Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
Corina si eu inainte ma suparam din orice dar am realizat ca toate certurile astea banale duc la racirea relatiei. chiar daca el a gresit, trec cu vederea de comportamentul lui si cand il vezi intr-o stare mai buna poarta o discutie cu el in care ii explici cam ce anume astepti tu de la el si asculta si tu ce vrea el. sper sa va impacati repede si sa treceti in noul an fericiti.
coteasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Corina si eu inainte ma suparam din orice dar am realizat ca toate certurile astea banale duc la racirea relatiei. chiar daca el a gresit, trec cu vederea de comportamentul lui si cand il vezi intr-o stare mai buna poarta o discutie cu el in care ii explici cam ce anume astepti tu de la el si asculta si tu ce vrea el. sper sa va impacati repede si sa treceti in noul an fericiti. |
da, dar de fiecare data cand se intampla asa eu eram cea care deschidea subiectul si ii explicam ce si cum, ai dreptate ca duce la racirea relatiei, dar eu chiar nu mai vreau sa fiu prima care deschide sub! probabil ca el asta asteapta si zice ca daca sunt sup o sa-mi treaca la un mom dat, dar fara sa intrebe ce si cum...
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
crispro spune:
La multi ani, Otilia!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, sa ai parte de tot ce iti doresti! Esti o super mama, te admir foarte mult!!!
Salut, fetele! Va citesc dar nu apuc sa va scriu, mai ales ca v doarme putin ziua, uneori 40 min, alteori 1 ora si 20 min ( maxim). In timpul ala mananc, trag o tigara, mai strang din casa, mai pun o tura de haine si gata...
Corina, eu zic ca nu ai gresit. Dar mai zic ca nu are rost nici sa stati suparati atata timp, pe un motiv minor... Intreaba/l si pe el cat mai vrea sa tina " cearta" si spune-i ca nu ti se pare ok sa stati asa, poate isi reaminteste ca nu are de ce sa fie bosumflat. Si iara cred ca ar trebui sa asculte sfaturile tale legate de Tudor, ca e clar ca stii mai bine. Daca vrea sa faca altfel, nu-i bai, dar sa suporte consecintele, adica sa spele canapeaua fara sa stea bosumflat :)
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
Cum adica e treaba ta sa il schimbi? Pai ce? Ai semnat vreo fisa a postului? Of, barbatii astia! pe mine nu ma lua in seama ca la mine vorbesc hormonii de gravida
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
crispro spune:
Alice, esti o super mami!!! Asa imi place cat esti de optimista, si te stii bucura de cei dragi, de momentele placute, fara sa bagi in seama unele greutati sau inconveniente. Bravo, mami! Astept si eu poza de grup!
Sa-l ajutam pe Alex
coteasca spune:
ce-i drept, el are grija de tudor, il schimba, plimba, etc, dar in seara aia cred ca ne era lene la amandoi sa-l schimbam si atunci eu am venit cu ideea sa-l schimbe el, si probabil ca ofticat cum era i-a sarit tandara pe mine, ca eu stau si rad in loc sa-l schimb pe tudor si de aici bosumflarea..."of barbatii astia"
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
bumblebee spune:
Paula, eu sunt ok, imi tot vine sa le fac pe toate, sa-i dau un sut in fund sotului, ca sa-l las cu ale lui si eu sa reiau programelul nostru. Puiul meu a fost scos o singura data saptamana asta afara, sotul nu a avut timp, soacra e si ea virusata, plus ca pe ea o scoti greu din casa, eu n-am cum sa-l scot, ca mititelul unu doi se da cu fundu de pamant, vrea in brate.
Operatia e bine, zic eu, buricul putin strangulat, dar in scurt timp nu se va mai vedea nimic .
Ce fain ca iesiti in formatia asta.
Noi vom fi in 3 de revelion, sper sa nu adorm inainte de 12 .
Crissy, draga mea, pai eu nu prea cunosc copii care sa fie atenti cand vrea parintele. Al meu are perioade si perioade, acum nu mai vrea sa arate mai nimic, intr-o seara arata si spunea 'ocu', a facut asta si a doua seara, dupa care iar liniste.
Nu prea reusesc nici eu sa-i atrag atentia, adica daca n-are chef, n-are chef si pace, pot sa fac eu ca toate animalele, sa ma supar, sa rad, tot una-i.
Eu cunosc multe mame, care de care mai iubitoare si daruite, dar nu am vazut la niciuna un interes sa invete ceva anume copilul, adica invata animalele, sunetele facute de ele, parti anatomice ale corpului, dar nu insista pe ceva anume. Asadar, cred ca multi dintre copiii de varsta delfinasilor nu ar trece testele alea, unii pentru ca nu sunt interesati de ele, altii din simplul motiv ca parintii nu incearca sa ii invete acele lucruri.
Eu recunosc, nu cred ca il invat suficiente lucruri, nici nu cred ca il stimulez corespunzator, de 3 saptamani de cand m-am operat va dati seama, cu atat mai putin..
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
baby78 spune:
La multi ani, mamica frumoasa, Otilia!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia te frumoasa!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
6+
Victo spune:
hello
no..mi s-a trezit mihaita. ii ies 2 masele si e sacait si doarme f putin ziua :(
aa..si nici nu prea mananca.
eu efectiv am avut insomnie asta noapte. n-am putut adormi. asa ceva de mult n-am mai patit.
ooof si ziceam ca ma pun si eu un pic in pat, ca doar ce s-a culcat si Stefan...
corina, si eu mai faceam mai de mult bosumflari din astea. dar nu duc la nimic bun.tot ce trebuie sa faceti e sa vorbiti si sa va clarificati problemele.
din februarie imi pleaca soacra, asa ca trebuie sa gasesc o solutie pt Mihai, adica bona/cresa, caci eu nu imi permit sa ma intorc in CIC.
de Rev si noi mergem un pic la un rest, dar nu vom sta exagerat de mult, ca il luam si pe Stefan cu noi.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
histamina, pe dc nu cred ca se pot atasa fisiere. Arhiveaza fisierele si trimite un mail pe adresa mea, mai departe ma ocup eu, ms