Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
Corina, si eu ca fetele, discutati, discutati, chiar daca nu era cazul sa se supere.
La noi in casa tot sotul e cu bosumflatul si eu cu naframa alba, dar na, daca in rest e perfect.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crissteo spune:
Corina si eu zic sa vorbiti. E clar ca tie nu-ti place sa stati asa si el ce crezi ca intelege ceva din nevorbirea voastra? Ei nu prea sunt ca noi sa inteleaga subtilitati discrete, cel putin al meu nu e, tre sa-i spun direct ce am de zis, ca daca stau suparata, cred ca pot sa stau mult si bine, nu se prinde el si oricum prefer sa nu stam asa ca ne vad copchii si nu vreau asta. Impacare impacare zice teo.
crissteo spune:
Bumble, of, ca nu ti-e usor deloc sa nu poti face tu tot ce faceai inainte. Dar trece mami, important e sa te faci bine si gata. Eu zic asa dar ma doare ceva pe la mijloc de-mi ies ochii, asa ca nu-i pot lua prea mult in brate pe baieti si m-a durut intr-o seara de nu ma puteam misca. L-am asteptat pe tati sa vina de la serviciu sa le faca baie, ca nu-i puteam cara, tine. Aoleu ce rau a fost. Pupam mami sa se fac bine. Deci zici ca buricu se face din ce in ca mai frumos?
racusor2010 spune:
saluatare
am ajuns acasa. am avut o noapte ingrozitoare, nu am dormit mai deloc, puiul mic tot tusea , se ineca cu muci si cand se tusea se trezea si incepea sa planga "ata, ata", adica gata, gata l-am tinut in brate, l-am pupat, ce am putut ca sa se odihneasca putin...asa ca am hotarat ca dimineata ne intoarcem in Bucuresti (ieri eram putin indecisi)...asa ca am impachetat rapid tot, i-am dat lapte la pitic, ca el era asa de suparat si voia "aca", adica acasa, asa ca nu avea rabdare de mic dejun..
drumul a fost greu, tusea, muci, ma gandeam ca mergem direct la urgente
dar am ajuns acasa, unde supararea a disparut ca prin minune, a papat in timp ce se juca 2 borcanase mici de la organix cu morcovi si dovleac, de bebelusi (era ora 3 si el nu bause decat lapticul de dimineata) si apoi am inceput sa alergam prin toata casa, sa ne jucam, sa luam fiecare jucarie in parte, bradutul...
acum s-a culcat, ma gandeam ca uite, acasa ii e bine, dar cum s-a culcat, cum a inceput sa tuseasca pana la urma o sa il duc la CMU la Urgente, sa vedem ce e cu el. sper sa nu ajungem la antibiotic
maine trebuia sa mergem la Revelion cu prietenii nostri, dar sa vedem cum e pisicuta....aseara va ziceam ca buncii au decretat ca Andrei e plangacios asta pentru ca am mers noi pana in cetate si pana nu ne-am intors (am stat maxim jumate de ora) nu au reusit sa il impace...daca e la fel de racit, nu putem sa il lasam cu bunicii, ca o sa planga intr-una fara noi si o sa ii facem mai rau. asa ca, ne hotaram maine dimineata.
off, deja de 3 ori s-a trezit plangand din cauza tusei clar, cand se trezeste mergem la doctor, desi ar cam trebui sa ii fac baita, ca de la atatia mucisori si a facut kk pe masina, miroase ca un pui de tigan
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
eladea2005 spune:
salutare fete dragi...
multumim de intrebare, F e bine, adica i-am dat de dimi Nurofen, 3.5 ml, si de atunci n-am mai apucat sa-i mai dau nimic, desi medicul a zis 3 ture de Nurofen pe zi si 3 ture de Panadol/paracetamol...nu e cam mult? ce ziceti voi? oricum, n-a mai facut febra, deocamdata...si au trecut vreo 8-9 ore de cand i-am dat Nurofenul...o sa-i mai dau la culcare si vom vedea ce va fi la noapte...ma tot gandesc daca nu e de la dinti...ca e cu pumnul tot in gura, e cam smiorcait, papa mai cu mofturi, in rest nimic...zau ca nu stiu ce sa mai cred...
