Afectiune sau ratiune

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si cand am zis eu asta ai zis ca nu e asa....te hotarasti odata?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cum vine asta sa-ti dai votul din motive sentimentale?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Dai votul pentru un candidat pentru ca-i frumos, tanar, simpatic si are charisma.
Votul pentru impresie acordat candidatilor este un vot sentimental.
Sistemul politic uninominal evita votul rational sau pentru programe, si pune accent pe votul emotional sau pentru persoane.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Subiectul respectiv era despre prejudecati referitoare la comportamnt feminin si masculin, si a deviat spre discriminare din motive ce nu-mi sunt imputabile.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Nu, Deceneus. La acel subiect ai confundat feminismul cu feminitatea, plus alte cateva lucruri. Extrem de clar am discutat atunci pe baza confuziei tale.
De aceia repet, cred ca tu ai lucruri interesante de zis, dar triaza-le omule, da-le sens, ia-le pe rand, nu le amesteca asa. Uneori citesc posturi de-ale tale si nu stiu de unde sa incep , asa-s de pline cu de toate, una peste alta.

Nu o zic cu rautate, serios ca nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Subiectul respectiv era despre prejudecati referitoare la comportamnt feminin si masculin, si a deviat spre discriminare din motive ce nu-mi sunt imputabile.

Nu, Deceneus. La acel subiect ai confundat feminismul cu feminitatea, plus alte cateva lucruri. Extrem de clar am discutat atunci pe baza confuziei tale.
De aceia repet, cred ca tu ai lucruri interesante de zis, dar triaza-le omule, da-le sens, ia-le pe rand, nu le amesteca asa. Uneori citesc posturi de-ale tale si nu stiu de unde sa incep , asa-s de pline cu de toate, una peste alta.

Nu o zic cu rautate, serios ca nu.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Doar mi-ai spus ca sunt confuz, a treia oara pe subiectul de fata, dar nu ai indicat in ce consta confuzia.
La subiectul cu prejudecatile eu am vorbit despre feminism si am afirmat ca revistele feministe promoveaza prejudecati despre feminism, le invata pe femei cum sa arate mai bine. De aici s-a trecut la discrimiare si la feminism. Doar nu o sa spui ca revistele feministe au doar continut ce vizeza drepturile femeilor, si revistele pentru femei nu militeaza pentru drepturile femeilor. Este o interferenta intre continutul celor doua categorii de reviste.

Daca in tema sunt mesaje care deviaza si eu raspund la ele nu inseamna ca sunt eu imprastiat. Nu am eu cunostinte sa argumentez orice afirmatie si pot sa accept alte opinii daca sunt argumentate.
La subiect nu ai nic de spus, doar despre haosul din capul meu?
Daca discutia denatureaza sau este confuza limpezeste-o, nu te retrage! Sistematizeaza materialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da` sistematizarea cade in sarcina celui care deschide subiectul.....nu ti se pare ciudat ca lumea a abandonat si multi iti spun ca esti imprastiat?Daca nu nu-ti poti sistematiza gandurile,de ce ar face-o altii?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Deceneus, in topicul de fata amseteci alegerea partenerilor de viata cu alegerile politice. Nu se fac pe aceleasi principii! Sunt discutii separate si trebuie sa hotarasti despre care vrei sa vorbim.

Ai idei bune si deschizi discutii interesante numai ca le pui cozi politice.

vivi

Mergi la inceput

Citat:

Deceneus, in topicul de fata amseteci alegerea partenerilor de viata cu alegerile politice. Nu se fac pe aceleasi principii! Sunt discutii separate si trebuie sa hotarasti despre care vrei sa vorbim.

Ai idei bune si deschizi discutii interesante numai ca le pui cozi politice.

vivi

Subiectul vizeza alegerea in general si alegerea poate fi concretizata in diverse domenii. Eu am deschis discutia despre o tema si am indicat doua directii posibile de aplicare si sigur ca ar fi si altele.
Pot fi si discutii pe ce se diferentiaza, dar si discutii despre ce au in comun.

Este ca si cum am discuta despre energia nucleara si imi reprosezi ca de ce nu discutam doar despre bomba atomicam, de ce o amestecam cu energia utilizata in centrale nucleare care-i alta discutie.
Poate fi alta discutie si pot fi discutate impreuna, depine ce aspecte ai in vedere, cele comune sau cele divergente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:

vivi

Dai votul pentru un candidat pentru ca-i frumos, tanar, simpatic si are charisma.
Votul pentru impresie acordat candidatilor este un vot sentimental.
Sistemul politic uninominal evita votul rational sau pentru programe, si pune accent pe votul emotional sau pentru persoane.

Pai si ce, daca e tanar, simpatic si are charisma inseamnaca ai sentimente fata de el?

Mergi la inceput

Simpatia si antipatia nu sunt sentimente?

Mergi la inceput