Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
histamina spune:
racusor, multa sanatate strumfului!
terminat pogacele cu jumari, cu unt,ma apuc de friptura.
vreau sa dorm!
sa fiti iubite!
crissy77 spune:
Vine anul nou peste noi si nu apuc sa fac urarea
Sa dea DD la anul sa ne fie cel putin la fel de bine ca anul asta, sa ne regasim sanatosi si inconjurati de dragoste si veselie. La multi ani, dragele mele!
bumblebee, cu toata rusinea iti preiau si eu zicerea, ca mult adevar ascunde si la fel simt si eu.
Citat: |
Va imbratisez cu drag, va sarut dulce, va multumesc pt tot ce sunteti fiecare in parte, dar si pt ce suntem impreuna! |
bamboletta spune:
La multi ani mamici si delfinasi...va doresc un an nou mai bun...multa sanatate,fericire si multi bani !!!
Bumblebee-te imbratisez strans strans
Sarbatori Fericite !!!
crispro spune:
Mamici dragi, va urez si eu sa aveti un an mai bun, cu mai multe bucurii si impliniri, cu mai multa putere si sanatate! La multi ani!
Va pup cu drag pe fiecare! Eu am avut un an minunat alaturi de voi, va multumesc pentru sfaturi, pentru incurajari, pentru ascultare! Sunteti cele mai tari, cele mai grozave! Sa aveti un an asa cum va doriti!
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
La Multi Ani dragele mele!!!!!! Va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos, pentru voi si familiile voastre. Si fie ca delfinariul nostru sa aiba multi multi ani minunati inainte.
Va multumesc ca sunteti aici mereu cand am nevoie
Ca intotdeauna, Bumblee, Crispo, m-ati uns la suflet cu vorbele voastre.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Racusor, sanatate lui Andrei
Eladeea, si voua, citisem pe FB ca sunteti cu febra, dar nu mai stiu cum a evoluat. Sper sa nu va strice Revelionul
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Mai un pic si schimbam anul
Haideti, fete, sus paharul!
Sanatate, fericire
Si cat mai multa iubire,
Delfinasii santosi,
La multi ani, cat mai voiosi!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
La multi ani mamici dragi! Va urez tot binele din lume, multa sanatate si fericire!!
Raduc doarme, Mara a rezistat pana pe la 12 fara 20, Marius a bolit toata ziua si acum are febra 38,8... Eu sunt doar obosita :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)