*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

criss, Cristi al meu a facut roseola, dar nu a avut temp asa mare afost pana la 38.5, apoi o zi a avut bibite pe burta care au trecut pana dimineata si apoi inca o zi cu bubite pe spate care tot asa au trecut pana dimineata. Noi i le-am vazut la baita ca nu il deranjau, iar surioara lui nu a facut nimic.
Cat despre polipi, i-am scos noi, nu e chiar usoara operatia, este posibil ca la 3 zile de la op sa aiba dureri de urechi. La noi a fost ff greu si traumatizant pt ca am scos si polipi si amigdale, si alea sunt mai dureroase. Am avut o recuperare greoaie..1 sapt a fost jale si abia dupa 3 sapt a fost vindecat complet. Dar daca trebuie facuta, nu amana

monicabo, si noi tot joi avem serbare, dar la baietei costumatia este eterna camasa alba si pantalon inchis la culoare. Nu vor fi copilasi costumari, dar fetitele tb sa vine in rochite inflorate
Cristi nu vrea nici in ruptul capului sa spuna poezia nici asape limba lui, nimic. Daca spun eu, sa repete dupa mine vrea, daca nu isi geste de facut te miri ce ca sa nu spuna..s abea apa..sa tuseasca, sa faca pipi etc..apoi spune ca nu stie poezia
Niciodata nu i-a placut sa spuna poezii, doar sa asculte.
Ai vostrii spun cu placere poezii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus va pupam si noi si va dorim distractie placuta la serbare !
Gatul nu o doare , de fapt nu o doare nimic doar are febra , amigdalele sunt ok s-au uitat 2 medici , doar la polipi apar niste secretii (ca si cand s-ar ineca cu ...muci) , vedem maine ce iese la exudat

O noapte linistita va dorim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Criss sanatate lui Sofi sa se faca repede bine frumoasa

monicabo
serbare reusita la copilasi.asteptam si poze evident

madutza-bra off urata experienta a avut copilasul bine ca e ok acum totul.

noi suntem bine dimi la gradi eu cu zuzu, ionu cu scarbiciul

va pupam

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Criss, la Edi asa a debutat scarlatina. Dar daca e, o sa iasa la exudat. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, multa sanatate lui Sofi! Amigdale cu puroi am avut si noi in aprilie (de fapt, numai Radu), s-a lasat cu antibiotic, dar fara febra mare ca am detectat imediat si am inceput tratamentul.

Cu serbarile asa e la varsta asta... Radu a ratat serbarea de Craciun, Anastasia - carnavalul din februarie... Acum sper sa poata merge amandoi la serbare, desi nu stim inca exact cand va fi. Luna asta, oricum.

Mergi la inceput

Madutza_bra ...of saracutu' imi inchipui ce greu a fost ! Eu am auzit pareri pro si contra scos polipi...cica cresc la loc !Maine ne vine rezultatul la exudat si vedem ce facem pe moment , despre operatie ramane sa ne mai consultam .Poate o sa te mai intreb una alta

Gynie ..ups la scarlatina nu ne-am mai gandit !n-a luat-o nimeni in calcul , asteptam rezultatul la exudat daca zici ca se vede acolo .

Multumim de raspunsuri fetele si serbari reusite la cine are saptamana aceasta !

ps.azi dimineata avea doar 37.2 teperatura , sper sa scape de ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Criss, sanatate multa micutei! poate ati scapat de temp. In spital erau cazuri de copilasi operati a doua oara, dar dr ne-a spus ca doar daca nu sunt scosi bine polipii se mai refac...noi, evident, speram sa nu se refaca.

Azi avem serbarea , vremea e buna si va fi tinuta pe terasa gradinitei

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

madutza_bra sa aveti o serbare frumoasa si asteptam poze cu cozonacelul. Bine ca ati trecut peste hop-ul mare.. si ca toate lucrurile au revenit la normal.

monicabo sa aveti o petrecere frumoasa astazi.. mai ales ca se anunta vreme frumoasa. Bineinteles asteptam poze cu minunile. ]

criss703 sa aveti grija de voi si ma bucur ca nu a mai facut tempratura si ca este mai bine cozonacica gingasa. Sa ne tii la curent. Pupici.

eliza_cri pupam gingasiile.

ginye55 ce mai face cozonacelul?

manumanu o sa fie bine si sigur amandoi o sa fie participe al serbare. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Uah, am dat gata o serbare pe ziua de astazi! Mai avem una dupa amiaza.
Ana Maria, scufita rosie - gata, a fost foarte vesela, s-a tras intr-o veselie de fusta si de gluga (a avut o pelerina cu o gluga pt scufita), a avut un cos in care a vrut ea sa-si puna un caine de plus si niste mere
Au mai zburat merele alea pe ici pe colo de vreo 2 ori, le-am recuperat, la sfarsit a vrut sa le manance!!!!
In rest, au cantat, au dansat...

Sa vedem acum la grupa lui Andreea, deh acolo sunt copii mai mari

Oricum, dintre ele doua, Andreea e mai potolita, mai asezata, Ana Maria e mai nazdravana, mai pusa pe sotii, cu toate ca la gradi zice lumea ca e destul de cuminte (deci in public, ca acasa.....)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Manumanu ,Monicus ,Eli,Monicabo ,Madutza_bra
Sofi e in continuare cu febra , de azinoapte a devenit si maraita/plangacioasa .Exudatul a iesit ok fara stafilococ , am fost si la medic.fam. a consultat-o iar la plamani ,in gat , a pipait-o la cap/gat ...nimic .Nu prezinta simptom de nici o boala , dimineta facem si sumar de urina si analize de sange ...nu am mai facut de niciunele pana acum .Deci inca o zi plina si in asteptare de rezultate , sper din suflet sa-i scada febra ca ne inebuneste . A cazut de pe canapea/fotoliu in cap pe parchet de vre-o sapt. dar nu a ramas nici cu vanataie nici cu cucui , am zis duminica despre cazatura la dr. pediatru dar a zis ca nu poate fi de la ea .
Dupa ce am iesit de la medic fam am fost si la serbare , isi dorea mult sa mearga si a fost foarte fericita printre copii : a dansat , cantat , spus poezia , a mancat si putin tort(nu mananca nimic in rest ) ...ooofff ce greu e !

Va pupam si va multumim ca va ganditi la noi

Mergi la inceput