*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 11
Otiliav spune:
La Multi Ani!
Nu va mai laudati cu nimic? sau sunteti ocupate cu serbarile lunii martie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav La Multi Ani! Nu va mai laudati cu nimic? sau sunteti ocupate cu serbarile lunii martie. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Eu ma "laud" cu 2 copii raciti cristi a avut febra, are ceva rosu in gat, tuseste, ii curge nasul..tot tacamul. Catalina este mai usor doar cu tuse si mucisori.
Dupa controlul de la ORL trebuia sa nu racim deloc ca sa putem programa operatia de polipi..dar uite ca ne-a lovit..deci nu stiu pana cand se amana...asta e ...
Fetele voi stiti vre-o "regula" ceva de genul... ca rosu in gat trece doar cu antibiotic?
eliza_cri spune:
Noi ne 'laudam' tot cu o viroza saltata de dimi de la gradi si febra si tot tacamul finalizat cu antibiotic. dimi 39.5 si anto 40.4 dai am pus un prosop rece pe capul ei sa scada febra de teama convulsilor nu a cedat la nimic intr-un final panadol, ibalgin si novocalmin a reusit sa scada la 39 .acum suntem pe terminate,sper.
joi am avut serbare nervi peste masura, aglomeratie fata nu vroia sa stea in brate ion la scoala.am facut si niste poze cu chiu cu vai.
in rest in mare ok
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
monicabo spune:
Si noi tot cu viroze... sper sa scapam curand
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
madutza_bra sanatate micutilor si aveti grija de voi.
eliza_cri.. offf.. sa treaca mai repede virusii. Sanatate multa micutilor.
Asteptam si noi poze de la serbare. Va pupam.
monicabo multaaaaaa santate printeselor. Sa se faca cat mai repede bine.
criss ce ma faceti voi? Cum mai sunteti?
anca_27 spune:
Va pup, tu, dragelor! De cand n-am mai intrat... Mi-era dor tare de voi. Tare-tare. Aproape ca-mi uitasem id-ul. Stiu, frumos imi sta.
...
Noi ne laudam ca toata lumea, cu viroze, cu alergia aia care nu mai trece deci din nou si de la capat nimic de consumat cu proteina din lapte - am reusit de alaltaieri sa bea doar lapte din soia - , cu stres la job, cu o cascadorie de-a mea cu masina - dat peste cap pe dealuri, masina praf, eu bine, ca hopa mitica, in picioare - gaura imensa in buget - cu mers regulat la psiholog de vreo luna. Si ma opresc aici deocamdata.
...
Stiu ca primavara care vine incet, dar sigur, aduce suflu nou, forte proapete si caldura in inimi. Tuturor!
...
Va tzuc pe toatele, pe rand-pe rand.
eliza_cri spune:
Anca , Doamne ce te aud . bine ca esti ok sinu ai patit nimic.in ceea ce priveste masina lasa, nici nu vreau sa ma gandesc la factura.
imi pare rau sa aud de Sara.sanatate va pupam
sanatate si celorlati cozonacei si frtiorilor sau surioarelor
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania