spalat-dezinfectat-carat olite prin toata casa
Acum se joaca impreuna cu o casuta Barbie si papusele (casuta au primit-o si tare le mai place sa imite fel de fel, au cerut si papusi-baiat ca sa se poata juca). Acum ca s-a incalzit vremea, o sa-i mai scoatem cu tricicletele sa mai exerseze. Sunt innebuniti sa stea afara, ieri nici nu au vrut sa plece de la gradinita, au mai stat vreo ora in curte la groapa cu nisip si la locul de joaca
madutza_bra spune:
eliza, sanatate multa soacrei! Sper sa primiti vesti bune d ela biopsie. Foarte bine ai facut ca ai scris aici sa te descarci
manu, felicitari pentru reusita cu wc-ul. te cred ca e o usurare sa nu mai stati peste tot cu olitele
Sunt si eu fericita ca a inceput si cristi sa vb mai inteligibil, sa se inteleaga si cu alte pers in afara de familie. Ieri a fost cu gradinita la circ si mi-a povestit de animalele care le-a vazut, as fi vrut sa merg si eu cu el, dar nu am avut cu cine sa o las pe Cata... Cristi cred ca a prins in sfarsit curaj sa spuna cuvinte noi, pana acum aveam senzatia ca ii e si frica sa spuna, ca sa nu le greseasca . Sapt viitoare mergem la control dupa operatie, si sper sa venim cu vesti bune si sa fi scapat de otita. Dr-ita pediatru insa mi-a spus ca nu crede ca i-a trecut...ca nu trec asa repede dupa op
Dupa ce terminam cu otita vreau sa merg cu el si la cateva sedinte la logoped. Nu stiu cum sa-l fac sa-l pronunte pe "c"...el lipeste limba de cerul gurii si iese "t".
Eu sunt cu timpul la limita pt ca pitica a inceput sa se catere peste tot, aproape ca nu mai merge ci alerga, suntem la cap invatat sa mergem de manuta pe strada In curand se muta si Odiseea Catalinei la Scutece ..ce a mai trecut timpul...
Va pup dulce pe toate si pe cozonacei