*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 14
manumanu spune:
Criss, multa sanatate, sper ca s-a facut bine cozonacica intre timp!
Madutza, bine ca si-a revenit Cristi, mi-e tare mila de ei cand au asa dureri, dar vorba ta, mai bine acum decat mai tarziu. Noua ni s-a recomandat deocamdata sa mai asteptam cu Radu, se apre ca totusi la el nu e de la polipi. Vrem sa mergem la Cluj pentru teste de alergie, cica ar avea laboratoare mai bune.
Cu pedalatul, le-am dat o pauza, ea pare oricum mai receptiva (zilele trecute s-a urcat pe tricicleta in curte si a pedalat singura, dar numai "la vale" - curtea noastra are o usoara panta). El a descoperit bicicleta fara pedale si i se pare mai interesanta.
Brave, cum sunteti?
monicabo spune:
Madutza, sanatate multa! Este bine ca v-ati operat, daca era iperios necesar, de ce s-o fi amanat? Bravo, recuparare usoara lui Cristi!
La gradinitele de stat vacanta de Pasti este de 2 saptamani, una inainte de Pati, cealalta dupa. Pe 23 se reia programul normal.
Brave girl, sper sa sunteti bime!
Criss, Andy, si tuturor care ati mai avut probleme, multa sanatate copiilor!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
criss703 spune:
Multumim ca v-ati gandit la noi Monicus,Andy ,Manumanu,Monicabo
Sofi e ok acum , mai tuseste dar rar , sper sa treca de tot .Antibiotice nu ne-au fost prescrise de dr.pediatru si dr.de familie (am fost la ambele sa o asculte la plamani si sa vad sa nu fie totusi caz de antibiotic) . La noi raceala e in familie Sofi ,apoi bunicii , apoi eu mai urmeaza sotul ...si o luam de la cap , acum e a 3-a oara .
Azi am avut ora de vopsit oua la gradi , va imaginati ce a fost pe acolo , am lasat-o pe Sofi sa le faca cum vrea ea si le-a facut ...bleumarin , adica unul mai albastru si unul gri-albastrui ....ce mai "specific" oualor de Paste .Poate pun si vre-o 2 poze pt. exemplificare
http://family.webshots.com/photo/2250189700104281140rgnVnE
Refacere rapida Cristi
Cu polipii s-ar putea sa avem si noi probleme , sforaie Sofii mai ceva ca sotul
Si noi ne am gandit la o bicicleta de Iepuras dar momentan pare incantata de trotineta , ne mai gandim ce-i luam .
Va pupam si sanatate multa tuturor ! ...ca tot e maine 7 aprilie Ziua mondiala a sanatatii !
monicus spune:
O cozonacica creativa...atat de frumos... Se dedica activitatilor ...se observa ca ii plac enorm de mult astfel de activitati. O pupam dulce.
Ce bine ca s-a mai inzdravenit. Sa nu mai aiba parte de asa ceva. O pupam dulceeeee.
Ce tablou frumos cand pozati amandoua.
monicus spune:
Buna dimineata mamici....
Ce mai fac mamicile Mirtha, Brie, Mav, Elilov3, IuliaCospy, vrabiuta,... si alte mamici care nu au mai intrat pe forum?
Mirtha La multi ani pentru maine.
monicabo spune:
Si eu as vrea sa mai scrie si celelalte fete. Imi aduc aminte la odisee, cand eram la inceputuri cu burticile, cate fete erau.
manumanu, felicitari, nu stiam ca esti autor de carte! Am vazut un titlu de al tau la un chiosc cu carti din domeniul juridic (nu ma pricep la drept...) pe langa Tribunalul Buc
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
monicabo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicus Buna dimineata mamici.... Ce mai fac mamicile Mirtha, Brie, Mav, Elilov3, IuliaCospy, vrabiuta,... si alte mamici care nu au mai intrat pe forum? Mirtha La multi ani pentru maine. |
Hai ca elilov3 a mai scris, mult mai recent decat celelalte fete (acum este eliza_cri)
manumanu spune:
Da, si mie mi-e dor de discutiile de pe vremuri de aici...
Si noi cu pregatiri de Pasti, ieri au vopsit oua la gradi si au venit foarte incantati, cu ele in cosulete De astazi pana marti inclusiv au vacanta, de miercuri iar la gradi.
M-am bucurat ca am avut un martie si aprilie (pana acum) fara raceli, fara absente la gradi, doar cu niste mucisori intr-un weekend. Am inceput sa iesim mai mult de cand a dat caldura, zilele astea este si targul de Pasti in Piata Mare, unde Anastasiei ii place sa se plimbe cu poneiul Rocco Dac-ati vedea-o ce dreapta sta in sa... si cand ma gandesc ca, la targul de Craciun, se ascundea dupa mine cand vedea poneii, desi ea e mare fan caluti. Cand mai creste, mi-ar placea sa ia lectii de echitatie si poate il convinge si pe Radu (el e mai fricos). Pana atunci, am descoperit o "scoala" de dansuri, dupa Pasti merg sa vad si daca imi place, ii inscriu.
Monicabo, da, asta e si unul din motivele pentru care am iesit de pe FB, lucrez la o carte importanta si la mai multe articole si proiecte, nu mai am timp pur si simplu, dar la vara ma reactivez o vreme, ca am uitat sa scot niste contacte de acolo (adrese de mail etc.) si acum imi pare rau...
Fetelor dragi, nu stiu daca mai intru pana la Pasti, asa ca va doresc de pe-acum multa liniste, pace si bucuria Invierii in inimi!
monicabo spune:
Manumanu, mult succe in tot ce faci, sa reusesti in toate proiectele in care te-ai implicat!
Sper ca nu te-ai suparat pe mine cumva ca te-am "descoperit" de pe FB (ca asa mi-am dat seama ca tu esti); am ramas placut surprinsa cand te-am vazut autor
Ma bucur ca cei mici ai tai sunt bine si ca n-ati mai avut probleme...
Sarbatori fericite tuturor, in caz ca nu mai apuc sa intru!