Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Alice, am vazut ca ai nascut la Regina Maria (banuiesc ca cea din Baneasa). Poti sa-mi povestesti un pic cum a fost? Acolo o sa nasc si eu (natural sper, nu cezariana). Ai mai avut nevoie de ceva de acasa sau ti-au dat ei tot ce trebuie, cat de curand dupa nastere ti l-au dat pe Radu?

Ai adus hainute pentru Radu sau se ocupa ei de tot? Exista ceva la care ar trebui sa fiu atenta?

Multumesc in avans pentru lamuriri :)

Eu m-am dus acolo cu dosarul cu analize, buletinul, trimitere de la doc de familie si adeverinta de salariat. Un strugurel de buze si incarcatorul de la tel
In camera ai tot ce iti trebuie (prosoape, sapunuri,gel de dus, periuta si pasta de dinti, tampoane, camasi de noapte)
Pt copil la fel au ei de toate, nu ai nevoie decat pt ziua cand pleci acasa hainutele cu care sa il scoti din spital. Cand iti aduce copilul in rezerva, sa le ceri sa iti aduca si pampers, servetele (sa nu uite asistentele). Atunci iti vor aduce crema de fund, gel de dus, ulei de corp, baneocin si comprese cu alcool pt buric, pampers tot ce trebuie. Iti si arata cum sa il schimbi, speli..

Mie mi l-au adus cam la jumatate de ora dupa ce am iesit din operatie. L-au lasat cam 10 min si l-au mai adus iar peste alte 2-3 ore. La nastere naturala nu stiu cum e dar banuiesc ca ti-l aduce mai repede.
Oricum, daca ai nevoie de ceva suni asistenta si iti aduce. Sunt super amabile si prompte.
In hol, la fiecare etaj gasesti ceai pt lactatie, profita de el si bea pe mine m-a ajutat.

Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Marysa Am sa intreb si eu medicul data viitoare, dar pe acelasi principiu ca si tine (constipatia) as prefera sa imi pot bea cafeaua in continuare. Tot vroiam sa te intreb daca numele Leyre are vreo istorie in cazul vostru, ce v-a determinat sa-l alegeti, ce inseamna, etc. Imi place tare, tare mult si ma gandesc ce frumos ar suna impreuna cu IRIS.

Am scos si eu echipa pt fetele care se pregatesc! Dumnezeu sa va dea nasteri usoare!

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

La multi ani in noul an!!!sa aveti nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi si frumosi!
- Ica..felicitari pt bebe...sa dea Domnu sa fie bine, sa ia in greutate cat trebe...
- cred ca azi-maine cel tarziu o sa mai avem un bulgaras
- scot si eu pufoasele pentru fete

pentru Cristina, Altesa si Sara

37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mihaela noua ne-a placut pur si simplu...eram in vacanta in Spania iar cumnata care e de origine spaniola ne spunea nume...asta ne-a placut si l-am ales. El este folosit in Tara Bascilor mai mult si provine dintr-o regiune care se numeste Navarra unde exista si o manastire cu numele Santiago de Leyre. Acum 3 ani nu era asa folosit insa acum in dec cand au venit rudele din Madrid mi-au zis ca au 2 vecine mici pe care le cheama Leyre...se pare ca vinee la moda.Ca si traducere unde am mai cautat am gasil Leyre = Fecioara Maria...mai exista si in Marea Britanie un orasel si un rau cu numele asta. Oricum oricui spune cum o cheama Leyre toata lumea se mira si spune ca e melodios..
PS uite un link http://es.wikipedia.org/wiki/Monasterio_de_Leyre

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 34 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

altesa, cred ca voi sta in salon cu 2 paturi la et 2, la cezariene
aerlilian, linisteste-te, nu-ti mai face griji, nu poti decat sa stai cuminte cum a spus dr, sa urmezi tratamentul si sa te bucuri de zilele ramase in formula 2 in 1.

multumim pt motate, cred ca iau nr de tel al alinei si trimit mesaj maine cand pot

cu baietel mare si 39+ cu zburdalnica
AMR 1 zi

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cucu-bau! Nenascuta De-acum inainte cred ca o sa ma rog sa nasc si eu odata. Am dormit neintoarsa noaptea trecuta. Ma rog, greu a fost pana am adormit, dar dupa aia n-am mai avut treaba. Azi am bagat o curatenie de zile mari, cum n-am facut de cand am inceput sa ma pazesc sa nu nasc. Acum pot muta si munti. Diseara am program de dragalit barbat neglijat. Maine merg la control.

Ramonella - ce surpriza! Multumesc ca te-ai gandit la noi!

Beatrix - cum sunteti? Noi bine, dupa cum vezi.

Sara - maine e marea intalnire!!! Cred ca ai niste emotii...

Bia - asa cum zicea si Beatrix, pana nu se naste ultimul bulgaras,nu ne mutam de-aici. Si de-o veni primavara mai repede cu mult soare, facem noi umbra pentru bulgarasi si-i asteptam pe toti.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Alice, te rog frumos da-mi si mie niste detalii despre cezariana la Regina Maria, o sa nasc acolo in 10-15 zile, depinde de bebe.
Sunt putin speriata, e prima operatie din viata mea, cum a fost, ai simtit vreo durere in timpul sau dupa operatie, cat dureaza, cum se poarta personalul, e ceva care ar trebui sa stiu ? doare cumva intepatura aia de la anestezie ? Sonda aia pentru pipi o pune inainte sau dupa ce face anestezia ? La cat timp te-ai dus in rezerva si te-ai ridicat din pat ? Doare dupa ? Merci mult si sa iti traiasca bebelusul si sa fie sanatos
A, inca o chestie, mi-a zis-o tipa care imi face pedichiura, cica nu e bine sa ai unghiile date cu lac sau oja la cezariana ( aznestezie) pentru ca unghiile ( culoarea lor ) sunt un reper pentru medici in cazul unei reactii a organismului, stiti ceva de chestia asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Marysa Am sa intreb si eu medicul data viitoare, dar pe acelasi principiu ca si tine (constipatia) as prefera sa imi pot bea cafeaua in continuare. Tot vroiam sa te intreb daca numele Leyre are vreo istorie in cazul vostru, ce v-a determinat sa-l alegeti, ce inseamna, etc. Imi place tare, tare mult si ma gandesc ce frumos ar suna impreuna cu IRIS.

Am scos si eu echipa pt fetele care se pregatesc! Dumnezeu sa va dea nasteri usoare!

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mihaela asta e culmea!! Si noi avem pe lista Leyre, eu l-am auzit in parcul unde iesim la joaca. Cred totusi ca nu ne vom opri la el pt ca sotul nu se arata asa incantat.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

si eu tot pe aici ,tot nenascuta.

Cristina asta am facut si eu azi curat si ordine peste tot si maine pana plec la control mai retusez ce s-o mai strica in seara asta .

Sunt un pica supi ca doctorila mi-a zis sa nu imi iau si bagajul maine ca oricum nu ma interneaza pana nu fac 40 de sapt dar eu imi iau si bagajul ,fac o baie fierbinte(si-asa nu am mai facut de mult),si poate pana maine ma gaseste dilatata mai mult decat trebe si ma opreste acolodaca se mai apuca si sotul de inducere era ideal dar cica el nu se baga .

Ma gandesc ca din moment ce am pierdut si dopul s-a mai scurtat/dilatat/sters din col dar nu se rup membranele ca sunt prea rezistente de la clexane si daca e asa va trebuii sa mi le rupa doctorila.

Sara si eu tot acolo voi sta deci daca e sa fie chiar ne vedem la salon ,daca nasti pana la 12 si pot vin sa te vizitez daca nu te deranjeaza

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Dragele mele,

Va doresc un An Nou Fericit! alaturi de micutii vostri si de toti cei dragi

Mamicilor, felicitari! Bebelusilor, bine ati venit pe lume!
Va doresc tot binele din lume pentru voi si bebelusii vostri. Ceea ce am citit in ultimele zile m-a emotionat pana la lacrimi. Cred ca sunteti toate atat de fericite.......

Mamici si viitoare mamici, mi-a fost dor de voi... tare, tare!

Noi suntem bine, la 30 s aveam 1700 gr si totul era bine. Acum avem 33 s, ma simt bine, dar greoaie rau si de doua zile... a inceput sa imi curga ceva din sani.... este de bine? nu am citit la nici una dintre voi sa se fi intamplat asta.

My Lady, bulinutza, sanatate multa! Aerlilian, cati, matza, curaj in continuare!

Va imbratisez pe toate cu mult drag!

30+

Mergi la inceput