Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alice, felicitari mamiii!!! sa-ti traiasca feciorasul grasunel, l-am sorbit din ochi pe fb . abia astept sa ne povestesti cum reactioneaza Mara la noul membru de familie!

am si eu o veste: a iesit dintisorul nș 8! (ne laudam si noi cu 8, pe cand altii aproape au dantura completa ). pata de pe obrajor s-a mai "decolorat", am renuntat la crema de la dr ca mi se parea ca are efect contrar celui dorit (se rosise mai tare si chiar s-a extins) si doar o mai fac cu ulei seara...

paula, ma bucur din suflet de vestile bune despre Raul. inseamna ca va intalniti cu racusor?

iar is pusa pe alergatura, sa-i iau ceva fetei nasilor (e si Stefania) si ingrediente pentru tort (maine implineste mama 60 de ani! ). revin mai spre seara (sper)

PS: am pus poze de la mare

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Stefan si Stefania!

Iuliana mami fericita de minune Tudor
5+

Mergi la inceput

Alice felicitari pentru a 2-a minune din viata ta. Sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii. Alice, recuperare rapida si laptic din plin

bine ai venit Radu Stefan

6+

Mergi la inceput

paula, ma bucur din suflet de vestile bune despre Raul.Sa fie bine de acum si sa fiti feriti de orice boala.[/b]

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, ma bucur si eu ca sunteti mai bine!

Nela, ati avut un Craciun frumos!!!

Bumblebee, voi cum sunteti? Cum va simtiti?

Giorgia, ai stat pana la urma singurica de Craciun?

Vlad al meu recupereaza bine. A inceput sa prinda o viteza de numa, ca imi sta inima in loc!!! Se ridica de jos si singur, fara sprijin, fara sa aiba de ce se tine. Sta si in genunchi, cu fundul pe calcaie, fara sa se sprijine de ceva cu mainile ( deocamdata doar cateva sec, dar exersam). A invatat sa se dea jos din pat cu picioarele intai. Reuseste sa urce o treapta mica, 10 cm, sprijinit de perete cu o mana. De coborat inca are retineri. Foarte multe face de o vreme!!! Asa ma bucur!

De mananca mult, cu lingurite, castronase, dar mananca minim 220 la o masa. Poate din cauza ca isi consuma energia alergand toata ziua. E tare scump, atatea intelege si ne arata.

A fost asa bine de sarbatori, a fost liniste, a fost Vasi acasa, inclusiv azi, tare mi-a placut!

Elena ( Puiutz) va transmite tuturor "La multi ani cu multa sanatate, iubire, impliniri si spor in toate! " si felicitari lui Alice!!!

Eu acum il adorm pe puiutul meu, si apoi citesc reviste.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alice felicitari ,sa te bucuri de el,sa fie sanatos si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

La multi ani tuturor celor care se numesc Stefan si Stefania. Felicitari Alice pentru micul Stefan. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

La multi ani Paula! Ce bine ca Raul a scapat de raceala.

La multi ani de asemenea si gemenilor Mirelei care au implinit un anisor.

Cristina ma bucur atat de mult ca esti mai optimista cu privire la progresele pe care le face Vladut! Fiecare copil se dezvolta in ritm propriu si nu cred ca ai motive reale de ingrijorare.

Crissy, Rody si eu am simtit aseara o mare dezamagire cand am vazut ce au ales romanii ca fiind "vocea" Romaniei. Cateodata ma gandesc ca ne meritam soarta pentru ca nu stim sa discernem valorile de non-valori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Felicitari Alice pentru nastere !!! pe piciul mic!!
La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi sf.Stefan !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Paula ma bucur ca Raul isi revine ,bravo!!!
Crispro,pupici si lui Vladut pentru reustele lui,chiar de te face sa-ti stea inima in loc
Oanaa,l-am vazut pe Matei enervat,are el ceva conturi de reglat cu masina de vase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
La o diferenta mica intre nasteri 12-18 luni prima optiune e cezariana si se incearca VBAC daca pacienta doreste. Au ei statisticile lor, sansele de reusita in functie de diferenta intre nasteri, nasteri anterioare. Conteaza mult si motivul cezarienei, greutatea copilului. Sanse exista bineinteles. Doar exista mame care au nascut natural dupa 2 cezariene sau foarte rar chiar 3.

pai la mine va fi o diferenta si mai mare de 2 ani intre nasteri, va fi a 2-a sarcina, cezariana a fost din cauza preeclampsiei, iar un bebe foarte mare nu cred eu ca voi avea ca amandoi suntem mici
sper sa gasesc suport si sa fie asa cum imi doresc.

Mergi la inceput