*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Offff... am scris ditamai mesajul si l-am pierdut din greseala

Ancule, bine ca n-ai patit nimic [maine sunt in Mures, pe fuga, ca de obicei, dar ma voi gandi la tine]. De psiholog cred ca am si eu nevoie, simt ca ma transform in varza, am o gramada de proiecte neterminate si nu mai stiu de care sa ma apuc, ceea ce imi da o stare indescriptibila si se reflecta si asupra reactiilor din familie... offff

Brave, sper ca nu ramana urme pe obrajori, poate sunt si bubele atipice.... Cu concediul ce sa zic... sper sa plecati. Am luat si noi bilete la vara, dar de frica unei astfeld e situatii, ne-am facut si asigurare storno (sau asa ceva, primesti toti banii inapoi in caz de anulare din cauza de boala etc.)

Noi suntem OK, mici probleme de sanatate de sezon, nimic serios...

Cum i/ati convins pe cozonacei sa pedaleze pe triciclete? [stiu ca unii au deja biciclete] Ai mei pedaleaza doar in mers,daca ii impingem noi, nu vor singuri... le-am aratat cum sa faca, i-am ajutat, le-am explicat ca nu mai sunt bebelusi sa fie impinsi de noi... degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

manumanu nu stiam ca se poate face asa ceva... este bine de stiut.. cum copii sunt imprevizibili.. este bine sa iti iei si aceasta optiune.

Citat:
manumanu
Cu concediul ce sa zic... sper sa plecati. Am luat si noi bilete la vara, dar de frica unei astfeld e situatii, ne-am facut si asigurare storno (sau asa ceva, primesti toti banii inapoi in caz de anulare din cauza de boala etc.)

Fimea stie sa pedaleze pe tricicleta unde are o viteza... mama mama... n o mai prinzi din urma..... am vazut-o si pe bicicleta cu roti ajutatoare.. si se descurca.. urmeaza sa ii luam si ei bicicleta......in functie si de cumintenie (gumesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sanatate multa copilasilor!

Si noi suntem mari fani pedalat. Ana Maria deja vrea pe bicicleta, inca de anul trecut "vana" bicicleta Andreei. Daca a vazut-o pe ea, gata... Urmeaza sa-i luam si ei bicicleta (cu roti ajutatoare) de Pasti, de iepuras, si sa facem plimbari prin parcuri. Si pe trotineta ii place si chiar se descurca destul de bine. Tot ce face Andreea trebuie sa faca si ea! Tricicleta lor (avuta cam de cand avea Andreea 2 ani) le-a si ramas mica (era si ea model mai mic si mai usor, ca sa poata pedala singure) si am dat-o...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

cris ce mai face printesica? Cum a fost de 8 Martie la spectacol?

Asteptam poze....si impresii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus multumim ca te-ai gandit la noi .

Din pacate nu am mai ajuns la serbare , a fost si inca este bolnava Sofi .A mers doar 1 saptamana luna asta la gradi in rest tot acasa .Acum tuseste aproape non stop (zi/noapte), noaptea e mai rau cu febra , tusa ,nas infundat si inecat cu muci . Sper sa-i treaca odata si sa vina si caldura si vremea buna , oricum toti am fost raciti in familie , la servici , prin oras...cu sau rara vaccin antigripal facut , ca primavara asta mar rar atatea raceli/viroze/gripe sau ce-or fi .

Sanatate bolnaviorilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Criss, multa sanatate piticei. Te inteleg cu bolile, si eu m-am saturat de ele. Andrei a fost bolnav 2 luni, dadea dintr-una in alta. Si am luat si noi (mai ales eu si Emma). Acum il duc la gradi doar juma de zi si apoi o sa mergem in vacanta. Sper sa ajute si sa se mai refaca. Ajunsese sa nu mai termine saptamana. Luni il duceam bine si joi era deja cu tuse si febra sau enterocolita sau mai stiu eu ce.

Otilia, ce mai faceti?

Bravegirl, ati scapat de varicela si ati plecat in concediu, sper.

Mergi la inceput

criss703 sanatate multa cozonacicai.... cu atatea raceli ati ajuns pana acum la antibiotic? Ce tratament urmati?
Ai folosit vreodata eucaliptul? Te intreb pentru ca este bun la desfundat nasucul.

Mergi la inceput

Andy08 sanatate multaaaaaaaaaaaa prichindeilor ii pupam dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

bravegirl, imi pare rau sa aud de varicela, sper ca si-a revenit deja micuta. Noi nici nu ne-am pus pb de asta cand am luat bilete pt la vara sper sa nu zic intr-un ceas rau si sa nu patim ceva

manumanu, nici Cristi nu pedaleaza pe trotineta..decat impins de la spate, cred ca nu prinde destula viteza ca atunci cand alearga si d'aia nu-i place Asta vara -sa urcat pe bicicleta unei fetite si parea mai incantat decat pe trotineta lui. Am zis ca facem o vizita in Decathlon sa pedaleze pe acolo pe biciclete si daca vedem ca ii place ne bagam sa cumparam una

Noi lunea trecuta, pe 26 l-am operat pe Cristi de polipi si amigdale, au fost dureri mari, recuperare greoaie, dar acum in sfarsit e bine. Il mai doare gatul cateodata dar nu se compara cu durerile care le-a avut sapt trecuta. Trebuia facuta operatia si ma bucur ca nu am amanat si ca am facut-o acum, dar cum spuneam a fost fff dureros pt micul meu. Sta acasa si saptamana asta, iar apoi urmeaza vacanta. deci o luna pauza gradinita.
Apropos, cat e vacanta de Paste? 2 sau 3 sapt?

Va pupam

Mergi la inceput

Sanatate multa cozonacelului Cristi...Recuperare usoara si rapida.
Nu stiu cat este vacanta de Pasti.. noi avem doar trei zile... suntem la o gradinita particulara.
Va pupam.

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Noi lunea trecuta, pe 26 l-am operat pe Cristi de polipi si amigdale, au fost dureri mari, recuperare greoaie, dar acum in sfarsit e bine. Il mai doare gatul cateodata dar nu se compara cu durerile care le-a avut sapt trecuta. Trebuia facuta operatia si ma bucur ca nu am amanat si ca am facut-o acum, dar cum spuneam a fost fff dureros pt micul meu. Sta acasa si saptamana asta, iar apoi urmeaza vacanta. deci o luna pauza gradinita.
Apropos, cat e vacanta de Paste? 2 sau 3 sapt?
Va pupam

Mergi la inceput