Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sara eu la 12 sunt la filantropia dar pana atunci tu cred ca te instalezi.

EU imi iau si bagjul maine sper sa ma opreasca ca nu mai am rabdare.

pana la urma la ce tip de salon vei sta?

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Multu'!
am sa-l intreb si eu pe dr poimaine dar mai mult ca sigur ca asta imi va recomanda si mie si e ine de stiut ce si cum.
Doamne ce emotii ma apuca .. mai avem putintel cam toate

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Danezza, am avut un noroc chior!Am luat-o pe ultima de la o farmacie Beladona de la mine din cartier si a costat 157 ron. Dr imi recomandase Farmacia Tei unde e in jur de 200 ron.In niciun caz Sensiblu, unde este 450 ron.Asadar, incearca in reteaua Beladona.Iar numele intreg al dispozitivului este ESPOCAN DOCKING SYSTEM BRAUN.

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata mamici!
La multi ani cu intarziere si de la noi! Va doresc tuturor un an minunat, cu multe bucurii si nu in ultimul rand multa sanatate!
Noi revelionul l-am petrecut acasa cu viitorii nasi ai bebelului. A fost frumos dar obositor dupa ce am petrecut si jumate de zi in bucatarie, de aceea am si dormit ieri foarte mult.
Maine sotul se intoarce la servici si e foarte ciudat sa stau iar singura acasa, mai ales ca a fost in concediu de la jumatatea lui dec.
Dar asta e, i-am zis sa negocieze cu Sebilica din burtica, ca totul depinde de el.
Pe bebe il simt tot mai rar miscandu-se dar tot mai puternic :)
va pup si va doresc inca o zi de sarbatoare cat mai frumoasa.

Anne 37+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna dimineata, fetelor!
Fetele care ati nascut si veti naste inainte de sf lui februarie: ne asteptati pe toate sau va mutati deja la 365 de zile? Unde ne mutam exact? Eu la bb1 nu am activat in nici o odisee Intreb din pura curiozitate, pt ca in curand vor fi mai multe mamici decat gravidute

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Buna amiaza si de la noi!
Sper sa nu fie sarbatoare astazi caci eu am primit un sac de hainite,prosoape, cearceafuri, etc pt bebe in week-end-ul asta si le-am bagat la spalat.
Fetelor, voi mai beti cafea? Eu mi-am propus inca de la inceputul sarcinii (cand 3 luni nu am baut cafea aproape deloc) ca nici in ultimele luni sa nu mai pun picatura de cofeina in gura. Mi-am luat Jacobs decaff, dar soacra-mea zice ca e tot o apa si-un pamant. Va intreb pt ca am observat o activitate intens-dureroasa printre coastele mele cand beau cafea cu cofeina; cu cea fara cofeina nu deranjez pitica. Si nu mi-e ca n-as rezista fara cafea sau n-as putea deschide ochii, dar imi place mirosul si gustul de moooorrrr. Nici inainte de a ramane insarcinata nu ma ajuta cofeina; puteam sa beau 2 cesti si sa ma pun in pat imediat dupa si luam somn instantaneu.

Lexi: Mi-am amintit ceva important vizavi de ce ti-a scris si Julia cu privire la calatorie (daca ti se intampla sa nasti pe drum, prin Austria, Ungaria). Eu cand am fost in tara mi-am scos cardul european de sanatate, fiindca si in Ro platesti nasterea la urgenta, daca nu esti asigurat (nu nasterea propriu-zisa, ci cazarea). Fugi repede la medicul tau generalist, de familie, la un spital aporpiat si intreaba de unde iti poti scoate cardul!! Mie mi l-au dat pe loc si am avut nevoie doar de un "fluturas" cu salariul sotului de unde sa reiasa ca suntem platitori de asig.med. In Ro am avut un incident medical si am ajuns cu sotul la Urgente. Nici nu m-au intrebat de pasaport, ci direct de card. Azi dimineata am primit in posta un formular pe care tre sa-l completez sa confirm ca a primit acele ingrijiri medicale.
Orice ai alege eu cred ca primeaza confortul tau psihic.

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare in Noul An!

Un an nou fericit, sanatate, numai bucurii si impliniri va doresc! La multi ani 2012!
Ica, multe felicitari!Sa va traiasca bebe Robert, sa fie sanataos, sa creasca mare voios!

Aerelian, nu ai cum sa previ! Eric e nascut in ziua cand faceam 35 de saptamani! m-am trezit la 3 dimineatza din somn ca fac pipi in pat, de fapt m-i se rupsese apa! stai linistita ca o sa fie bine!

Cristina, am pierdut pariul! Cum esti azi?
Bia, ne mutam cand se naste ultimul bulgaras!
Lexi, am ramas masca! sper ca ati ajuns cu bine acasa! imi pare rau! eu aici nu am decat cuvinte la superlativ pt tot personalul incepand cu femeia de servici!

Sara, Altesa, Cris!

O zi minunata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Stiu ca Lexi spunea ceva de nastere la clinica privata(deci oricum va plati!),insa in Ro poti merge cu cartea de identitate la spital cand nasti la spital public,nu privat, in cazul in care nu e declarat inca domiciliul de rezident in strainatate si cartea de identitate a fost predata la autoritati.
Cu cartea de identitate fiecare gravida beneficiaza de nastere si spitalizare gratuita in regim de urgenta, pentru 72h,fara prea multe intrebari si detalii cerute sau oferite.
In cazul lui Lexi, ar fi problematic daca ar avea nevoie de asistenta medicala in Austria sau Ungaria, insa in Romania nu e cazul, pentru urgente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetele, ma emotionati ,sincer...dar declar deschis sezonul pt. petitul fetei,ileana, ligia ,ca vrem baietel inalt ca si noi

lexi,nu stiu ce s-a intmplat de vii catre casa sa nasti(tre sa mai citesc din urma...) dar fa ce crezi ca e mai bine pt. voi

deci sa mai stau putin cu majoretele pt. cristina, altesa, sara??...se mai baga cineva?!

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cam liniste....hmmmmmmmmmmmmmm

CristinaGoji!!!

ALTESA

sara_

dar Cristinutza.....singur e la spital pana acum!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Salve!

Mihaela despre cafea eu am trait niste experiente foarte diferite. In sarcina cu Leyre nu am baut deloc cafea...nici nu mai eram obisnuita si ca la prima sarcina...nu ma vopseam nu beam cafea..etc...iar toata sarcina care a fost una fara probleme din punct de vedere medical insa am avut dureri de cap groaznice si o constipatie pe care o tratatm in permanenta cu supozitoare...erau nelipsite din geanta.
Sarcina asta stiam la ce sa ma astept si de la inceput mi-am intrebat dr ce sa fac daca ma doare capul...deja prevedeam ca o sa fie la fel...si el mi-a zis : "o cafea" si in cel mai rau caz un paracetamol normal. Am baut de la inceput cate o ceasca de cafea cu lapte aproape zilnic si nu am mai avut nici macar 1 durere de cap, de constipatie nu mai vorbesc. Am o digestie perfecta asa cum nu am avut niciodata.
Asa ca depinde...eu intotdeauna am avut tensiunea micuta si cafeaua ma ajuta total. Vezi si tu cum te simti...dar ca sfat nu te lua dupa soacra sau mai stiu eu cine...important e sa te simti si tu bine... bb e bine ca se misca...ce ai vrea sa doarma non stop?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 33 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput