Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

communication, fine motor, gross motor, personal social and problem solving(asta ma intereseaza cel mai mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

crissy,cum ajung acasa le caut, pt ca de la job, nu ma lasa din server.
apoi, ti le dau tie si le pui tu link,ca io-s neanderthaliana,sa le acceseze si fetele.
sunt f utile pt a vedea cum sta strumful.

da,sunt in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Eladea parca tu ai dat la copii allium cepa? si daca da, de care i-ai dat si cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani, Otilia!

[ pt ca nu a potrivit piesele de puzzle, nu a aratat 3 parti ale corpului pe papusa si nu vorbeste. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Bea... Nu o pot atrage in activitati, trebuie sa bat cu palma in masa ca sa ii pot atrage atentia, ia obiectul in mana si apoi se uita/fuge in alta parte cand ar trebui sa se uite la mine, la gura mea, sa ma urmareasca ce fac ca pe urma sa imite. Simt ca sunt depasita, stiu ca batutul in masa nu e solutia si procedez gresit, dar am epuizat toate celelalte metode la care m-au dus capul. Voi cum procedati cu ai vostri?
De cand ne-am intors de la controale nu am mai prea avut progrese. Stie in plus unde e Mos Craciun (un magnet de pe frigider), stie care e bradul si globul. Si care e caloriferul si cum frige el

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy , Andra nu imi arata decat unde e nasul cand o intreb, si mai scoate limba cand ii spun de ea. atat....
cand ia o jucarie ori orice altceva fuge cu ea in mana, se ascunde, nu asculta ea la mine ce am de zis.

atunci cand e pe wc o invat mai multe ca sta locului altfel nu am nici o sansa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

http://www.brookespublishing.com/tools/asq/index.htm
dar cum atasez un doc pdf.help
Sample 16-month questionnaire - Brookes Publishing cautati pe net

am toate testele asq,dar cum le atasez??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Azi noapte a dormit Raul in sacul de dormit, dar cu mine in pat si a scancit ce cateva ori. Azi repetam, pana se obisnuieste.
Eu am fost sa-mi caut pantofi de revelion. Pana la urma mergem la restaurant, cu Oana si Ramona si inca multe , multe persoane. Sper sa ne distram!!!
Crissy, pai cand o descrii pe Bea,parca vb de Raul. Nu raspunde nici el cand il strig, decat daca ridic vocea tare. Ma ignora efectiv si stiu ca intelege ce ii zic, dar e incapatanat ca un magar. Si nu am ce-i face...Am rabdare. Daca ii spun ceva ce-i convine , se baga acoloin sufletul meu, daca ii spun ceva ce nu vrea, vb singura
Alina, Andreeacum sunt piticii?
Alina, tu cum esti mama cu operatia? Victor ce face?

, La multi ani Otilia!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si iubire!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata

LA MULTI ANI OTILIA!!!

Alice abia astept sa vad poze cu voi toti

Paula ce bine ca iesiti de revelion, te mai distinzi si tu putin dupa un astfel de Craciun. sa va distrati !!!

de dimineata m-am pus pe treaba, m-am trezit cu harnicia in brate
am terminat de bucatarit ca niciodata la ore dinastea ...i-am facut gazei o supa crema de conopida cu piept de pui si mie o salata de conopida, a iesit buna buna , astept sa mi se prajeasca painea sa mananc si apoi sa ma pun la un film cat doarme buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna ziua si de la noi!
crissteo, noi mergeam in moghioros cand era soare si frumos, acum cu frigul mai merge la piata...prin jurul blocului si uneori prin bucla cand am de platit tel!
adriana, stai la mijloc, poate reusim sa ne vdm o data toate...cine stie, dupa sarbatori mai vb, chiar mi-ar placea, sper sa nu nasti pana atunci!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

otilia , la multi ani! sa fii sanatoasa, sa ai un an nou plin de bucurii, sanatate si multe realizari alaturi de fetele tale frumoase si de familia ta! te pupam

Poze Tudor

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine m-a apucat asa o stare de naspa! Nu vb cu sotul de trei zile, parka vad ca ne prinde anul nou suparati! Ne-am certat dintr-o prostie si de orgoliosi ce suntem nu cedam nici unul!
Hai sa va povestesc, poate imi ziceti si mie ce sa fac!
Marti seara l-am pus insistent sa-l schimbe pe tudor ca facuse o placinta, si cu chiu cu vai l-a schimbat, dar l-a lasat dezbracat complet. Zice ca merge sa arunce scutecelul la baie in cos ca miroase tare urat si eu ii zic sa imbrace copilul sau sa-i puna alt scutecel ca o sa faca pipi unde apuca la care el imi zice ca nu face! In fine, ia scutecelul, merge la baie, il arunca, se spala pe maini si vine, timp in care tudor face pipi pe canapea. Pe mine m-a busit rasul ca doar ce-i zisesem, la care el foarte oparit imi zice ca din cauza mea a facut copilul pipi, ca eu trebuia sa-l schimb, ca e vina mea, ca stau si rad, apoi se apuca si spala canapeaua. M-am suparat si eu, adica de la o chestie banala, am ajuns sa nu vb!
Miercuri m-a sunat, dar nu i-am raspuns, vb strict ce tine de tudor si nimic mai mult, dar parka e aiurea…eu am zis ca nu fac nici o miscare si stau si ma gandeasc daca am gresit undeva, voi ce ziceti???

Poze Tudor

Mergi la inceput