Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
crissy77 spune:
La multi ani, Otilia!
histamina, din ce explicatii ai dat cred ca noi am facut asa ceva cand am fost la Iasi la kinetoterapeut. Si desi ne-au laudat dr. pentru progresele pe partea auditiva, ne-a trecut din grupa de risc usor in cea de risc mediu pt ca nu a potrivit piesele de puzzle, nu a aratat 3 parti ale corpului pe papusa si nu vorbeste. Voi unde ati fost? Ce l-au pus sa faca? Ai ceva documentatie? Am trimis mai demult un mail pe grupul delfinasilor cu ce ar trebui sa faca un copil la 16-20 de luni (testele noastre se numesc BINS).
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Bea... Nu o pot atrage in activitati, trebuie sa bat cu palma in masa ca sa ii pot atrage atentia, ia obiectul in mana si apoi se uita/fuge in alta parte cand ar trebui sa se uite la mine, la gura mea, sa ma urmareasca ce fac ca pe urma sa imite. Simt ca sunt depasita, stiu ca batutul in masa nu e solutia si procedez gresit, dar am epuizat toate celelalte metode la care m-au dus capul. Voi cum procedati cu ai vostri?
De cand ne-am intors de la controale nu am mai prea avut progrese. Stie in plus unde e Mos Craciun (un magnet de pe frigider), stie care e bradul si globul. Si care e caloriferul si cum frige el
ramonavlas spune:
La multi ani Otilia!
Paula, eu te sustin sa il duci pe Raul la cresa. Nu pot sa spun ca Raisa a fost vreodata bolnava ( in afara de ceva tuse si muci) insa cans am dat sfoara in tara ca duc copilul la cresa, multe mamici "mi-au sarit in cap", de ce o duc la cresa, imi permit bona, imi fac programul de lucru cum vreau eu (daca nu ma insel, si tu erai printre mamicile astea). Tu ne cunosti, vezi cat sunt de linistita, impacata, Raisei in place la cresa si nu mi s-a imbolnavit. Hai ca ii fcem colegi pe copii.
Eu am pus praji la cuptor, acum mananc si la 12 ma duc la eco si dublu test. Astazi facem 12 saptamani.
Dupa-masa ajung si socrii.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
Asa frige caloriferul
Caprita se cocoata peste tot, intr-o zi am gasit-o pe pervaz (de pe birou pe calorifer si de acolo pe pervaz), mi-a inghetat inima. Mos Craciun i-a adus un cub educativ si la ce credeti ca il foloseste? Exact, la cocotat
Alice_Elena spune:
Neata!
Paula, nu mi-au adus-o deloc pe mara, am zis sa nu o intarat mai tare. Nu stiu cum ar fi reusit sa o mai scoata din spital daca ma stia acolo
Dar azi ma externeaza ( in maxim doua ore) si vine toata gasca dupa mine. Inclusiv mara :) sa ne pozam in rezerva in care ne-am pozat si acum 1 an si 4 luni, ca m-au cazat in aceeasi camera.
Aseara ma cam tuflisem, eram obosita, mi-era dor de mara ( mi-a pus si soramea o poza pe fb cu manuta ei pe care scrie te pup mami), eram si singura (pe marius l-am trimis acasa la copil) si colac peste pupaza, la ultima perfuzie, mi s-a miscat branula si mi-a curs pe langa vena. Nu ma durea dar mi s-a umflat mana. Asistenta cand a vazut s-a speriat, s-a mirat ca nu ma doare. Mi-a scos branula, m-a uns cu creme, mi/a pus gheata.
In fine, m-am consolat cu gandu ca azi merg acasa si m-am culcat. Mai auzeam asistenta care intra sa imi verifice mana
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
histamina spune:
noi am fost la neurolog, la municipal.chestia cu puzzel si cu papausa mi se par cam prea .sincer.
uita-te la testele ASQ.
noi am facut la 10 luni si a iesit ff bine.nu am maia vut varsta corectata.
la 2,4 si 6 luni imi venea sa urlu ,sa plang.la 4 luni abia isi tinea capul singur.la 6 luni, nici vb sa stea in fundulet.
am facut acasa kineto, cu mine9dupa c emi s-a aratat).era un cosmar sa ies din casa,ca ma umpleam de toate bubele(nu reluasem tratamentul meu).
sebastian aseara, cand i-am spus ca ma duc sa fac pipi(nu stiam cum sa il dau jos din brate),s-a dat jos din brate,m-a luat de mana si m-a dus la baie!
acum, ar trebui sa ii mai fac un test.sa vad daca ma opresc cu terapia de recuperare.ca eu, ca nebunu
adrianaBuc spune:
Si eu as fi vrut sa o duc pe Rebe la cresa macar cateva ore pe zi. E disperata dupa copilasi si ii place tare sa se joace cu ei; daca nu ramaneam gravi as fi dus-o deja. Acum, mai astept pana in vara ca imi e teama de raceli grave pe langa bebe2.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
histamina spune:
alice, ce face strumful mic?
abia astept sa ne spui reactia marei.
fetele, am emotii.m-au apucat deja,in legatura cu botezul strumfitei.
mai e mai putin de o luna.
eu nu ma pricep sa cumpar chestii de astea, lucrusoare etc.ca si la primul finut,si acum cred ca uit iar sa ii cumpar cate ceva.
la primul nu gaseam capsele de la body,preotul vroia sa il bage in cristelnita si nasa, pas daca reusea sa dezbrace copilul,care copil urla cat il tineau plamanii.
crissteo spune:
Alice, hai ca mai e un pic si sunteti acasa, cu totii. Eu am emotii pentru tine, desi parca la tine ramane cineva permanent sa te ajute. Eu nu stiu cum s-au descurcat mamele cu 2 sau mai multi copii, noua nu ne-a fost usor desi am facut tot ce am stiut noi. Adica atunci cand am venit de la maternitate, tati a intrat cu albert in brate, nu eu, teo a primit cadou de la albert, teo ne-a facut si el surprize impreuna cu mamaie ne-a pictat ceva, i-a ales si el un cadou lui albert, dar apoi faptul ca dupa cateva zile am ramsa numai eu cu ei amandoi a fost urat tare pentru teo. Mai ales cand il alaptam pe albert sau il schimbam, deci orice era apropiere fizica de bebe era durere pentru teo. Apoi lucrurile s-au mai asezat, dar a durat cateva luni. Asa ca musai trebuie cineva sa stea cu mara cat tu alaptezi sau cu bebe cat stai tu cu mara.
O sa fie foarte frumos cu totii acasa, eu m-am simtit ca-n povesti cand am venit si am vazut ca am doi copii, teo il pupa pe albert si-l imbratisa - bine asta in prima zi, pana s-a dumirit ca-i cu albert. ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred. Foarte frumoasa zi a fost pentru mine.
Ti-a trecut mana? Vrem poze cu toata familia frumoasa. Ce frumos sa nasti in acelasi loc si la asa putin timp diferenta. Pupam, iti doresc sa te simti foarte bine.
crissy77 spune:
histamina, daca ai la indemana link-urile trimite si mie prin PM. Eu nu gasesc decat contra cost si in engleza, lazy me
Alice, nasol cu branula, eu am patit-o la Elise, nu mi-am putut folosi mana multe zile. Revedere placuta!