Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alina, uite,vezi, aici e pb mea. Poate gandesc eu gresit, dar nu pot sa-l tin departe de colectivitate pt a-l feri de boli. Da, nu mergem in colectivitate cand e bolnav, pt a nu da la altii virusi, dar niciodata nu m-am gandit sa-l tin departe de copii...Daca stiu ca cineva e bolnav, nu ne aruncam in gura lupului. Inainte de saptamana aia urata, 2 sapt zi, de zi am tot fost la centrele de joaca, desi tot timpul imi aduceam aminte de ce a scris Paula odata, ca Stefan mai mereu se alegea cu virusi pe acolo. Eu ma gandesc ca doar asa isi face imunitatea. Si ma gandesc f serios sa-l dau si eu la creasa din primavara pe Raul. Ca mi-e totuna de unde ia virusii...ca mai mereu a fost bolnav in toamna asta. Dar la anul ne pregatim cu imunostimulatoare, ca anul asta nici nu i-am dat nimic.
Acum sunt viteaza, ca mi-e sanatos copilul, dar sapt trecuta juram ca nu mai iese Raul din casa pana la vara

paula, si eu gandesc ca tine , cand a facut Isa bronsita in primavara a coincis (ziceam eu) cu primii doi dintisori. de fapt, pe fondul imunitatii scazute, a facut si brosnita aia urata de n-am scapat de ea mai bine de-o luna. a fost rau si greu, dar nici nu am sarit cu alte siropele ptr imunitate si nici nu am ferit-o de colectivitati. mama merge cu ea in parcuri, noi o luam cu noi in vizite... putem chiar noi sa-i aducem de undeva un virus care la noi sa fie doar putin suparator dar la ea sa aiba alta intensitate... Maria foarte foarte rar a racit, sper sa-i semene Isa . in primele lui de gradi da, a racit Maria, a facut si otita si conjunctivita si febra 40º, unele din cauza ca plangea dupa mine ore in sir (si Isa e mai mamoasa decat ea ). dar de pe la 4 ani nu-mi amintesc nici un episod deosebit, cel mult un nas infundat sau o tuse de o zi-doua. cam peste o luna insa, cand o sa mearga Isa la gradi, o sa va spun eu ce si cum...

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si cica la al doilea uitam de stres, boli etc...il ducem unde merge si ala mare

hihi, asa e! ii (le) ducem unde mergem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

voiam sa va mai zic de Raul, asa de frumos se juca cu taticul lui si apoi l-am vazut cumintel la mami lui in brate, a baut suculet cu paiul. are niste ochi frumosi, i se citeste voiosia si veselia in ochi

Matei statea cumintel in brate si este la fel de frumos ca in poze

de fapt, de la inceput le-am recunoscut pe fete din poze,mi se parea ca le stiu de o vesnicie

Raisa, pe ea am vazut-o mai putin, dar parea asa de vesela si fasneata,

niste copii frumosi si mamici frumoase. Oana din pacate nu mai era cand am plecat noi, dar trebuie sa ne revedem, musai

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

fetele trebuie sa va recomand ceva http://www.analiza-tranzactionala.go.ro/parenting.htm. eu pic de somn dar nu-mi vine sa ma culc, as tot citi. Ce rol avem noi in viata copiilor nostri!
mai citesc un pic si apoi la somn, sper sa avem cat mai putine maraieli.
noapte buna si sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alina, uite,vezi, aici e pb mea. Poate gandesc eu gresit, dar nu pot sa-l tin departe de colectivitate pt a-l feri de boli. Da, nu mergem in colectivitate cand e bolnav, pt a nu da la altii virusi, dar niciodata nu m-am gandit sa-l tin departe de copii...Daca stiu ca cineva e bolnav, nu ne aruncam in gura lupului. Inainte de saptamana aia urata, 2 sapt zi, de zi am tot fost la centrele de joaca, desi tot timpul imi aduceam aminte de ce a scris Paula odata, ca Stefan mai mereu se alegea cu virusi pe acolo. Eu ma gandesc ca doar asa isi face imunitatea. Si ma gandesc f serios sa-l dau si eu la creasa din primavara pe Raul. Ca mi-e totuna de unde ia virusii...ca mai mereu a fost bolnav in toamna asta. Dar la anul ne pregatim cu imunostimulatoare, ca anul asta nici nu i-am dat nimic.
Acum sunt viteaza, ca mi-e sanatos copilul, dar sapt trecuta juram ca nu mai iese Raul din casa pana la vara

paula, si eu gandesc ca tine , cand a facut Isa bronsita in primavara a coincis (ziceam eu) cu primii doi dintisori. de fapt, pe fondul imunitatii scazute, a facut si brosnita aia urata de n-am scapat de ea mai bine de-o luna. a fost rau si greu, dar nici nu am sarit cu alte siropele ptr imunitate si nici nu am ferit-o de colectivitati. mama merge cu ea in parcuri, noi o luam cu noi in vizite... putem chiar noi sa-i aducem de undeva un virus care la noi sa fie doar putin suparator dar la ea sa aiba alta intensitate... Maria foarte foarte rar a racit, sper sa-i semene Isa . in primele lui de gradi da, a racit Maria, a facut si otita si conjunctivita si febra 40º, unele din cauza ca plangea dupa mine ore in sir (si Isa e mai mamoasa decat ea ). dar de pe la 4 ani nu-mi amintesc nici un episod deosebit, cel mult un nas infundat sau o tuse de o zi-doua. cam peste o luna insa, cand o sa mearga Isa la gradi, o sa va spun eu ce si cum...

noapte buna, delfinariu

Neata fetele!!
Dam cafeluta!
Si eu gandesc la fel ca voi.Cum sa-l feresc la infinit de virusi??sa ajunga ca mine, sa faca varicela la 28 de ani?eu una il las cu copii, copilul e sociabil, nu se bate, e darnic, ii observa pe toti ce fac si cum fac.si noi suntem ca Mycya, nu prea am cum sa scot copilul in parc, ca sa ajung la cel mai apropiat tre sa trec de un camp cu caini, am incercat odata si m-am lasat de meserie.ne mai scoate tati cu masina in limita posibilitatilor..dar in rest merge cu noi pe absolut oriunde.:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

La multi ani, scumpa mamica de fetite superbe, Otilia!Esti o mamica super super super, la puterea a treia!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Putere de munca si rabdare!

Sanatate multa delfinasilor bolnaviori!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani, Otilia!

fetele,care ati mai facut teste ASQ strumfilor?
eu l-am facut doar la 10 luni.

imi pare rau de strumfii bolnaviori.multa sanatate.noua ne merge f bine cu Colostrum cu probiotice de la Secom+ Viusid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
fetele,care ati mai facut teste ASQ strumfilor?
eu l-am facut doar la 10 luni.

ce e ala?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani, mami Otilia! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

e un test extrem de util,care iti spune ce ar trebui sa faca strumful,de ex la 16 luni.ai mai multe sectiuni:miscari motorii mari, miscari motorii fine, socializare, inteligenta emotionala etc.

pe mine m-a linistit f mult. iti da si cocordonate si vezi pe unde esti.sub un anumit punctaj,iti spune ce medic trebuie sa consulti, iar peste medie,te trimite la testul urmator.

Mergi la inceput