*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

anca_27 ai multa grija de tine mamico. Doamne bine ca nu ai patiti nimic. Dar cum s-a intamplat? Sanatate multa cozonacicai si sa auzim numai de bine.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna ziua tuturor!

Eu am fost racita, am avut 2 viroze una dupa alta, incepand din 5 martie... prima am luat-o sigur de la fete, ca am fost si eu si ele "pe dos", iar a doua, am facut-o de joi, dupa ce tocmai ma refacusem de 3-4 zile dupa precedenta... Nu stiu de unde am luat-o, inca nu-s refacuta, am avut dureri de cam si ameteala + scaune moi. Andreea vad ca a facut o forma mai usoara, si vad ca s-a refacut, Ana Maria, deocamdata a scapat.

Cam atat, sper ca de luni sa fiu ok, pur si simplu de joi nu am mai putut sta in picioare... N-am nici pofta de mancare, mai ciugulesc din cand in cand..astazi vad ca am putut sta mai mult in picioare. Mai obosesc, dar dupa o perioada un pic mai mare (fata de 5 min joi si ieri)

Sanatate multa, si sper sa terminam cu virozele astea!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Aoleuu Ancule prin ce ai trecut! Bine ca esti ok, da-le incolo de fiare. Zibelina si pe mamicuta ei! Mai scrie-ne despre voi.
Monicabo, sper ca sunteti bine. Si noi am avut ceva muci, eu mai mult decat ei
Si din cauza de mama super, mega obosita, l-am dus pe Patrick la gradi. Momentan am ajuns la performanta de a-l lasa de la 9 la 11. Nu stiu ce sa mai fac in alea 2 ore libere am o lista mare de lucruri pe care tot zic ca o sa ajung sa le fac.

Mergi la inceput

Arianna are varsat de vant De o saptamana...eu am crezut ca a piscat-o un paianjen si a facut alergie De abia azi si-a dat seama doctora ca e o forma atipica de varsat de vant. Si deja si-a rupt din cruste

Mergi la inceput

Bravegirl, imi pare tare rau, sanatate multa!

Stiu ca la varicela e nasol cu crustele, si aici la fel? Si-a "zgandarit" multe bubite? Sper ca nu totusi...

Sanatate multa inca o data!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Bravegirl, imi pare tare rau, sanatate multa!

Stiu ca la varicela e nasol cu crustele, si aici la fel? Si-a "zgandarit" multe bubite? Sper ca nu totusi...

Sanatate multa inca o data!

Pai varicela e varsatul de vant

Mergi la inceput

Offf... am incurcat eu borcanele, confundasem cu pojarul (rujeola), aveam impresia ca ala e varsatul de vant
A luat-o de pe la gradi? Sunt copii bolnavi acolo?

Mergi la inceput

nu stiu de unde a luat-o. la gradi n-am auzit de vreun caz. cel mai nasol e ca patrick nu e vaccinat, sotul nu a facut, si avem bilete sa plecam in concediu duminica

Mergi la inceput

Sanatate multa mamica draga monicabo si sanatate fetelor.
Sa fie o primavara fara virusi.

Mergi la inceput

BraveGirl sanatate printesei... sa treaca repede perioada.

Mergi la inceput