Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offffffffff...Filip nu e in apele lui...azi a oscilat intre 37.6-37.8....dar e mamos, miorlaici, si de vreo juma de ora doarme, ca a dormit putin la pranz... iooooooi...se repeta Revu de anul trecut...sper doar sa nu fie la fel de nasol...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Laurika, da, curajosi barbatii, nu degeaba isi zic ei sexul tare.

Bambo, da si eu am ras de el apoi cu toti prietenii, era si mititel rau, atunci avea vreo 90 kg, deci era tare sarind in doua picioare, exact ca baietii nostri cand nu le convine ceva,asa facea. Acum imi vine sa rad, atunci l-as fi bubuit. Unde mai pui ca dupa vreo 5 minute, ce problema avea el, cum de si-a prins degetu copilu si studia de zor dulapul. Deci dulapul era de vina, evident.

Mycia, si eu la a doua sarcina am luat vreo 13 kg si la prima vreo 30. Dar deja la a doua am inceput cu 10 kg mai mult decat la prima. Of, abia astept sa scap si de astea multe care au mai ramas.

Coteasca, in ce parc mergeti mai des? Poate ne vedem.

Adriana, mai vii la mam ta? Poate ne strangem.

Crissy, cum chiftelute cu ceapa marinata? Al meu sot face chiftelute cu ceapa si maioneza, dar cu ceapa de asta cruda taiata. Eu mai fac salata cu somon afumat, deja am o obsesie, am facut de 3 ori intr-o saptamana. Si o ciorba de perisoare cred si piftie face al meu sot si ceva friptura. Eu n-as prea mai vrea sa vad mancare dupa cata mancare am avut zilele astea. Ma mai gandesc la ceva usurel si racoros.

Eladea, pupam pe Filip, poate vrea sa-ti dea emoti decat si maine o sa fie foarte bine.

Edit- Crissy, am vazut ca ai zis cum e cu ceapa marinata. Abia astept sa-mi zica sotu meu de ce el ne facea cu ceapa cruda, ca el e bastinas din bucovina. Suna tare bine, cred ca incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Coteasca, stau pe la valea argesului. Tu pe unde stai? Ar fi dragut sa fim vecine.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

ha, ha, eu pe valea ialomitei... chiar suntem vecine

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

VAI! daca mai stateam la mama eram si eu vecina cu voi

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 33+ cu

pai mama ta unde sta??? cand vii in vizita poate ne strangem sa intalnim delfinasii! ce ziceti?

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

la Drumul Taberei 80, unde era Materna pe vremuri.

Am fost de Craciun la ea. Daca mai ajung pana nasc, va spun.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Seara buna si de la noi
Mai intai pupuam toti bolnaviorii Filip,Larisa,SN iar ceilalti sa reziste frigului si virozelor sa nu ia raceala ca e fr urita
Noi facem toata ziua prostioare si interesante si enervante pentru mami,cam ce a descris ochidut,are manie la sampon,geluri de dus,mai nou se duce la geam si imi da florile jos,cind vrea cu masina vine la mine si se roaga asa de frumos: mama briu,mama briu(adica mama hai cu masina)eu in momentul asta tre sa zic hai adami hainutele si papucii si in 3 secunde e cu ele in mina,linga mine,foarte ordonat copil mai am,ma laud un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Crissy mercic de explicatii, Andrei nu are nici febra, nici nu e moale , nici nu doarme mult. pediatra oricum nu a crezut in faza cu frigul, m-a intrebat direct cu ce copii a intrat in contact. vedeti, de asta nu il eu acum pe Andrei la gradinita deci maraicios cat incape, urlacios, abia mananca (cu rugaminti adica,ca de mancat mananca pana la urma, chiar s-a ingrasat, ca i-am tot dat seara paste, orez cu lapte etc) tuseste, in special dupa turele de urlete si muci doar noaptea sau dupa cum spuneam, dupa urlete

asa ca ne inarmam cu rabdare si asteptam sa treaca crizele si tusea....speram fara complicatii...in rest e activ,alearga toata ziua, se joaca ba cu lego, ba cu tablita magnetica, ba cu renul cantaret, ba cu parcarea, mai alergam prin casa, mai desenam, dar de stat nu sta o clipa locului.

Paula voiam sa iti zic, daca ti-e frica ca Raul ia alti virusi, tine-l putin departe de colectivitate. eu de asta nu prea voiam sa il las pe Andrei in centrul de joaca, ma gandeam ca e cu imunitatea scazuta acum si sa nu ia alti virusi de acolo. azi cand am vazut ca face moale, mi-a stat inima -n loc, noroc ca mi-a zis pediatra ca e de la siropul de tuse. si nici nu a mai facut apoi...

mai voiam sa zic chestii, dar am uitat

Andreea sa ne zici cum e Filip

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, uite,vezi, aici e pb mea. Poate gandesc eu gresit, dar nu pot sa-l tin departe de colectivitate pt a-l feri de boli. Da, nu mergem in colectivitate cand e bolnav, pt a nu da la altii virusi, dar niciodata nu m-am gandit sa-l tin departe de copii...Daca stiu ca cineva e bolnav, nu ne aruncam in gura lupului. Inainte de saptamana aia urata, 2 sapt zi, de zi am tot fost la centrele de joaca, desi tot timpul imi aduceam aminte de ce a scris Paula odata, ca Stefan mai mereu se alegea cu virusi pe acolo. Eu ma gandesc ca doar asa isi face imunitatea. Si ma gandesc f serios sa-l dau si eu la creasa din primavara pe Raul. Ca mi-e totuna de unde ia virusii...ca mai mereu a fost bolnav in toamna asta. Dar la anul ne pregatim cu imunostimulatoare, ca anul asta nici nu i-am dat nimic.
Acum sunt viteaza, ca mi-e sanatos copilul, dar sapt trecuta juram ca nu mai iese Raul din casa pana la vara

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

lasa ca se fac ei mari si uitam de toate! si cica la al doilea uitam de stres, boli etc...il ducem unde merge si ala mare

Mergi la inceput

ai descarcat poza cu baietii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mai fete asa ce va invidiez ca aveti unde duce copilutii , la centre de joaca, la intalnire cu alti copiluti....noi nu avem nici unde ne plimba cum trebuie, zici ca suntem in codru nu in oras de fapt si in codru ar fi fost mai frumos.

adineoare am avut iar o discutie cu al meu legata de nemultumirea mea ca locuim aici si nu langa cei dragi stiu ca ar trebui sa ma multumesc cu ce am si ca multi ar vrea sa plece din tara din cauza traiului din ce in ce mai dificil, dar ce pot face eu cand mintea mea nu ma lasa efectiv sa ma obisnuiesc ca aici ne este locul
nu avem prieteni aici si nici macar copiluti cu care sa se mai joace Andra, sta saracuta mai tot timpul in casa si face atatea nazbatii din lipsa de ocupatie, de plictiseala...cu jucarii nu se joaca, eu nu am energie mai deloc cand vad ca iar incepe o zi ca si cea de dinainte....imi e ciuda pe mine ca nu reusesc sa o bucur indeajuns, si ca nu ii fac copilaria mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, nu am apucat inca. Maine. Promit. Acum l-am pus pe Raul langa mine in pat, ca incercam iar cu sacul de dormit si in patut a plans ca nu se poate invarti. Sa vedem cum e in pat cu mami. Ma enerveaza la culme ca nu sta acoperit noaptea.
Andreea, cum sunt baietii? A fost dr?
Alice, cred ca iti e dor tare de Mara...Nu v-a vizitat deloc?
Noapte buna tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput