Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
ludmila_p85 spune:
La Multi Ani tuturor!!!
Un An Nou cit mai fericit si plin de impliniri!!! Dumnezeu sa va ocroteasca de tot raul !!
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Buna dimi! la mine inca e rau cu greturile si cand zic rau e rau de tot, ca eu nu pot sa , scuzati, vomit, si ma ia de dimineata un rau de ma dispera.dupa ce mananc e mai rau, tre sa stau intinsa vreo juma de ora , la amiaza e mai binisor sa zic, dar tre sa dorm odata cu fimiu, ca altfel ma ia o sfarseala.iar seara e cel mai rau, greata fioroasa insotita de frisoane..acum ce sa zic, sper sa inceapa sa fie mai bine, luni fac 7sapt...m-am umflat in burta de zici ca-s in 4 luni, sunt balonata mereu..tre ele toate, doar sa ma vad cu minunea in brate :) Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+ |
Ehe....eu marti fac 7 saptamani....Dar de ce la mine a iesit DPN-ul 22.08.2012?????
La mine abea acum au inceput usoare stari de greata dar..nimic deranjant....
Iuliana mami fericita de minune Tudor
6+
baby78 spune:
La multi ani! Va doresc ca anul 2012 sa va aduca multa sanatate, impliniri si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
6+
coteasca spune:
la multi ani! sa aveti un an nou plin cu sanatate, bucurii, realizari, si tot ce va doriti voi!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
ilinca79 spune:
La multi ani, mamici dragi! Sa va de Dumnezeu multa sanatate, pace si iubire in familiile voastre!
Alice mortala Mara cu "gata bebe"
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
adrianaBuc spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI! SA AVETI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI! Pentru burticile mici, sa aiba sarcina usoara si nastere si mai usoara! Pentru cele care aspira la statului de burtik, sa dea Domnu' sa se implineasca la anu'! Iar pentru restul de mamici, le doresc sa le mearga de 1000 ori mai bine decat le-a mers vreodata!
Va
Ne auzim la anu'!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
eladea2005 spune:
intru repede, ca nu mai apuc azi:
DRAGELE MELE, VA DORESC SA AVETI UN AN MIRIFIC, PLIN DE BUCURII, IMPLINIRI SI OPTIMISM, MULTA SANATATE PENTRU VOI SI DELFINASII VOSTRI DRAGI, SI SA VA DEA DOMNUL TOT CE VA DORITI! SA NE AUZIM SANATOASE IN NOUL AN, MAI PLINE DE VIATA, MAI OPTIMISTE, MAI LINISTITE SI ODIHNITE...VA PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP!!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
am fost la dr azi, desi azi noapte a dormi bine, l-am scos jumate de ora afara si s-a lasat cu tuse, de nu a putut manca, dormi
are bronsita, ne-a dat tratament, pe care apoi l-am modificat putin la sfatul pediatrei. nu are nimic la plamani, dar trebuie monitorizat, ca bronsita da usor in pneumonie.
acum doarme, a tusit putin,apoi s-a linistit. cand se trezeste sa incepem tratamentul. sirop de tuse nu pot sa ii mai dau, ca face diaree de la el...
asa ca la noapte...ramanem cu el si cu bunicii. nu ne putem risca sa faca crize de plans, ca apoi tuseste iar...asta e, la anul poate.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
si sa nu uit sa va urez dragelor
LA MULTI ANI!! UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII, LINISTE SUFLETEASCA SI DRAGOSTE MULTA!! SA AVETI PARTE DE IMPLINIRI, SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRI, DE FAMILIILE VOASTRE SI TOTI SA FIM MAI BUNI!! VA PUP CU MARE DRAG!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
michelle1981 spune:
La multi ani cu multe impliniri, sanatate, noroc si realizari!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)