Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!!
bine ne-am gasit in noul an!!!

noi suntem matinale si in prima zi din an chiar daca aseara pe la 23:30 am trezit-o sa mergem in centru la artificii si a stat treaza o ora si jumate , tot devreme sa trezit. dae nu e bai....bine ca nu sa trezit peste noapte si am reusit sa ma odihnesc.

Andra a fost cu ochii timp de jumatate de ora numa dupa artificii, nu stiu daca o incantau, daca nu, ca avea niste ochi cat cepele si nu spunea nimic, doar capul si-l misca ca un girofar sa le vada mai pe toate
Am stat in masina cu ea ca ploua si nici nu se auzea asa tare zgomotul inauntru, iar la 00:00 ne-am pupacit toti 3

cand am ajuns acasa nu mai putea draga de ea de somn , abia mai mergea prin casa si cerea la nani na , a adormit in 5 min
asa am stat si noi linistiti la masa!

ieri am bucatarit toata ziua si doar am zis ca nu fac nimic dar de plictiseala si nici macar nu sa prea mancat. eu am reusit sa infulec niste somon afumat si atat....dar am facut si friptura care a ramas intacta crochete, drob , salata boeuf si oua umplute,iar ca dulce eclere
avem noi timp si de mancare....

astazi sarbatoriti si pe Sf Vasile asa ca urez

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE VASILE !!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La multi ani, fete dragi! Bine v-am gasit in noul an!

Vlad a dormit ca niciodata!!! 11 ore neintors, far nici un scancet, fara nici o trezire!!! A dormit legat 11 ore!!! e o premiera! Ma bucur ca a inceput asa anul, si tare mi-ar place sa fie cat mai dese noptile astea

Aseara am stat cu familia la tv, la masa, pe la 2 ne-am culcat... is obosita, ca la 8 s-a trezit Vlad.

Mycya, tot vroiam sa te intreb: tu reusesti sa faci mancare cat timp e Andra treaza??? Adica, ea sta si se joaca cumintica, singura??? Ca Vlad nu ma lasa sa fac nimic cat e treaz...

La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua numelui!

Si la multi ani tuturor!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

am facut si cateva poze ieri, aici

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La Multi Ani sanatosi si plini de impliniri!

Cristina, ce bine arati, ai o silueta
Mie mi se pare ca Vlad seamna bine cu varul lui. Oricum e tare bine ca sunt apropiati de varsta si locuiti impreuna. Pot avea o relatie foarte frumoasa, benefica pentru amandoi.
Am remarcat in ultima poza ce cadou super a primit . Ana a primit un catelus din aceeasi serie, are o casuta. Doamne ce m-am speriat cand am simtit ca trece cineva peste piciorul meu, ca nu-l vazusem in actiune prin casa. Ei si aseara a primit Iulia un hamster roz din aceeasi serie. Asa ca azi avem curse prin casa Doar nu putem avea o zi linistita.
Mycya dar ce mai bucataresti. La noi s-au terminat mare parte din bucate. S-au dus chiftelele si grisinele cu masline (mersi Ooana de pont), s-au dus foetajele cu gem, cheesecake cu zmeura e pe final. Mai avem salata bouef si sarmale in foi de vita si iar trebuie sa ne apucam de facut mancare.
Alice, multa sanatate sotului!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

Rebeca nu s-a trezit aseara la artificii . Imi era tare frica ca o vor trezi si o sa ne faca noapte un cosmar. Prin urmare la 1 eram si noi in pat sa vedem un film si eu am adormit

Pupici

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani!!!

Eu m-am culcat la 5 jumatate si m-am trezit la 8 jumatate, sunt cam chiauna...

Sasha a dormit neintors, nu l-a deranjat deloc trecerea in noul an

Acum e plecat cu sorcova :)

Mergi la inceput

Otilia, merci! Am slabit mult, dar burta tot am. Adica, burta aveam si la 50 kile, ca asa am constitutia. Nu am avut veci talie de viespe, tip clepsidra. Dr ascund burtica cum pot. Decat sa ma apuc de abdomene...

Animalutele alea is foarte faine, vad ca plac tuturor copiilor, de orice varsta.

Cu nepotelul- vlad tot fuge dupa el, s-ar juca cu el. Abia acum a inceput si nepotul sa il vada pe vlad ca un tovaras de joaca, ii da papa, fuge sa il ridice cum cade. Dar inca jucariile is toate ale lui. asa e varsta.

Noi asteptam azi ceva musafiri, nasii si o pereche de finuti. Vasi al meu e liber pana miercuri, ce bine e!!! Si vlad e asa incantat ca suntem amandoi cu el!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Mycya, tot vroiam sa te intreb: tu reusesti sa faci mancare cat timp e Andra treaza??? Adica, ea sta si se joaca cumintica, singura??? Ca Vlad nu ma lasa sa fac nimic cat e treaz...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Crispro nu sta ea chiar linistita dar pot face treaba ...
eu o las sa exploreze prin bucatarie ( am pus tot ce nu are voie sa ia pe sus si nu poate ajunge la ele )
imi ia ba cosul de ceapa si cartofi din dulap si il imprastie prin bucatarie si asa isi face de treaba, se urca pe scaune si trage ce mai gaseste pe mese , ori mai gaseste cate ceva interesant si se joaca vreo 20 de min cu el, ii fac sa manance mancare gen paste ca sa o las singura sa se serveasca si asta dureaza cate 30 de min....
mai cere si in brate dar ii dau cate un castron cu 2 linguri de lemn si isi mai face de treaba. incerc mereu sa ii gasesc ceva de facut si ii dau lucruri care nu i le ca sa ii atrag atentia.
inainte mereu facea galagie dar am incercat sa nu o bag in seama cand incepea sa se maraie si pe parcurs sa obisnuit sa mai stea si singurica.

Mergi la inceput

Crispro la cat mai multe nopti la fel, sa dea DD sa inceapa Vladut sa doarma cat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Am vazut si eu pozele Crispro, ce faina esti mami

Alice, sanatate sotului! Sa te odihnesti si tu

Mergi la inceput