OTILIAAAAAAAAA, DRAGA MEA, LA MULTI ANI CU SANATATE, MULTE BUCURII SI IMPLINIRI! SA TE BUCURI DE FETELE TALE SI DE VIATA!
distractie faina celor care ies la restaurant/prieteni...noi acasa, desi soacra ne tot zice sa mergem si noi cu prietenii la restaurant...
sanatate la puii bolnaviori...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
vad ca am creat discutii referitor la mersul la cresa, nu asta a fost intentia mea
sincer, eu l-as duce, lui Andrei ii plac copiii, imparte cu ceilalti, ii place sa dea cadouri dar eu nu am putere sa fac fata la bolile astea, nu acum cand el se trezeste oricum de 3-4 ori pe noapte....iar cand e bolnav nu doarme deloc...mai bine sa mai astept putin, pana ne putem intelege. eu de la 2 ani si 3 luni (toamna viitoare) mi-am propus sa il duc la gradi / cresa, dar program redus o perioada, ca tre sa tin si bona, ca nu am cu cine sa il las daca se imbolnaveste...si eu sa lucrez de acasa e exclus, ca andrei sta lipit de mine cand ma stie acasa....
asa ca, ascultand si de sfatul pediatrei, dar si "sfatul" oboselii mele, am luat hotararea sa nu il duc inca...in schimb il caram cu noi la munte, la mare, la cumparaturi, la mall, la intalniri cu alti copii, in concedii (doar 2 zile am plecat fara el) , la bunici, l-am dus la petrecerea mea de Craciun pentru copii (unde a furat mancarea la alti copii )
si ce ma gandeam...sa il duc la o chestie ce se cheama "learn with music" sunt niste cursuri ce se fac de 2-3 pe saptamana, cate o ora de dans / joaca / cantat in limba engleza pentru 5-6 copii de varste mici. se fac cursurile astea in prezenta bonei / mamei, la cineva acasa sau la un centru. doar trebuie sa gasesc un loc aproape de mine, ca sa poata ajungem bona usor...merg aici copii si de la 9 luni
racusor2010 spune:
Andreea mie mi se pare cam mult. noua pediatra pentru raceala de acum ne-a zis 4 ml de nurofen la distanta de 8 ore. parca scria si pe prospect sa nu depasesti o anumita cantitate
dar pana la urma ce are F? e racit?
alium cepa nu mai stiu cine intreba...cate 3 granule de 4 ori pe zi...5 zile parca se dau astea
LA MULTI ANI OTILIA, MAMI EROINA CU TREI MANDRE CUCUIETE!!! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FETELE TALE!!!
Alice bine ai venit acasa am vazut poza de pe FB, e adorabila Mara cum se uita la el
Alina cand o sa ai voie sa il iei in brate iar pe Vichisor?
Coteasca nu cred ca merita pentru atata lucru sa stati certati. noi nu putem oricum sa stam asa de mult certati, din chestii mai grave poate. unul cedeaza pana la urma, apoi discutam nitel si lasam uitarii...cu puiul mic, am invatat sa mai lasam de la noi, Andrei e foarte linistit cand noi suntem linistiti si ne iubim. ii place sa ne pupam faceti haz de necaz data viitoare si gata! eu ma iau instant de el daca ma supara , asa ca nu apucam sa ne suparam
eladea2005 spune:
racusor, si eu ma gandesc ca e cam mult ceea ce ne-a spus medicul...bine, el a zis daor 3,5 ml de 3 ori pe zi si 5 ml panadol sau un supozitor de 3 ori pe zi... Filip nu e racit, n-are nimic, nu tuseste, nu stranuta, nu muci, nu nimic...dar baga pumnul la greu in gurita...tre sar ne iasa caninii de jos...eu cred ca asta ar fi explicatia...asta daca nu apare ceva intre timp care sa elucideze enigma...
corina, eu zic ca v-ati purtat copilareste... chiar nu vad de ce nu va vorbiti de 3 zile pt atata lucru...
alice, pupam scumpicul mic, e tare dulce si miiiiccccc...vaaaaaaaaaaai, am uitat cum e sa ai o franzeluta langa tine.. ce zice Mara?
o sa vina medicul mai tarziu pe la noi...sa vad ce mai zice...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 La multi ani, mamica frumoasa, Otilia! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia te frumoasa! Iuliana mami fericita de minune Tudor 6+ |
LA multi ani si de la noi!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+