Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara din nou tot noi poop fetele gospodine la scris si am revenit si eu cu cateva poze ca de doar tre sa prezentam burticahttps://picasaweb.google.com/100859748719447545167/DulapiorulMarieiImpreunaCuMamiLa37deSaptaSi5zile sper sa functioneze

+37 de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gianina Am vazut pozele cu burtica impresionanta si cu hainutele foarte frumos aranjate!

Sara Ce frumoasa esti!! Si baiatul tau mi se pare ca seamana perfect cu tine!! Si asa frumos ai aranjat hainutele si accesoriile bebelunei.

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ica, felicitari!! Ma bucur ca esti bine, ca sunteti de fapt. Te vad linistita si bucuroasa, asta e bine.

Eu v-am citit cat am stat cu Radu la san, acum doarme la mine in brate. Cu productia de lape stau bine, avand in vedere cat e de fomist beau ceai si apa multa. E atat de gras laptele ca miroase a unt :))
Nu prea am citit din urma.
Va pup

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Beatrix locuieste in Belgia si acolo a si nascut, iar Toni in Bucuresti din cate stiu eu, dar nu stiu la ce spital.

Citat:
citat din mesajul lui amy25

La ce spitale au nascut Beatrix si Tonirro?

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
26+ Victor Gabriel

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Alice, am vazut ca ai nascut la Regina Maria (banuiesc ca cea din Baneasa). Poti sa-mi povestesti un pic cum a fost? Acolo o sa nasc si eu (natural sper, nu cezariana). Ai mai avut nevoie de ceva de acasa sau ti-au dat ei tot ce trebuie, cat de curand dupa nastere ti l-au dat pe Radu?

Ai adus hainute pentru Radu sau se ocupa ei de tot? Exista ceva la care ar trebui sa fiu atenta?

Multumesc in avans pentru lamuriri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Altesa, ti-am spus ca vom fi colege de salon, ne vedem pe 3 Doamne-ajuta. Eu la 7 30 ma internez, tu cand ajungi la control?

Alina, multumesc pt aprecieri. Imi place ff mult numele ales de voi, era frumos si Robert dar Filip e muuult mai frumos

Ica, nu ai bebelusul cu tine in salon? la ce spital esti? Vine si lapticul daca il pui pe puisor des la san sa suga. Suptul e cel mai bun stimulent al lactatiei

cu baietel mare si 39+ cu zburdalnica
AMR 1 zi

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sara, daca Alinutza a zis ca esti frumoasa, sa-ti intre in cap ca asa este!Evident, nici ea nu e mai prejos!
Iaura, arata splendid copila, e intr-adevar o mica printesa...cat e tati de fericit , abia astept sa-l vad si pe al meu asa.
Alice, ma bucur din suflet ca ai laptic!Ce ceai bei, mamico? Mara cum accepta sa te vada cu Radu in brate tot timpul?
Alina, Filip suna foarte bine, are tarie si personalitate!Filip si Sara...bestial!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata!

Eu sunt matinala azi, si putin inconstienta ne-am trezit devreme, am trimis fetita in tabara de schi pana duminica, si cum copiii sub 10 ani nu sunt aceeptati neinsotiti (oricum singura n-ar fi mers ea) sotul meu a plecat cu ea. Drept urmare am ramas singura cuc. Cand am citit despre nasterea Icai m-am panicat putin, daca mi se intampla asa ceva sunt cam pe cont propriu... insa tot ce imi lipseste din bagaj sunt pampersii, in rest am totul la indemana inclusiv experienta unei nasteri naturale fara pic de anestezie
Am petrecut un Revelion mult mai reusit decat Craciunul, de data asta cu prietenii. Si spre mirarea mea desi am mancat de toate, inclusiv dulce, si am baut sampanie pt copii si putin vin de casa, nu am avut nici un fel de stari de greata sau arsuri. Foarte ciudat, oricum... nu am mancat mult cantitativ, dar au fost multe feluri si mancare nu foarte sanatoasa ca deh, asa e de Revelion la romani si stiu ei de ce, se intampla sa iti mai pice si bine

Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!!!

Ma bucur ca va place numele bebelunului!

Eu am avut o noapte alba, a latrat cainele vecinilor toata noaptea, Sara s-a tot trezit visand urat, si tot asa...
Acum ne pregatim sa mergem putin la plimbare.
Aseara, cat stateam pe canapea sa ma uit la tv am avut cateva contractii (usor dureroase) dar destul de regulate... Dar m-am intins in pat si mi-au trecut.

Sara, Altesa, Cristina si cine mai doreste:

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adc, Alina, eu am recunoscut ca nasterea de care a avut parte Ica m-a speriat putin iar acum mi se pare ca orice simt prin burtica este in neregula. Faptul ca ea a nascut cu bine si copilul e ok nu ma linisteste deloc.Oare chiar nu s-a putut prevedea situatia asta? Habar nu am daca e ok sa-mi fuga gandul la medicul ei, dar ma tot intreb: oare chiar nu au fost semne ca bebe se grabeste? Poate lipsa de experienta in materie ma face sa gandesc asa, dar, Alina, noi am cunoscut-o pe Ica, ne-am vazut...avea o burtica mare si frumoasa, ea arata foarte bine, mereu a spus ca se simte ok. Chiar mi-as fi dorit ca si copilul ei sa mai stea...sa fie mai mare...asa cum imi doresc si pentru ai nostri...

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput