*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 10
criss703 spune:
Oprimavara frumoasa si vesela !
1 Martie cu bucurie !
La noi urmeaza serbarea de 8 Martie ...sper sa se insanatoseasca pana atunci Sofi , aseara a avut 39,6 temperatura ...de mi s-a facut mie rau , azi pare bine si fara febra , ieri si alaltaieri i-au curs ochii si nasul incontinuu .
fluturasha23 spune:
Cris, multa sanatate Sofiei! Si o serbare frumoasa!
Eu maine plec la munte cu Iulia si colegii de gradi. S-a acomodat foarte bine in astea 5 saptamani de cand am dus-o. Poate a contat si faptul ca au in fiecare saptamana cate un eveniment care ii incanta: teatru, serbari, sezatori literare, excursii. Si noi avem serbare saptamana viitoare.
O primavara frumoasa va doresc!
monicus spune:
criss703 Insanatosire grabnica cozonacicai... de la ce sa fie? Off. Sa treaca mai repede starea urata. O pupam.. si astept vesti de la voi. Ce furmo ca se fac serbari de ziua mamei. O sa fii f emotionata mamico.
monicus spune:
fluturasha23 Plimbarea frumoasa la munte. Sa aveti vreme frumoasa pentru sanius si multe alte activitati frumoase de iarna.
Aveti grija de voi pe acolo.
criss703 spune:
Fluturasha , drum bun si sa va simtiti bine in excursie !
Serbare frumoasa si voua
Monicus , sigur a cules-o de la gradi ca erau multi cu febra mare peste 39 si nas, ochi curgatori , dar de fiecare data o iau si eu de la ea , acum testez un praf zanamivir (pufuri) poate au mai mult efect .
monicus spune:
criss703 insanatosire grabnica cozonacicai. Aveti grija de voi si santatate multa ... sa plece virusii de la voi.
Va pupam.